Εγώ πάλι να πω πως το σκέφτομαι, σε συνδυασμό με την λίγη εμπειρία μου και ότι έχω διαβάσει κατά καιρούς στο φόρουμ.
1.Είναι λάθος νομίζω να λέμε είμαστε πειραματόζωα (ισχύει προφανώς σε μεγάλο βαθμό).Εξηγώ γιατί.Αν αποδεχτούμε την παραδοχή αυτή τότε γινόμαστε έρμαιο των συμφερόντων και είναι πολλά στο Η/Τ.(εταιρείες,έμποροι κλπ).Κόψαμε το αποδεδειγμένα βλαβερό τσιγάρο, σημ.(στην αρχή του και αυτό μέχρι και γιατρούς έβαζαν οι πολυεθνικές να το διαφημίζουν) και ατμίζουμε, γιατί μέχρι στιγμής με αποδείξεις είναι λιγότερο βλαβερό.Αυτό και τέλος.Δεν είναι υποκειμενικό λοιπόν αυτό καθόλου!
2.Ναι σίγουρα υπάρχουν ποιοτικότερα υγρά.Επίσης δεν είναι υποκειμενικό. Από τι εξαρτάται? Σαφώς από τις πρώτες ύλες και από τους ελέγχους που γίνονται, όταν βέβαια είναι σωστοί και διαφανείς και όχι χρηματοδοτούμενοι από συμφέροντα.
3.Ακριβό υγρό,σύρμα,βαμβάκι δεν είναι απαραίτητα και ποιοτικό.
4.Ναι υπάρχει, για μένα ένας μπούσουλας στο Η/Τ. Ατμίζω μέχρι κάποια Watt,όχι υπερβολικά (20-45) ,αλλάζω αντιστάσεις βαμβάκια,πλύσιμο κάθε 2-3 μέρες το πολύ (20-30ml), και τέλος φροντίζω να ενημερώνομαι σε σχέση με τα υλικά που χρησιμοποιώ και τις εξελίξεις πάνω σε αυτά. (κυρίως από το φόρουμ είναι αλήθεια).
5.Είναι ευθύνη θεωρώ όλων μας, να πιέζουμε όσο μπορούμε πάνω στην ποιότητα των υγρών και των υλικών που ατμίζουμε.Είναι η υγεία μας και δεν χωράνε συμβιβασμοί.Είναι και μεγαλύτερη ευθύνη κατ"εμέ όσων τα εμπορεύονται! τουλάχιστον η ενημέρωση.
Είναι σίγουρα μεγάλη κουβέντα,ελπίζω να μην σας κούρασα,αλλά θεωρώ ότι η άγνοια σκοτώνει στα σίγουρα!