καλημέρα και απο μένα σε όλους σας
Σαν νέο μέλος απο σήμερα στο φόρουμ να με συγχωρέσετε αν κάνω καμμιά πατάτα και βάζω την απορία μου σε λάθος νήμα.
αν όντως έκανα πατάτα τότε κάποιος διαχειριστής ας το μετακινήσει στο σωστό σημείο.
παιδιά μετά απο 40 ημέρες περίπου παρέα με το η.τ. και τις τελευταίες 9 ημέρες αγκαλιά με έναν ατμοποιητή ego-w
και για να μην γράφω αερολογίες εννοώ αυτόν (το link είναι απο τυχαία σελίδα για να μην γίνει καμμία παρεξηγηση περι διαφήμισης)
http://saveshop.eu/index.php?route=product/product&product_id=155διάβασα αρκετά πράγματα εδώ στο φόρουμ αλλά επειδή καταμπερδεύτηκα λύστε μου μια απορία εαν σας είναι εύκολο.
επειδή μετά απο 9 ημέρες ατμίσματος στον ατμοποιητή μου έχει πιάσει μια μικρή πρασινάδα απο το υγρό ατμίσματος κάτω στην βάση του ατμοποιητή (στο σημείο που κουμπώνει πάνω στην μπαταρία)υπάρχει τρόπος καθαρισμού αυτου του ατμοποιητή ego-w?
(και μάλιστα μου φέρνει και μια ελαφριά πίκρα μαζί με τον ατμό ενώ μέχρι χθές αυτό το σύμπτωμα δεν το είχα.)
αυτο το dry-cleaning που διάβασα εδώ στο φόρουμ πως γίνεται και εαν γίνεται και στον ego-w?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων