Αν προσέξεις την κεφαλή, λογικά γράφει επάνω το εύρος των watt που σηκώνει. Η 0.6 του Helmet δίνει απ'ότι βλέπω μεταξύ 25w και 60w, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει σώνει και καλά να παίζεις τέρμα. Ξεκινάς από τα 25 και ανεβαίνεις μέχρι να μείνεις ικανοποιημένος από γεύση, ατμό και χτύπημα. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις κάτι άλλο, τα volt ρυθμίζονται αυτόματα βάσει των watt που έχεις επιλέξει και της τιμής της αντίστασης.
Στο πρώτο γέμισμα μετά την αλλαγή της αντίστασης θέλει «στρώσιμο». Δηλαδή ποτίζεις το βαμβάκι της αντίστασης με λίγες σταγόνες υγρό (από τις πλαϊνές τρύπες ρίχνεις 1-2 σε κάθε μια), την βάζεις στον ατμοποιητή, τον γεμίζεις και τον αφήνεις όρθιο για κανένα δεκάλεπτο. Αν θέλεις ρίχνεις και δύο-τρεις «τζούφιες» τζούρες, χωρίς να πατάς το κουμπί δηλαδή. Αυτό το κάνουμε για να ποτίσει καλά το βαμβάκι με υγρό.
Στη συνέχεια θέλει και «στρώσιμο» η αντίσταση. Ίσως στη μέθοδο που προτείνω να είμαι λίγο υπερβολικός, οπότε πάρε και άλλες γνώμες (δεν ξέρω τον συγκεκριμένο ατμοποιητή άλλωστε). Ας πούμε λοιπόν πως εσύ ατμίζεις στα 50w, αν είναι η πρώτη φορά που θα ατμίσεις καινούρια αντίσταση δεν ξεκινάς αυτόματα από τα 50. Ξεκινάς στην πιο χαμηλή τιμή που σου δίνει (για τις 0.6 τα 25 δηλαδή) και μετά από κάμποσες τζούρες ανεβαίνεις στα 25, μετά από κάμποσες τζούρες 30, μετά από κάμποσες τζούρες 25 μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Ναι, οι πρώτες τζούρες δεν θα είναι τόσο ικανοποιητικές, αλλά αξίζει η αναμονή.
Η όλη διαδικασία θα πάρει κάποια/ες ώρα/ες (στον TFV8 που ανεβαίνω 5-5 από τα 50 στα 120 μου παίρνει σχεδόν όλη μέρα και 6μλ) αλλά από το να τραβήξεις γερή τζούρα και να σου έρθει καψούλι είναι προτιμότερο. Βέβαια δεν ξέρω αν είναι τόοοοσο απαραίτητο να γίνεται με τόσο μεθοδικό (και αργό) τρόπο με όλες τις αντιστάσεις, ίσως είναι και υπερβολή, αλλά ξέρεις, έτσι έχω μάθει, έτσι έχω κολλήσει

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντάκι και τις δυνατότητες φόρτισης που έχει αλλά σε γενικές γραμμές καλό θα είναι να πάρεις έναν εξωτερικό φορτιστή. Καλά, δε νομίζω να πάθει και τίποτα αν μέχρι να πάρεις το φορτίζεις από USB, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη σου.