Καλησπέρα στην παρέα.
Έχω μια απορία.
Ατμιζω με 2 nautilus ( το μικρό και το μεγάλο) με I stick 30.
Ειδικά με τον μεγάλο αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Όπως σε ολους( απ´ όσο έχω διαβάσει στο φόρουμ ) έτσι και σε μένα διαβαζει την αντίσταση 1,9 με τάση να ανεβαίνει λίγο λίγο ( 2,0-2,1 ) τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση με τα watt;
Κατεβάζουμε όσο μεγαλώνει στα Ω ;
Συνήθως ατμιζω στα 10w.
Όταν φτάσει να μου την αναγνωρίζει 2,1 τι κάνω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχω το ίδιο πρόβλημα. Νέα κεφαλή 1,8Ω βάζω, 2,1Ω μου δείχνει με το καλημέρα. Και κάθε μέρα, με κατανάλωση γύρω στα 6ml, τσουπ! ανεβαίνει και 0,1Ω.
Κάνω κάποιες προσπάθειες ανάνηψης μόλις η αντίσταση φτάσει στο 2,6, τιμή που κάνει τη τζούρα δύσκολη, αν και δεν φαίνεται εύκολα μια που συνηθίζουμε σιγά-σιγά.
1) Λίγες σταγόνες λεμόνι στην ξεβιδωμένη κεφαλή: η τζούρα γίνεται πιο αεράτη, αλλά η αντίσταση δεν πέφτει. Η ζωή της κεφαλής παρατείνεται για 1 μέρα.
2) Μπανάκι με οινόπνευμα για 6 ώρες και καλό στέγνωμα (προσωπικά, βάζω την κεφαλή στο φούρνο, στους 50 βαθμούς για 40 λεπτά). Κατόπιν, περιμένω 15 λεπτά, με την κεφαλή βιδωμένη πλέον, να ποτίσει το βαμβάκι: υπάρχει, ενδεχομένως, μια πτώση της αντίστασης κατά 0,1Ω. Η τζούρα γίνεται πιο εύκολη και η ζωή παρατείνεται 2 μέρες το πολύ.
Τώρα δοκιμάζω τις νέες κεφαλές με 1,6Ω και οργανικό βαμβάκι. Πολύ καλύτερη γεύση, πιο καλή τζούρα, αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση υγρών. Αρχικά μου έδειχνε 1,8Ω και σήμερα, τέταρτη μέρα, 1,9Ω. Καλύτερα μου φαίνονται τα πράγματα. Ίδωμεν...