Καλησπέρα σε όλους!
Η μόνη μου ενασχόληση μέχρι τώρα με το ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν με τις απλές eGO μπαταρίες και τους φτηνούς ατμοποιητές των 6-7 ευρώ που μια μπουκώνουν, μια φεύγουν υγρά κτλ πράγμα που με έκανε πάντα να γυρνάω στα κανονικά τσιγάρα. Πλέον αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά!
Με ενδιαφέρει να αγοράσω το Eleaf iStick TC100W λογο της μεγάλης αυτονομίας που μπορώ να έχω με τις 2 μπαταρίες (καπνίζω 3 πακέτα/μέρα!) και θα ήθελα τις προτάσεις σας σχετικά με την επιλογή του ατμοποιητή.
Με ενδιαφέρουν οι τσιγαρίσιες τζούρες και καλή γεύση. Σκέφτομαι να πάρω τον MELO 3 ή Triton 2, απλά διάβασα πως ο MELO 3 παίρνει τις αντιστάσεις του Triton οπότε έχεις ίδια γεύση και 1ml περισσότερη χωρητικότητα υγρού με φτηνότερο κόστος. Καμία γνώμη; O Atlantis 2 τι λέει;
Ευχαριστώ! 
Και οι 4 επιλογές σου είναι λάθος.
Ενώ είσαι ακόμη στην αρχή και όπως λες σε ενδιαφέρουν οι τσιγαρίσιες τζούρες, μιλάς για ατμοποιητές από ημι έως φουλ πνευμονικούς.
Όπως σωστά σου λέει ο
ati το μοντάκι είναι τουβλοειδές και όταν θα μείνει απο φόρτιση θα χρειαστεί 2-3 ώρες να φορτίσει.
Οπότε ξανακυλάμε στο μαλμποράκι όσο γεμίζει ;
Πρότασή μου να πας σε ένα σοβαρό κατάστημα να δοκιμάσεις μηχανάκια ή το καλύτερο να βρεις παρέα ατμιστών να σε βοηθήσουν.