Ποιος ο λογος να εχεις απλα μια μπαταρια σε ενα συρμα τη στιγμη που μπορεις να εχεις κατι πολυ ανωτερο? (και βασικα δεν καταλαβα ποτε γιατι αυτο θεωρειται "επομενο βημα"? λογο της δυσχρηστιας που ετσι κι αλλιως παντα εχει η παλαιοτερη τεχνολογια σε σχεση με την πιο συγχρονη? )
[...]
Απο κει και περα, δικαιωμα του καθ ενος να τη βρισκει οπως θελει, κι αν νομιζει πως με την ασχολια σε ενα δυσκολοτερο level τον βοηθαει να ασχολειται περισσοτερο με τον ατμο και να σκεφτεται λιγοτερο τον καπνο, αν και εφ οσον ο λογος που αρχισε τον ατμο ειναι για να κοψει τον καπνο, φυσικα ας το κανει, γιατι οχι?
Δικαίωμα του καθενός αλλά... βασικά είναι ψωνάρες που ασχολούνται με κάτι "χειρότερο" ΄'λόγω πόζας.
Αυτό λες και σε πληροφορώ πως δεν είναι ευγενικό.
Τι μηχανικό δεν είναι δύσκολο. Είναι πανεύκολο (πολύ ευκολότερο και plug-n-play από κάποιες απόψεις) σε σχέση με ηλεκτρονικό. Όλος ο μύθος του "επόμενου βήματος" προήλθε από ανθρώπους που προτμούσαν ηλεκτρονικά και διστακτικά ακολούθησαν όλοι για μην φανούν πως προωθούν το "ρίσκο". Βάζεις μπαταρία και ατμίζεις. Δεν πατάς κουμπάκια, δεν διαβάζεις μάνιουαλ για το τι κουμπάκια να πατήσεις, δεν κάνεις διδακτορικό πάνω στις ρυθμίσεις. Ατμίζεις.
Η δυσκολία; Θέλει να σέβεσαι την μπαταρία σε λογικά πλαίσια, δηλαδή να μην είσαι ηλίθιος. Και να ξέρεις σε τι βατ γουστάρεις να κινείσαι για να επιλέξεις ανάλογη αντίσταση. Πράγματα που τώρα τα μαθαίνουν οι νέοι ατμιστές σε δυο εβδομάδες.
Τόσο δύσκολο!
Με το μηχανικό θα ατμίσεις τώρα. Και αύριο. Και σε δέκα μήνες. Και σε τρία χρόνια. Με το ίδιο. Που πλέον κοστίζει (ευθεντικό) όσο και ένα καλό ηλεκτρονικό που όσοι είναι ψωνάρες θα το σνομπάρουν σε έξι μήνες και θα πάρουν άλλα 2-3 της μόδας. Ή δεν θα δουλεύει. Ή θα έχει πρόβλημα το κουμπί. Ή θα έχει υποχωρήσει ο πόλος. Ή θα έφαγε τούμπα και θα χάλασε. Ή θα ήρθε εξαρχής προβληματικό.
Σας το είπα; Ενα καλό μηχανικό δεν θα πάθει τίποτα από όλα αυτά. Απλά θα δουλεύει. Και θα είναι πανέμορφο.
Συγνώμη!
ΥΓ: Γράφω ατμίζοντας σε evic VTC mini και είμαι χαρούμενος. Όταν ξαναπιάσω το μηχανικό μου, πάλι χαρούμενος θα είμαι. Ξέρω τι με ικανοποιεί στο άτμισμα και αρνούμαι να το κάνω ντέρμπυ. Αλλά δεν φταίει καμία συσκευή αν αυτό που θεωρούμε για τους άλλους είναι ότι "το παίζουν", "την έχουν δει" και "τι νομίζουν πως κάνουν".