Χαιρετώ και εγώ, δυναμικά πια, την μεγάλη παρέα του e-kapnisma. Είμαι ατμιστής περίπου ένα χρόνο αλλά όχι εξολοκλήρου. Έχω όμως μια εβδομάδα με αποκλειστικότητα το η.τ. και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναγυρίσω στο κ.τ. Αφού έχω διαβάσει αρκετά από το forum τόσο καιρό θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους ατμιστές.
Έχουν περάσει από τα χέρια μου, ego-t, ego-c, m&m, giant, dct, hybrid, ce4, simple κ.α. πάντα εμπορίου και όχι επισκευάσιμους.
Σαν παρορμητικός όπως πάντα απέκτησα το ecab, είπα σαν εναλλακτητική για το m&m το οποίο χρησιμοποιώ στη δουλειά λόγω μεγέθους. Το θέμα είναι ότι στην αρχή ηταν μια χαρά, (με μόνο μειονέκτημα την σφιχτή τζούρα) αλλά τώρα μετά από κάποια ml αρχίζει και μπουκώνει με αποτέλεσμα να βγαίνει ελάχιστος ατμός. Θεωρώ ότι είναι θέμα τροφοδοσίας υγρού στην αντίσταση λόγω του ότι είναι ίδια λογική σαν το ego-c. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει παρόμοια συμπεριφορά και αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος για να ξεμπουκώσει? Σε περίπτωση που το παρατήσω και το πιάσω αργότερα, φαίνεται να δουλεύει σωστά αλλά για λίγες τζούρες.
Τελικά όταν κόβεις το τσιγάρο, η ανάγκη για πλούσιο ατμό και χτύπημα είναι πολύ μεγαλύτερη, τόσο καιρό που έκανα και κανα δυο κ.τ. δεν είχα ποτέ παράπονο από το η.τ. Ελπίζω να είναι το αρχικό στάδιο της απεξάρτησης και μετά να βρουν όλα το δρόμο τους.
Ευχαριστώ εκ των προτερων και συνεχίστε έτσι δυναμικά!!