Eπιστημονικά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ακουγα συνατμιστές που έλεγαν ότι με επισκευάσιμο μείωσαν τη νικοτίνη και το έζησα με τον κρύσταλ.
Το ίδιο υγρό μου φαινόταν πιο βαρύ.
Η πιο απλή εξήγηση είναι ότι ο εψιλον καταναλώνει περίπου τα διπλά μλ σε μένα τουλάχιστον. Οπότε, η λύση που βρήκα είναι στα καθημερινά 4μλ 18ρας να προσθέσω στο μπουκαλάκι άλλα 4μλ μηδενικής.
Η άλλη εξήγηση είναι ότι ατμοποιεί πιο αποτελεσματικά και απορροφάται περισσότερο ποσοστό από τη νικοτίνη του υγρού.
Οτι κι αν συμβαίνει, ένιωσα συμπτώματα υπερβολικής δόσης νικοτίνης που έφυγαν με αυτό το κόλπο.
Κάνοντας διαλείμματα με άλλους άτμο, επέστρεψα στα 18ρια χωρίς συμπτώματα υπερβολικής δόσης και βεβαιώθηκα ότι έχει να κάνει με τον κρύσταλ κι όχι με τον οργανισμό μου, που είχα σκεφτεί ότι ίσως ήθελε λιγότερη νικοτίνη.
Αν ατμίζεις έτοιμα υγρά δε σε συμφέρει να αγοράζεις με λιγότερη περιεκτικοτητα νικοτίνης, αφού έχουν το ίδιο κόστος. Τα αραιώνεις με μηδενική βάση.
Σου έστειλα κάποιο πμ, τα γράφω όμως κι εδώ γιατί είναι δημοφιλες μοντέλο στους νέους ατμιστές και καλό είναι να το ξέρουν όσο πειραματίζονται με διάφορους ατμοποιητές και έχουν το ίδιο υγρό για όλους.
Με τον έψιλον-thor μπορει να ατμίζουν περισσότερα μλ, αλλά ταυτόχρονα να ρίξουν τη νικοτίνη
Οσο κακό είναι για το πέρασμα από το κτ στο η.τ να ατμίζεις με λιγότερη νικοτίνη από αυτήν που χρειάζεσαι, άλλο τόσο κακό είναι να προσλαμβάνεις άθελά σου περισσότερη νικοτίνη.
Ειδικά αν έχεις χαμηλή πίεση, είναι κάτι που το νιώθεις σύντομα.