Παίδες την καλησπέρα μου!
Είμαι ο Γιώργος και είναι το πρώτο μου ποστ εδώ.Έχω ξεκινήσει το η.τ. εδω και 20 μέρες περίπου και έχω ψιλομπερδευτεί με όλα όσα υπάρχουν.
Αρχικά τα μηχανήματα που χρησιμοποιώ είναι το mini istick που πήρα πρώτο μιας και είναι πανέμορφο και μαζί έχω τον ατμοποιητή gs-airM που πήρα σήμερα,πριν καμια βδομάδα είχα πάρει τον gs16s που μαρεσε επειδή ήταν μικρούλης και πήγαινε με τη μπαταρία αλλα ήθελε συνέχεια γέμισμα οπότε πήγα στον άλλο.Επίσης έχω και ένα eGo 2200 που είχ πάρει για όταν τελειώνει η άλλη μπαταρία.
Απο υγρά έχω πάρει 4-5 μέχρι τώρα και με τα μόνα που μου άρεσαν είναι το πούρο με μέλι της nobacco που χα πάρει στην αρχή με την μπαταρία και το gins addiction που πήρα χτές και είναι πολύ ωραίο.
Το θέμα μου τώρα είναι οτι ενώ στην αρχή μου άρεσε πολύ το η.τ. με τις γεύσεις του και όλα τις τελευταίες μέρες μπορώ να πω οτι είναι κάτι απλά ουδέτερο.Δεν μου φτάνει η τζούρα του,η γευση του μου φαίνεται ουδέτερη κλπ.Αντιστάσεις αλλάζω οπότε δεν είναι απο αυτό η γεύση.Ενώ στην αρχή και με τις 2 μπαταρίες με τους απλούς ατμοποιητές των 6 ευρώ που έχει το ευχαριστιώμουν πλέον ρουφάω ακόμα περισσότερο και δεν με ικανοποιεί.Εκτός απο σήμερα με τον καινούργιο ατμοποιητή και το δροσερό υγρό που μου φαίνεται πιο δυνατό σαν πακέτο.
Ένας φίλος μου είπε να πάρω μια πιο δυνατή μπαταρία και όντως με το istick 30 του που δοκίμασα ήταν καλύτερο το χτύπημα,όπως και με όσα έχω δοκιμάσει στα διάφορα καταστήματα.απλά φύσαγες κανονικά και το ένιωθες,όχι όπως τώρα που ρουφάω διπλάσια ώρα απο ότι στην αρχή και δεν το πολυ νιώθω.Οπότε τι λέτε αμα πάω σε μια μεγαλύτερη μπαταρία με περισσότερα watt θα ναι καλύτερα.?
Το μόνο που μου αρέσει σαν μεγάλη συσκευή είναι το istick 50 που μου κάθεται τέλεια στο χέρι και η μπαταρία του θα μου κρατάει κανα 4ημερο όπως το βλέπω(το μινι μου βγάζει άνετα την μέρα) αλλά με το που το πάτησα στο γοογλε αμέσως μου έβγαλε θέματα με προβλήματα που βγάζει,τι λέτε για αυτό?Επίσης με τον gs-airM θα δουλεύει κομπλέ?
Τα watt που μάλλον θα χρησιμοποιώ θα ναι καμια 10-15 και τα volt 3,5-3,8. Παραπάνω βαττ κλπ τα θεωρώ υπερβολή και δεν νομίζω να τα χρησιμοποιήσω οπότε λέω να πάρω τον μεγάλω ωστε έτσι να μου κρατάει πολύ η μπαταρία.
Επίσης σε τέτοιο στυλ και τιμές έχετε να προτείνεται τίποτα άλλο?
Τελευταίο είναι για τα υγρά που φτιάχνεις μόνος.Μου αρέσουν μερικές γευσεις έτοιμων αρκετά αλλα οι τιμές τους ξεφεύγουν αρκετά σε σχέση με αυτά που υπολόγιζα όταν ξεκίνησα οπότε σκέφτομαι σιγά σιγά ίσως ξεκινήσω να κάνω καμιά δοκιμή μόνος.Είδα οτι έχει έτοιμες βάσεις και απλά προσθέτω την γευση που θέλω και είμαι έτοιμος με πολύ λιγότερα χρήματα απο ότι τα έτοιμα και το σκέφτομαι για να κάνω κανένα με γευσεις ποτών που μου άρεσαν,κατι μοχίτο και παρόμοια.Οι γευσεις είναι κάτι εύκολο να πετύχουν ή παίζει να βγούν οτι να ναι?
Σόρρυ για το σεντόνι αλλά απο όταν ξεκίνησα είδα οτι έχει πολύ πράγμα και μπέρδεμα και ακόμα τα ψάχνω.Πάνε οι εποχές που δοκίμαζες 2-3 τσιγάρα και έβρισκες την μάρκα σου!.