Εδώ και 2 εβδομάδες λοιπόν,έχω κοψει το Κ.Τ. και δεν είχα καμία εντελώς τάση να ξανακάνω.Με καλύπτει πλήρως.Ήθελα να ρωτήσω εσάς όμως τους πιο έμπειρους,μιας και έκανα την κινηση να ατμιζω με πιο προχωρημενο εξοπλισμό,με τι ατμοποιητή θα μπορούσα να συνδυάσω την μπαταρία..
Επίσης, ήθελα να ρωτήσω αν συνεχίσω με τον Protank, σε τι αντίσταση να πάω για να δημιουργεί αρκετό ατμό; Και σε τι volt να χρησιμοποιώ τον spinner?
Να σημειώσω ατμίζω αρκετά την μέρα και με ενδιαφέρει να δημιουργεί αρκετό ατμό κατά κόρον..
Ευχαριστώ για το χρόνο, και που με καλύψατε σε άλλες απορίες που είχα , χωρίς καν να ρωτήσω !
Μιας και είχα και τα 2,αν σε ικανοποιεί,μην ψάχνεις σύννεφα και περιττές αγορές.Ο Protank 3 Mini ατμίζει υπέροχα με την Vision Spinner II
στα 4,0 Volt (εκεί γύρω ήμουν εγώ,γευστικά).Αν απο την άλλη θελεις να δώσεις κάποια χρηματάκια να δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό με
την συγκεκριμένη μπαταρία,μπορείς να δεις και τον Κ1 της Aspire,να δεις πως θα σου κάτσουν οι BVC αντιστάσεις,απλά να γνωρίζεις με
βάση την εμπειρία μου,οι BVC Θέλουν περισσότερα ρεύματα (πιο δυνατή μπαταρία ίσως) απο αυτή που έχεις.
Υ.Γ. Ξαναλέω,αν κατάφερες και αυτό μετράει,να σε καλύπτει όπως είσαι,μην το αλλάζεις.