Καλημερα παιδια,
θα ηθελα τα φωτα σας σχετικα με καποιες απλες αποριες στις οποιες δε μπορω να βρω απαντηση.
Κατ αρχην θα πρεπει να ζητησω συγνωμη, τοσο για το μεγεθος του κειμενου που ισως κουρασει
αλλα και διοτι σιγουρα οι περισσοτερες εχουν απαντηθει αλλα δε τις βρισκω και ειμαι στα χαμμενα.
Λοιπον, ας ξεκινησουμε απο τα βασικα.
Τελευταια φορα ατμισα 5+χρονια πριν, ειχα το ego-t, και απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα πραγματα απ οτι βλεπω
( οποτε οποιαδηποτε συμβουλη η οδηγος που μπορειτε να μου δωσετε ειναι ευπροσδεκτη καθως αυτα που ηξερα ισως να μην ισχυουν πλεον )
Πριν λιγες μερες δοκιμασα ξανα σε ego a1 φιλου, το ερωτευτηκα και πηρα ενα, καμια σχεση με το ego-t.
Οι αποριες μου δημιουργουνται στα υγρα.
Εψαξα να βρω κατι φθηνο και καλο ( οπως ολος ο κοσμος ) με γευση menthol
καθως σε κανονικο τσιγαρο στριβω καπνο απο πουρακια lm κοκκινο και χρησιμοποιω χαρτακια γλυκοριζας και φιλτρακια με τετοια γευση.
( δε μου αρεσει η μυρωδια του κτ και αηδιαζω καθε φορα που πρεπει να το κανω διαφορετικα για λογους ανωτερας βιας )
Επεσα πανω σε pink fury, 100ml μπουκαλακι, με επιλογη νικοτινης ( πιστευω με 6mg ειμαι οκ ), mentol και φθηνη τιμη. Χαρακτηριζετε βαση
Ειδα πως ως δια μαγειας ο εμπορος που τα διεθετε online στην Ελληνικη αγορα ειναι απο την πολη μου, οποτε τηλεφωνησα.
Η κοπελα που απαντησε με ενημερωσε πως το συγκεκριμενο δε υπαρχει πλεον καθως ειναι παρανομο ( !!! ) επειδη αλλαξαν οι νομοι.
Μια βοηθεια εδω παρακαλω ? Το παρανομο που ειναι σε αυτη μου την επιλογη ?
Συνεχισα την αναζητηση και εντοπισα το white label της pink mule το οποιο εχει τα ιδια χαρακτηριστικα και μπορω να το παραγγειλω online.
Δυστυχως Ελλαδα δε μπορω να το βρω, ενω ολα τα υπολοιπα label της εταιριας κυκλοφορουν κανονικα. Δε ξερω το λογο.
Αν το παρω, θα παρανομησω ? Θα περασει τελωνειο ( Απο Ισπανια ερχονται αν δε κανω λαθος οποτε λογικα οχι, σωστα ? )
Θα μου το κρατησουν ? Θεωρειτε και αυτο νικοτινουχα βαση. Μπορω να την ατμισω μονη της η πρεπει να τη σπασω ?
Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις και ζητω συγνωμη αν κουρασα.