Αγαπητέ 2pax, λοιπόν θα κάνω μια τελευταια προσπάθεια.
σε ευχαριστώ για το χρόνο σου
Το αναπτηράκι πιθανόν είναι κλασσικό κινέζικο με χρωμονικελινη που πυρωνει για μερικά δευτερα μέχρι να αναψεις τσιγαρο.
ναι από τους κινέζους τον πήρα και ναι πύρωνε για μερικά δεύτερα ... με ένταση πυράκτωσης ακριβώς όπως στο βίντεο παραπάνω μόνο που η αντίσταση ήταν από το πάνω μέρος του αναπτήρα
Με παρατεταμένο πάτημα συνεχώς οπως κάνουμε στο ατμισμα θα σου καεί, και πολυ γρηγορα θα γονατίσει η μπαταρία.
με αλκαλική 1,2
καπνιζα 3 πακετα την ημερα ... σε ωρα δεν το εχω υπολογισει
αντεχε καθε μπαταρια πανω απο εβδομαδα ... τελικα καηκε στη δευτερη μπαταρια
Με παρατεταμένο πάτημα συνεχώς οπως κάνουμε στο ατμισμα θα σου καεί, και πολυ γρηγορα θα γονατίσει η μπαταρία.
όπως προείπα
αντεχε καθε μπαταρια πανω απο εβδομαδα
πόσο να γονατίσει ... να πέσει από εβδομάδα σε 4 ώρες ? σε 2 ώρες ? καλυμένος είμαι .... για τα mod που εχω σχεδιάσει με καλύπτουν οι 2 ώρες ... με καλύπτει μία ώρα full απόδοσης
Μπορείς εύκολα να πειραματιστείς.
αυτό κάνω προσπαθώντας να βελτιώσω τα mod μου
Το ρεσουμε όλης της υπόθεσης είναι να μπορείς να πετύχεις ικανοποιητική ισχυ ωστε να έχεις την ατμοποιηση που επιθυμείς και την αυτονομία να μην κουβαλας καμια 20ρια μπαταρίες μαζί σου.
όπως προείπα για τα mod που εχω σχεδιάσει με καλύπτουν οι 2 ώρες λειτουργίας της μπαταρίας και μία ώρα full απόδοσης
οπότε επί του παρόντος πειραματίζομαι σε ότι αφορά την ισχύ
Αν τώρα πάρουμε μια μπαταρια 1,5 βολτ , για να έχουμε την ιδια απόδοση ισχυος 8,06 watt χρειαζομαστε P=V^2/R=> R= V^2/P=0,28Ωμ αντίσταση, και ρευμα Ι=V/R=5,35 A. Μάλλον δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε, αν υπήρχε τέτοια μπαταρία σε μέγεθος ΑΑ ευρείας κατανάλωσης το λαγουδακι της DURA… θα ηταν ορειβάτης στα Ιμαλάϊα.
Εστω ότι έχουμε μια 1000mAh 1,5 βολτ μπαταρία με την ιδια σκεψη
ο χρονος t=750/5350 x 21=2,94 ώρες.
Επίσης θα έπρεπε να τυλίξουμε συρμα με διάμετρο τρίχας.
μπαταριες από ότι βλέπω υπάρχουν
http://www.brilliantstore.com/rechargeable-batteries-os-eb0133.htmlhttp://www.normansoffice.co.uk/business-machines-c24/office-machine-supplies-c25/batteries-c90/energiser-rechargeable-battery-mn2400-15v-size-aaa-1000mah-pk4-p477σε σύρμα τώρα έχω από 0.08 ... και έχω πετύχει σπείρωμα σε καρφίτσα .... αλλα έχω κολήσει στο ότι δεν ξέρω τι ρόλο παίζει το κάθε στοιχείο στη σχέση
διάμετρος σύρματος - διάμετρος σπειρώματος - μήκος σπειρώματος - αριθμός σπειρών - volt - amper
θέλω να πετύχω αυτό
Εστω ότι έχουμε μια 1000mAh 1,5 βολτ μπαταρία με την ιδια σκεψη
ο χρονος t=750/5350 x 21=2,94 ώρες.
Επίσης θα έπρεπε να τυλίξουμε συρμα με διάμετρο τρίχας.
ακόμα και αν πέσει το t στην 1 full ώρα ατμοποίησης
τα diy που εχω κανει σε αυτές τις 2 εβδομαδες είναι
α] usb cigarette χωρις μπαταρια συνολικου μήκους 4,5 cm [πληροφοριακά το βάζω , δεν ειναι και μια μοντα σπουδαια]
β] πουρο μήκους 10 cm, διαμέτρου 2,5cm στα 3.7 v 650mah στα 10ml
το πουρο προσπαθω να εξελιξω για να το κανω πιο λεπτο
προσπαθώ να βρώ όσο το δυνατόν μικρότερη μπαταρία
ακομα δεν μου έχει λυθεί αυτή η απορία
οι 10440, CR2 και RCR123A στα πχ 650 mah έχουν διαφορές μεταξύ τους στο ίδιο η.τ. και εχουν διαφορα απο μια 18650 στα 650mah στο ίδιο η.τ. ή από μια L1R 123A στα 650 mah στο ίδιο η.τ.