καλησπερα παιδια, συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος απλα ηθελα να μαθω η καλυτερα θα ηθελα μερικες προτασεις: το "καλυτερο" η.τ. για καποιον σαν και εμενα, σχετικο, ναι, αλλα θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το καθε μερος του η.τ.(μπαταρια,ατμοποιητη,φιλτρακι/στομιο(αν ειναι μονο αυτα, γιατι αυτα ξερω εγω)) δλδ: θα ηθελα κατι οσο το δυνατον πιο οικονομικο, επειδη ειμαι ακομα 17(καταλαβενετε), αλλα δεν υπαρχει προβλημα και στις "μεσαιες" λυσεις. Τον καλυτερο ατμοποιητη σε θεμα λειτουργικοτητας και αντοχης(αφου φανταζομαι πως δν εχουν διαφορετικες αποδοσεις και "καινε" το ιδιο, διορθωστε με αν κανω λαθος και πειτε μου περιληπτικα). Την καλυτερη μπαταρια με την μεγαλυτερη διαρκεια ζωης και με μια ικανοποιητικη διαρκεια, εως και ικανοποιητικοτατη (δλδ καθε ποσες ωρες χρησης θελει φορτηση). Το καλυτερο στομιο οσ'αναφορα το υγρο που μπορει να σταξει στο στομα καποιου, το μεγεθος του φιλτρακιου και την διαρκεια ζωης(αν υπαρχει).
Αυτο που σκοπευα να κανω ειναι να παρω ξεχωριστα εξαρτιματα και να τα ενωσω για να φτιαξω το η.τ. που σας περιγραφω, αντι να παιρνω ετοιμο και να το τροποποιω, ισως να ειναι καλυτερο το τελευταιο που ανεφερα, εξηγηστε μου. Επισης, παρτε υπ'οψην αυτα που ανεφερα στην αρχη(οικονομικα), δεν με νοιαζει να ειναι το καλυτερο, ισως να ειναι αδυνατο με τα τωρινα οικονομικα μου, θα θελα να ξερετε πως αυτο που με νοιαζει ειναι να μπορω να βγαζω πολυ καπνο, δν ξερω απο τι εξαρταται. Τελος, φροντιστε οι συνδιασμοι(αν προτεινετε συνδιασμους) να ειναι συμβατοι κε σαν κουμποματα αλλα και σαν γενικη συνοχη δλδ να μν ειναι το τσιγαρο καπως ετσι "---===-"(ελπιζω να καταλαβατε

).
Αν θελετε περισσοτερα στοιχεια απλος πειτε το μου και θα σας δωσω καθε δυνατη λεπτομερια και επιπλεον πληροφορια.
Ευχαριστω πολυ και παλι,
Νικήτας
Υ.Γ.: Μπορει να μου πειτε πως βιαζομαι, ακομα δν ξεκινησα, αλλα οταν κανω κτ θελω να το κανω σωστα, εφοσον βλεπω οτι μου αρεσει(ειμαι πολυ σταθερος τυπος). Αλλωστε ειναι παντα καλο να εχεις ενα ακομα η.τ. καβατζα απ οσο διαβαζω(δλδ το τωρινο μου η.τ.).