Σας ευχαριστω πολυ ολους για αμεσες απαντησεις και τις γνωμες σας.
Απο οτι καταλαβα ετοιμαζομαι για ψαξιμο..αρκετο , αλλα μαλλον ειναι και το πιο λογικο.
Ευχαριστω και παλι.
φιλε κ εγω εναμισο πακετο καπνιζα κ μαλιστα πιο βαρια απο τα δικα σου.
να παρεις οπωσδηποτε ενα eleaf istick 30w κ εναν μινι ναυτιλο.
η συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι να μην παρεις υγρο με τη χαμηλοτερη νικοτινη.να παρεις λιγο πιο δυνατο.6αρι ας πουμε.λογω της συνεχους αναγκης για νικοτινη που ειχα κ εγω χρειαζομουν ενα υγρο με πιο δυνατες νικοτινες για να μου φευγει η μανια.
επισης με το που παρεις το η.τ μην αγορασεις ξανα πακετο ουτε για καβαντζα.γενικα μην ψαξεις δικαιολογιες.
πληρη εξομοιωση καπνου σε υγρο δε θα βρεις.θα βρεις ομως πολλα υγρα που η αισθηση τους κ η γευση τους θα σου ειναι πολυ ευχαριστη.
να σου πω επισης πως απο την πρωτη στιγμη το εβαλα πεισμα δεν ξανααγορασα τσιγαρα.τους πρωτους μηνες εκανα κ απο καμια τρακα.την ηθελα.πλεον πανε δυο μηνες που περνανε απο μπροστα μου τσιγαρα κ δεν μου βγαινει να καπνισω.ξεκολλησε το μυαλο μου κ απο την κινηση κ απο την αισθηση.
το istick λοιπον με το ναυτιλο ειναι μια πολυ καλη αρχη.κ αν κρατηθεις κ δεν παρεις τσιγαρα διγα σιγα θα δεις να εχεις λεφτα στην τσεπη που δεν υπολογιζες.δωματιο χωρις τσιγαριλα.κ πολυ συντομα θα μπορεις να εχεις πληρη εισπνοη χωρις βηχα κ φλεγματα.χωρις τσιγαροβηχα.
στην πορεια οταν εξοικειωθεις κ φτιαξεις κ κανενα δικο σου υγρο τα εξοδα σου θα πεσουν σχεδον στο μηδεν.20-25 ευρω το μηνα μαξ.