Για αρώματα atmos lab, δεν μου πέφτει και πολύς λόγος όπως είπα, ότι του αρέσει του καθενός, εγώ δεν τα προτιμάω πια για πολλούς λόγους, που δεν είναι επί της παρούσης.
Αλλά βάσεις, από τη στιγμή που στην vg προσθέτει νερό, ΔΕΝ προτείνω σε κανέναν και για κανένα λόγο. Δεν είναι υποκειμενική γνώμη αυτό, μα αντικειμενικό. Αν θέλεις, ψάξε σε σχετικά νήματα γιατί πλέον ΔΕΝ πρέπει να προσθέτουμε νερό στις βάσεις, για να μην γεμίζουμε το νήμα.
Οι pink mule και e-liquid france είναι τοπ επιπέδου, για μένα και φθηνότερες να πάρεις όπως στο fastvape(hexocell) θα είσαι μια χαρά. Δοκίμασε και αυτές να δεις. Μπορείς επίσης να αγοράσεις και pg, vg από το φαρμακείο, και να πάρεις νικοτίνες, να φτιάχνεις τα SnV σπίτι σου.
Τώρα για το άρωμα δεν γνωρίζω να σου πω. Μπορεί να ήτανε μάπα εξ αρχής, μπορεί να έφαγε ήλιο, μπορεί η νικοτίνη να ήτανε μάπα η συγκεκριμένη, μπορεί να έκανε κάτι λάθος στα υλικά που έριξε στις αναλογίες, τι να σου πω. Δεν ξέρω και το συγκεκριμένο υγρό δηλαδή. Πάντως για ένα υγρό 25 ευρώ, τσιμπάει πολύ.
Γνώμη μου είναι να δοκιμάσεις και τη λύση συμπυκνωμένων αρωμάτων. Πχ το smoke, από after8, με 6,20 σου βγάζει 100μλ υγρό. Το να δίνεις εφάπαξ 12-13-14-15 ευρώ για SnV, και βάλε πόσα για νικοτίνες με 4+ η μία, θα φαληρίσεις. Απλά πρέπει να πάρεις 4-5 μπουκαλάκια γυάλινα από φαρμακείο, ή πλαστικά από το ατμομάγαζο που έχεις κοντά, να το αναμειγνυεις με τη νικοτίνη, την pg, και τη vg.