Καλησπέρα σε όλους
Βάζω λοιπόν και εγώ την λίγο περίπλοκη ερώτηση μου γιατί έψαξα έψαξα αλλά δεν έχω σαφή απάντηση.
Το προηγούμενο μου setup ήταν ένα iStick mini 10W, με ατμοποιητή eleaf GS Air-MS. Άτμιζα αρκετά ευχάριστα μια μίξη Liqua traditional tobacco με Liqua bright tobacco (80%-20% σε αναλογία, 18mg και τα δύο), στα 3.5-3.8v, ανάλογα τα κέφια. Έκανα όμως και ΚΤ (κάποια λίγα τη μέρα).
Μου έσπασε το σύστημα λοιπόν, και ευρισκόμενος στα ξένα άρπαξα την ευκαιρία για αναβάθμιση σε κάτι καλύτερο σχετικά οικονομικά, και πήρα ένα iStick TC60W με MELO 2, μπας και φύγω και εντελώς από το κτ (στριφτά - old holborn λευκό με ασημί χαρτάκια). Κάπου εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Βάζω ο ανίδεος το 18mg μέσα, στα 3.5v, θάνατος
[size=78%]. Λέω η αντίσταση θα είναι, βάζω τη μεγαλύτερη που είχε το πακέτο (0.5Ω), τα ίδια περίπου. Για TC mode δε το συζητάμε καν. Για να μην τα πολυλογώ, αυτή τη στιγμή είμαι στα 18W (2.96v), με υγρό Tjuice 6mg που δοκίμασα σε απλό πεν και ήταν πολύ οκ, και μου φαίνεται και πάλι αρκετά βίαιο στο λαιμό. Δεν έχω άμεση πρόσβαση σε Liqua 6mg-9mg της γεύσης μου, αλλά πόσο πιθανό βρίσκετε να είναι εκεί το πρόβλημα μου και κατ' επέκταση να λύνεται μόνο με την αλλαγή του υγρού;[/size]Τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν; Αξίζει να πάρω έναν GS Air-MS και να τον φορέσω στο TC60W; Μπορώ να βρω αντιστάσεις >1Ω για τον MELO 2 (και θα μοιάζει με πριν; );
Γνώμες από τους πιο έμπειρους πολύ ευπρόσδεκτες...