Σχεδόν πέντε μήνες έχω το αρχικό σετ EVO2, βλέπω ότι πλέον δε με καλύπτει και οι μπαταρίες του έχουν αρχίσει να πέφτουν(δεδομένου ότι φορτίζουν σχεδόν 2 φορές τη μέρα, λογικό).
Λοιπόν, ατμίζω 8-9 ml τη μέρα, 50-50 βάση με 12-15mg νικοτίνη(το φτιάχνω μόνος μου). Τους ατμοποιητές τους αλλάζω όταν καίγεται η μία αντίσταση και πλέον πρέπει να αλλαχτεί! Δηλαδή μου πάνε μέχρι και μήνα ο καθένας.Χρησιμοποιώ πάντα την 1,5 Ομ(βασικά γιατί νόμιζα ότι θα έχω περισσότερο ατμό, αλλά μετά από λίγο διάβασμα στο φόρουμ ίσως αυτό να ευθύνεται που υστερούσε στη γεύση σε σχέση με μια μεγαλύτερη, ίσως και να κάνω και λάθος!!!)
Ήρθε η ώρα να πάρω κάτι καλύτερο.
Μπαταρία σχεδόν έχω κατασταλάξει με το istick 30( όχι γιατί έχει πιο πολλά βατ από το 20, αλλά γιατί από τα λίγα που διάβασα στις 170 σελίδες του σχετικού πόστ, μάλλον έχουν γίνει και κάποιες διορθώσεις στην κατασκευή ή στην ποιότητα, ξέχασα...) Να ρωτήσω μόνο αυτούς που το έχουν και οδηγούν, αν βολεύει, με τη μπαταριούλα 650mA μια χαρά τα κατάφερνα. Αυτό θα το αγοράσω από εδώ
http://www.dampfplanet.de/ismoka-Eleaf-iStick-30W-MOD-Starter-Kit-2200mAh Δεύτερο θέμα, clearomizer.
1)Τιμή περίπου 20,00
2)Σχετικά φθηνά ανταλλακτικά και με μεγάλη διάρκεια ζωής(δεν αλλάζω γενικά τον ατμοποιητή αν άλλαξε λίγο η γεύση)
3)Σχετικά αθόρυβος
4)Χωρητικότητα 2,5ml και πάνω (έχω βαρεθεί να γεμίζω το κανγκεράκι, όταν πίνω το φραπέ μου!)
5)Να μην είναι καταπιόνα! (Δηλαδή μην καταναλώνει διπλάσιο υγρό από αυτό που έχω συνηθίσει)( μου άρεσαν κάτι subohm στο φόρουμ αλλά κατάλαβα ότι και τις μπαταρίες γονατίζουν και το υγρό καταναλώνουν σαν τρελά)
6)Εύκολο γέμισμα( ξέρετε ότι στο κανγκερ βγάζεις τον ατμοποιητή ο οποίος είναι υγρός φυσικά και κάπου πρέπει να τον ακουμπήσεις για να γεμίσεις,μόνο στο σπίτι δηλαδή)
7)Να ταιριάζει με το istick φυσικά στα ρεύματα,διαστάσεις κτλ(εκτός αν μου αλλάξετε γνώμη)
Αν δείτε κάτι που το πουλάει το παραπάνω σαιτ, δεκτό, να γλυτώσω και κάνα μεταφορικό. Αν και στο amazon.de ή στο ebay.de 99% θα το βρω( μόνο φουλ σετ istick δε βρήκα εκεί, ήταν όλα μόνο η μπαταρία)
Ελπίζω να μη σας κούρασα
Δε νομίζω να είμαι ιδιαιτέρος απαιτητικός

, απλά θέλω να κάνω μία αγορά να μου πάει χ χρόνο.