Καλησπέρα παιδιά , καλώς σας βρήκα εδώ , δε φανταζόμουνα οτί υπήρχε τέτοιο ελληνικό φόρουμ για το η.τ. στην ελλάδα
είμαι ατμιστής περίπου 2,5 εβδομάδες και ήδη δοκίμασα 3 η.τ. που δε με κάλυψαν.
(2) Ego-w τα οποία μετά απο 4-5 μέρες αρχίζαν και τρέχαν τα υγρά τους , επίσης καμμία σχέση το τι γεύση είχε το άτμισμα
τις πρώτες 2 μέρες με μετά.
Έπειτα δοκίμασα και πήρα έναν imist της Zerobacco , ο οποίος μετά από 6 ημέρες νομίζω τα έφτυσε.
διαχώρισα το τανκ με το στόμιο , και τον ατμοποιητή και διέκρινα ένα φυτίλι το οποίο εμποτίζεται ,το οποίο ακουμπάει επάνω στην αντίσταση
έτσι σιγά σιγά άρχησα να καταλαβαίνω την λειτουργία του.Βλεπω στην αγορά οτί κάθε γωνία έχει και ένα
η.τ. Shop πλεον , αλλά όλοι θέλουν να πουλήσουν και αυτό μερικές φορές οδηγεί σε λάθος επιλογές.
Κάπνιζα 10 χρόνια , 1,5-2,0 πακετα Prince και με το άτμισμα τα ξέχασα όλα εδώ και 3 εβδομάδες
έχω 3 ερωτήσεις να σας θέσω
1.)Ποιο η.τ. κατα την γνώμη σας (ξέρω οτι ο καθένας έχει την δικιά του) είναι το καλύτερο στη διάρκεια λειτουργείας χωρίς προβληματα/αλλαγή γευσης κ ποιότητα άτμισης
αν κρατήσω το imist και αλλάζω το φυτίλι, θα έχω μια σωστή επιλογή?
2.)Ποιο σύστημα η.τ. θα προτείνατε για έναν καπνιστή 30 χρόνων που κάνει 3 πακέτα την ημέρα
3.)Απο θέμα υγρού μου άρεσε το Kapnos της Atmos LAB 1,8mg, στην ίδια κατηγορία γεύσης πιο άλλο θα μου προτείνατε?
Ευχαριστώ πολύ , θα χαρώ να πάρω τις απαντήσεις σας