Κι εγώ δεν θέλω να μπω ακόμα στους επισκευάσιμους αν και έχω περάσει τους 8 μήνες και θεωρητικά την έψαξα αρκετά, αλλά η ιδέα για επισκευάσιμα με κουράζει μόνο που το σκέφτομαι, παρόλο που παρακολουθώντας κάποια βίντεο φαίνεται (σε κάποιες περιπτώσεις τουλάχιστον) εύκολη περίπτωση.
Αυτή τη στιγμή είμαι με τανκάκια/κάρτο κι έχω ήσυχο το κεφάλι μου.
Όσο αφορά τα υγρά, είχα ξεκινήσει με νικοτίνη 12mg αλλά εδώ και 3 μήνες την ανέβασα στα 18mg γιατί αντιλήφθηκα ότι είχα κάνει πιπίλα το η.τ, κάτι που σήμαινε ότι δεν με κάλυπτε, άσχετα αν αρχικά νόμιζα το αντίθετο η έτσι ήθελα να πιστεύω.
Από γεύσεις έχω καταλήξει στο τσιγαρίλο ελ τορο, eden με επιγευση μήλου, αλλά δεν γλυκίζει (πάλι ελ τορο) και RY4 της janty γλυκίζει λιγάκι όχι κάτι κουραστικό όμως, αυτά τα χρησιμοποιώ σε τανκάκια/κάρτο, για τις άλλες γεύσεις, φρουτάκια και γλυκείες χρησιμοποιώ c4, vivi nova, T2, που έτσι κι αλλιώς ατμίζω σπανιότερα και για λίγη ώρα.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αν ασχοληθεί με πράγματα, που θέλουν μια γνώση παραπάνω, έχοντας και το στερητικό του κ.τ, δεν λέει!!! Εύκολα γυρίζεις στην απλότητα του “βγάζεις, βάζεις, ανάβεις καπνίζεις…”
Εύκολα και καλά πραγματάκια για την αρχή. Δες το λίγο πιο χαλαρά με πείσμα όμως για να τα καταφέρεις. Οι πολλές πληροφορίες και απόψεις μερικές φορές αντί να βοηθήσουν σε μπερδεύουν περισσότερο. Με υπομονή και δoκιμές θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει. Εγώ χρειάστηκα 5-6 μήνες για να καταλήξω σε αυτά που με καλύπτουν.