Καλησπερα στο forum.Eιμαι ο Γιαννης και ειμαι γραμμενος στο forum αρκετο καιρο.Διαβασα πολυ πραγμα τοτε (νομιζω ηταν το 2011) και εκανα μια εκινηση με ενα η.τ ego-t οπου για 4-5 μηνες δεν ειχα βαλει κ.τ στο στομα μου αλλα σε αυτο το διαστημα αρχισαν οι διαρροες,το οτι η μπαταρια μου τελειωνε απο πληρες φωρτιση το πρωι μεχρι νωρις το απογευμα και ετσι ξεκινησα το κ.τ παλι.Απλα δεδομενου οτι δεν υπαρχει χρημα για 2 πακετα που κανω την μερα και το στριφτο δεν βολευει στο αμαξι θα ηθελα να αρχισω παλι απλα θα ηθελα να μην εχω διαρροες και να εχω καλη μπαταρια η εστω δυο.Θα μου πειτε πολλοι να κατσω να διαβασω αλλα δεν μπορω διοτι τωρα που σας γραφω εχω σχολασει μολις 45 λεπτα και στις 8 δουλευω παλι στην πρωινη δουλεια.Αν μπορουσατε να μου προτεινετε η.τ και αυτο που θελω σε λιγο καιρο ειναι να το κοψω τελειως.Ασχετα με το αν θα μπορεσετε να με βοηθησετε στην αγορα μου χωρις να 'κουραστω εγω και να σκιστω στο διαβασμα' σας ευχαριστω πολυ.Με εκτιμηση Γιαννης
Όπως σου είπαν και άνωθεν λίγο διάβασμα εδώ αλλά και ένας καλός και επεξηγηματικός έμπορος ΗΤ θα σε βοηθήσουν στις λεπτομέρειες. 1-2 συμβουλές αν μου επιτρέπεις από μένα.
Ανάλογα με τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις θεωρώ ότι πρέπει να κατευθυνθείς χοντρικά στα επομένα. Ειδικά στο θέμα της μπαταρίας είχα το ίδιο άγχος.
- μοντ τηλεσκοπικό. Ας είναι και φθηνό απλά για να κάνεις τη δουλειά σου τώρα και αργότερα παίρνεις και κάτι καλύτερο. Το vamo είναι οικονομικό αλλά προσωπικά σου προτείνω στα 60 ευρώ περίπου το Innokin svd. Απλά πρέπει να υπολογίσεις στο κόστος συν φορτιστή και 2χ μπαταρίες. Αν δουλεύεις σε υπολογιστή ίσως να σε βολέψει και το joyetech evic που είναι ακριβότερο (γύρω στα 75 ευρώ) αλλά έχει μέσα μπαταρία 2600 και φορτίζει και από usb οπότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ξεμείνεις ποτέ αφού θα φορτίζεις/ατμίζεις στο γραφείο, στο αυτοκίνητο στο σπίτι. Οι τιμές που γράφω είναι από Ελλάδα. Από Κίνα υπολόγισε ένα -40% κάτω και 15-20 μέρες παράδοση. Το τηλεσκοπικό το προτεινώ ώστε να έχεις μια βασική μπαταρία αλλά να πάρεις και μια δεύτερη μικρή για κάποια έκτακτη στιγμή που να κουβαλιέται εύκολα. Για βασική μπαταρία για να είσαι σίγουρος για μία ημέρα μπορεί και δύο ολόκληρες ανάλογα τη χρήση σου πάρε μία Panasonic με χωρητικότητα 3.400MAH. Θα είσαι βασιλιάς.
- από ατμοποιητή προτείνω τον Kanger Protank (βγήκε και Νο 2 πρόσφατα). Πολύ σπάνια διαρροή και αυτό μόνο όταν έχει λίγο υγρό μέσα (κάτω από το 1/4). Αλλάζει εύκολα φυτιλοαντίσταση. Διαρροή στο στόμα είναι σχεδόν απίθανό να έχεις (εμένα δεν μου συνέβη ποτέ). Επίσης εχει δροσερό ατμό που καλοκαίρι είναι σημαντικό αλλά επίσης σημαντικό και για πολύ χρήση που ειδικά στην αρχή στους περισσότερους είναι έντονη.
Πάνω κάτω δλδ θέλεις 90-100 ευρώ. Υπάρχουν φυσικά και οικονομικότερες λύσεις όπως αυτή που ξεκίνησες αλλά θα έχεις τα ίδια θέματα με τις μπαταρίες. Συν του ότι σε ένα μοντ μπορείς να παίξεις με τα βατ και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα σε σένα και όχι ένα φιξ βολτάζ που μπορεί να σου πέφτει λίγο ή πολύ στην αίσθηση.