Doubt, σ' ευχαριστώ πολύ! Πολύ βοηθητικές οι πληροφορίες σου.
Kyrgianni, σ' ευχαριστώ κι εσένα. Η αλήθεια είναι ότι... πριν το πεις το έκανα. Έπαθα μια ζημιά σήμερα με τον ατμοποιητή μου. Είχα έναν nautilo στο κουτί του εδώ και πολλά χρόνια, που δεν τον είχα ανοίξει ποτέ, γιατί ξανάρχισα το κάπνισμα. Οπότε, προχθές που πήρα την απόφαση να ξαναπεράσω στο άτμισμα τον χρησιμοποίησα. Όμως, στο δεύτερο γέμισμα που του έκανα, μου πέταγε ζουμιά και στο στόμα, αλλά και στο πλάι που τον ακούμπησα, έχασε το μισό υγρό του. Φύσηξα, έκανα διάφορα, σκούπιζα υγρά... τίποτα. Τελικά, πήγα σε κατάστημα, πήρα έναν καινούργιο nautilo, πήρα και ένα zelos 3 με αποσπώμενη μπαταρία και τα απαραίτητα αξεσουάρ (φορτιστές, μπαταρίες κ.λπ.) και ήρθα ολόχαρη (και πιο φτωχή) πίσω. (Είμαι 3η μέρα χωρίς τσιγάρο, και δεν μου λείπει καθόλου. Απεναντίας! Απολαμβάνω το άτμισμα, ενώ είχα φτάσει 1 old holborn λευκό την ημέρα... )
Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Γιαγιά γαρ..., άσχετη και με διακοπή ατμίσματος για αρκετά χρόνια, μου φαίνεται ότι θα σας πρήξω αρκετά με τις ερωτήσεις μου.
Καλό ΣΚ!