Δεν νομίζω οτι είναι καλό να κάνεις κ.τ. και η.τ. διάλεξε ενα από τα δυο.(προσωπική άποψη)
Παιδια.. ας θυμηθουμε εδω οτι το ατμισμα ειναι ενας εναλλακτικος τροπος καπνισματος.
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν εχει στοχο/σκοπο την διακοπη του κανονικου τσιγαρου, ας μην το παρουσιαζουμε και εμεις ετσι. Ναι, φυσικα και ειμαι υπερ του να σταματησει καποιος τελειως το καπνισμα και να το αλλαξει στο ατμισμα..ακομη περισσοτερο θα συμβουλευα καποιον να τα κοψει και τα δυο.. Μεχρι εδω οι ευχες.
Απο εκει και περα ειναι λιγο βαρυ να λεμε σε εναν καπνιστη/τεως καπνιστη κλπ, οτι δεν ειναι καλο να κανεις κ.τ. και η.τ. και οτι πρεπει να διαλεξει ενα απο τα δυο. Με αυτη τη νοοτροπια, πολλοι λιγοι θα γνωρισουν καν το ατμισμα.
Η δικη μου αποψη και προταση σε οποιονδηποτε καπνιστη ειναι μαζι με το κ.τ. κανε και η.τ. .. κανε τα και τα δυο και καπου θα καταληξεις, σε αυτο που θα σου αρεσει περισσοτερο. Στην τελικη ακομη και αν δεν καταληξει σε ενα απο τα δυο..ειναι τοσα τσιγαρα που δεν θα κανει επειδη θα ατμιζει. Αυτο και μονο ειναι ηδη σημαντικο κερδος για την υγεια του.