Καλημερα στο forum.
Θα ηθελα μια βοηθεια απο καποιον εμπειρο σχετικα με την εισαγωγη μου στην διαδικασια του η.τ
Καπνιζω ακομη κανονικο τσιγαρο περιπου 1,5 με 2 πακετα την ημερα τσιγαρα με περιεκτικοτητα 0,1 και 1 mg νικοτινης και πισσας αντιστοιχα.
Μεσα απο το forum σας αλλα και γενικοτερα στο ιντερνετ προσπαθησα τον τελευταιο καιρο να ενημερωθω σχετικα με το η.τ , για συσκευες για υγρα κλπ.
Κατεληξα μαλλον σε ενα συνδυασμο και θα ηθελα αν γινεται την γνωμη των παλιων και εμπειρων αν αυτο που εχω επιλεξει στο μυαλο μου ειναι λογικο για εναν νεο ατμιστη.
Πριν 2-3 χρονια δοκιμασα το η.τ απο καποιον γνωστο , η πρωτη εντυπωση δεν ηταν καλη λογω γευσης του υγρου και δεν το ξαναπροσπαθησα.Το κυριως προβλημα μου ειναι οτι θελω να ειμαι κοντα οσο ειναι δυνατον στην καπνικη γευση , αλλιως μαλλον δεν εχω τυχη στο εγχειρημα αυτο.
Μου προτειναν λοιπον σαν συσκευη την πιπα Sherlock Nobacco και υγρο το El Torro cigarillos 0,5 mg νικοτινης.
Την συσκευη γιατι ειναι πολυ απλη στην χρηση της και οικεια στην εμφανιση της για μενα , και το υγρο γιατι εχει γευση πολυ κοντα στον καπνο , τελος την συγκεκριμενη περιεκτικοτητα σε νικοτινη λογω της αντιστοιχης που ειχα στο κανονικο τσιγαρο.
Καθε γνωμη και βοηθεια δεκτη , ειμαι στο σκοταδι
Ευχαριστω και καλως σας βρηκα.