Βρε παιδια συγνωμη ισως για τις απλοικές ερωτήσεις αλλα επειδη ειμαι νεος στο φορουμ (οχι στο ατμοκαπνισμα, σε αυτο ειμαι πολυ παλιός) εχω εντελώς μπερδευτει με ολους αυτους τους κωδικούς και τα λοιπά.Εψαξα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη γιαυτο και ρωταω συγχωρηστε με αν ειναι απλοικές ερωτησεις.
Λοιπον εδω και 2 και και χρονια ατμιζω και εγω και η γυναικα μου Nobacco Prestige .Εχω αγορασει απειρες μπαταριες για το συγκεκριμεννο βεβαια. Η ερωτηση η πρωτη ειναι: Τι μοντελο ατμοποιητη εχω? Τι μοντελο μπαταριες εχω? Χρειαζομαι τους κωδικούς για να ξερω τι να ψαχνω στα μαγαζια στο net .
Ερωτηση δευτερη
Προχθες αγορασα απο ενα site κινεζικο ενα ΗΣ που λεει πανω μοντελο RN4081B-1 . Οι μπαταριες του ειναι λιγο πιο χοντρες απο του prestige και δεν ταιριαζουν σε αυτο ουτε στον φορτιστη το ενα στο αλλο αλλα αθ ηθελα να μπορω να ταιριαξουν και προς την μια πλευρα και προς την αλλη.Πως βρισκω τι μοντελο ειναι οι μπαταριες να ψαξω για ανταπτορες?
Ερωτηση τριτη : Που πουλανε ανταπτορες στο διαδυκτυο σε χωρα της EU ?
Ερωτηση τεταρτη
Απο το prestige ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα τελειωνει ευκολα και το φιλτρακι και η μπαταρια.Δεν μου αρεσουν τα καινουργια που ειναι πιο χοντρα η εχουν κουμπια πανω τους .Αυτο το κινεζικο το δευτερο που πηρα αντεχει πιό πολύ χρονο αλλα ειναι καλο?
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Το Prestige είναι το μοντέλο Joye 306 (ή σκέτο 306). Ο ατμοποιητής του Joye 306, εκτός από τις δικές του, μπορεί να βιδώσει και πάνω σε μπαταρίες για Joye 510 (ή σκέτο 510) γιατί έχει ίδιο σπείρωμα με τον 510. Βιδώνει επίσης και σε μπαταρίες eGo (και οι eGo έχουν 510 σπείρωμα) αλλά είναι χοντρές και με κουμπάκι. Ίσως θα μπορούσες να τις χρησιμοποιείς σπίτι. Μπορείς να ψάξεις για μπαταρίες 306 ή για 510. Οι 510 βιδώνουν πάνω στον 306 ατμο αλλά έχουν μια πολύ μικρή διαφορά στο πάχος.
Το άλλο τσιγάρο σου είναι το RN4081. Αυτή είναι η κανονική ονομασία του. Αν θέλεις μπαταρίες γι' αυτόν τον ατμοποιητή ψάξε για μπαταρίες RN4081. Από ό,τι θυμάμαι όμως, ταιριάζουν και οι μπαταρίες (και μόνο οι μπαταρίες) από DSE 103 που μπορείς να τις βρεις εδώ:
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=6 . Ρώτα όμως για σιγουριά.
Τώρα, για αντάπτορες, δεν κατάλαβα τι θέλεις να βιδώσεις πού. Αλλά τώρα που ξέρεις τα μοντέλα που έχεις, μπορείς να το βρεις πιστεύω.
Αν σου αρέσει το prestige (306) και θέλεις μπαταρίες που κρατάνε γι' αυτό, ψάξε τις μεγάλες (λεπτές όμως) για 510 αλλά είναι manual. Με κουμπάκι.
Διάβασε κι εδώ για καλύτερη γνωριμία με τα βασικά μοντέλα η.τ.:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2689.0.html
Συγχώνευση μηνυμάτων: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:05
ο μανίσιος ατμοποιητής είναι ο 306 για το prestige.
δέχεται όμως και 510 και 901.
901 δεν βιδώνει σε κανένα από τα δύο.