Καλησπέρα στο forum! Θέλω να αρχίσω με ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μου έδωσαν κατευθύνσεις νωρίτερα, αλλά και σε όλους σας, που με κέφι, αλλά και με κόπο μοιράζεστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας! Όπως καταλαβαίνετε σας ... καλοπιάνω και λίγο, διότι θα ακολουθήσουν ριπές αποριών

!
Πριν 5 μέρες αγόρασα τελικά ένα thor starter kit 650 και ξεκίνησα με υγρό Atmos Kapnos, 12 mg. Μου δίνει πλούσιο, ζεστό ατμό που με ευχαριστεί, συνήθισα γρήγορα το χειρισμό (μόνο που ακόμα ψάχνω το τασάκι ...!) και οι μπαταρίες μου κρατάνε λίγο παραπάνω από 1 μέρα. Έτσι, τουλάχιστον για την ώρα, δεν έχω βάλει κ.τ. στο στόμα μου κι αυτό είναι υπέροχο!
Θέματα τώρα (θα μου συγχωρήσετε τις χαζές ερωτήσεις, έτσι?

)
1) για πιθανές αγορές από το εξωτερικό: τι κεφαλές πρέπει να ψάχνω? για c4+ v3? αυτός είναι ο τύπος? / ομοίως για τις μπαταρίες, πρέπει να είναι ego Τ, αλλά μπορεί να μην είναι 650 mah, αλλά π.χ. 1100? (νομίζω πως μια τρίτη μπαταρία χρειάζεται).
2) το υγρό ήταν πρόταση του καταστήματος όταν είπα πως έκανα 2 πακέτα την ημέρα 0,8 mg νικοτίνης. Μου προκαλεί όμως ταχυκαρδία, όπως όταν ξεπέρναγα καμιά φορά τα 2 πακέτα. Τι λέτε, να ρίξω τη νικοτίνη ή έτσι αυξάνω την πιθανότητα να αναζητήσω κ.τ.? Επίσης το "χτύπημα" είναι υπερβολικό για το γούστο μου - από πιο χαρακτηριστικό καθορίζεται? - είναι θέμα βάσης, μάρκας, νικοτίνης, ...? Θα μου πείτε εύλογα να δοκιμάσω και να δω, αλλά οι επιλογές είναι τόσες πολλές που χάνεται κανείς και θα ήθελα να είμαι κάπως προσανατολισμένη από πριν.
Και για το τέλος, 2 π#@αριές που φοβάμαι πως έκανα

- Γελάστε ελεύθερα!
α) έλυσα (εννοώ ξεβίδωσα ό,τι ξεβιδώνεται!) και τους 2 ατμοποιητές για να τους πλύνω - εντάξει κι από περιέργεια για να καταλάβω τι παίζει, μη βαράτε! στα επόμενα γεμίσματα ένοιωθα λάδι στο χέρι μου, όχι όμως συνέχεια και έβλεπα σταγονίδια στον πόλο της μπαταρίας - μήπως κατάφερα να τους καταστρέψω από τις πρώτες μέρες? - να δοκιμάσω να βιδώσω πιο σφιχτά, αν και το έχω ήδη κάνει και φοβάμαι μην τους αποτελειώσω! - μπορεί να είναι ελαττωματικοί, γιατί ο ένας μου το έκανε από την αρχή, πριν τον πλύνω, αλλά είπα μήπως μου έγειρε στην τσάντα.
β) στον έναν απ'τους 2, θεώρησα καλό η χαζή να ατμίσω όλο το υγρό πριν τον ανοίξω και στο τέλος μου έφερε γεύση καμένου - κατέστρεψα την κεφαλή? να την αλλάξω κατευθείαν ή να τον ξαναδοκιμάσω? (το σκέφτομαι λίγο, γιατί η γεύση εκείνη ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη).
Ζητάω ταπεινά συγγνώμη για το πρήξιμο και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Να' στε όλοι καλά - καλό φθινόπωρο!