...Παντως ο λαιμος μου εχει γινει κουρελι οταν καπνιζα ημουν σε καλυτερη κατασταση...
Στην αρχή για ένα μεγάλο διάστημα, ίσως τρεις μήνες, είχα πρόβλημα όχι στο λαιμό, αλλά στο στόμα. Η μετάβαση από τον καπνό στον ατμό δεν μου έκατσε καλά, το στόμα μου γινόταν τσαρούχι!!! Η συμβουλή τότε ήταν ότι το άτμισμα θέλει περισσότερο νεράκι. Έτσι κι αλλιώς έπινα νεράκι, οπότε δεν μου έλυσε το πρόβλημα, το έριξα τότε στις μπουκιές, οτιδήποτε μπουκιές τύχαινε κι πολλές φορές μεγάλες μπουκιές! Το αποτέλεσμα ήταν περισσότερα περιττά κιλά.
Το συνολικό αποτέλεσμα, συνήθισα τον ατμό, έκοψα τις μπουκιές, μου έμειναν τα κιλά και για να πω την αλήθεια δεν έκανα προσπάθεια να τα χάσω ακόμα.
Ίσως λέω, ότι θέλεις λίγο χρόνο ακόμα να συνηθίσεις τον ατμό. Δεν λέω ότι ο χρόνος είναι η λύση, γιατί μια φίλη μου έλεγε ότι δεν της τσαρούχιαζε το στόμα, αλλά τα… κιλάκια της τα κονόμησε επίσης. Μια σοκολατίτσα παραπάνω την τσάκιζε απ ότι συνήθως, γι αυτό σκέφτομαι μήπως θέλει λιγάκι χρόνο να συνηθίσεις την αλλαγή από καπνό σε ατμό. Να σημειώσω, ότι έκοψα το κ.τ μια και έξω στην δεύτερη μέρα από την απόκτηση του η.τ.
Μέτρα λοιπόν από την ημέρα που δεν έβαλες καπνό στο στόμα σου (λαιμό σου)
Υπομονή και πείσμα θέλει και θα τα πας μια χαρά.
Υ.Γ λέω εγώ τώρα, αν είσαι επιρρεπείς με τα κιλά, προτίμησε καραμελίτσες και τσιχλίτσες χωρίς ζάχαρη, μου τα λέγανε, αλλά δεν άκουγα…