γεια και χαρα σας συνφορουμίτες - συνατμιστές
ατμίζω απο 24-12-2011 .. στο πρώτο μαγαζί που μπήκα πήρα αυτό
προχθές έκαψα τον πρώτο ατμοποιητή και κατόπιν προτροπής γνωστού παρήγγειλα αυτά
http://www.τσιγαροηλεκτρονικο.gr/p.ATMOPOIITIS-Ovale-eGO-C-Pack.300121.html
παράλληλα μπήκα στην διαδικασία να ψάξω μηπως και φτιάχνεται αλλά DIY και ετσι επεσα στο
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φόρουμ σας όπου μεσα από διάβασμα έλυσα το 97 % των αποριών μου
το υπόλοιπο 3% αφορά την αίσθηση τσιγάρου-νικοτίνης, τις μπαταριες και τις αντιστάσεις
όσον αφορά την αίσθηση τσιγάρου
μαλλον επέλεξα λάθος γεύση [latakia flavor art] και λάθος νικοτίνη [9mg] και δεν με καλυπτει ... ως πρωην καπνιστης 3 πακετων pallmall μπλε 28αρια την ημερα , και παρολο που καταναλωνω 2 γεμισματα την ημερα στο η.τ. αναγκάζομαι στον πρωινο καφε να κανω 2 κανονικα τσιγαρα ...
μπήκα και στο τρυπάκι των DIY υγρών ... εψαξα στα φαρμακεια για γλυκερινη και η μονη που βρήκα είναι αυτη
δεν ξερω αν το προτυπο ειναι οκ
παντως την δοκιμασα σκετη χωρις αναμιξη με γευση και την βρισκω οκ σε σχεση με τα ετοιμα ελαια .... δηλαδή ειτε τα flavor art ατμίζω είτε σκετη γλυκερινη δεν βρισκω διαφορα .... με ικανοποιει δηλαδη το no-flavor ... μου λείπει όμως η αισθηση της τσιγαριλας ... δεν ξερω τι φταιει ... όταν παρήγγειλα τους ατμοποιητες ζητησα να μου στειλουν κατι ''δυνατο'' και ο υπάλληλος μου προτεινε και θα μου στείλει την γεύση που χρησιμοποιεί ο ίδιος σε full νικοτινη ... οποιαδήποτε πρόταση δεκτή
όσον αφορά τις αντιστάσεις
θυμομουν απο το τεχνικο λυκειο καποιες πατεντες χειροποιητων αντιστάσεων με συρμα απο χορδές μουσικών οργάνων ... δοκιμασα με χορδές από τον τζουρά και κάνει .... δεν βρήκα ομως καποιον μπούσουλα τι ρόλο παίζουν ο αριθμός σπειρών η διάμετρος των σπειρών και η διάμετρος του σύρματος
όσον αφορά τις μπαταρίες
με τις δοκιμές με τις αντιστάσεις δυστυχώς προκάλεσα βλάβη στην μια μπαταρία ... ευτυχως πριν προλάβει η σύζυγος να πετάξει τα σκουπίδια έπεσα πάνω σε αυτό
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3177.0.htmlκαι την μάζεψα πριν πεταχτεί ... δυστυχως ομως απο λάθος κίνηση την κατάντησα έτσι
και δεν ξερω που κολλαει το καθε συρμα και που το + και -
με αφορμή αυτό λοιπόν θέλω να μου προτείνετε μια καλή μπαταρία και φτηνή αλλά pass through καθως θα με βολευει ιδιαίτερα στην δουλειά γιατί δουλεύω πολύ ώρα υπολογιστή οπότε θα μπορώ να ατμίζω φορτίζοντας
αυτες που εχω εχουν 650 mah κατά το φυλλάδιο
τέλος κατι που δεν μπορω να καταλαβω είναι αν γίνεται χειροποιητες αντιστασεις να οδηγηθούν απο 1.5 V επαναφορτιζόμενες και εδώ θέλω τα φώτα σας καθώς θα με βοηθήσει αρκετά σε μια ιδιοκατασκευή που ετοιμάζω και θα μου μικρύνει σημαντικά το μέγεθος και το πάχος
ουφ ... το σεντόνι τέλειωσε
και πάλι συγχαρητήρια για το φόρουμ σας