-Καλησπερα σε ολους τους φιλους -ες ...
το λοιπον, εχω πολλα νεωτερα σχετικα με το γνωστο μου προβλημα..
για οσους διαβαζουν και δεν καταλαβαινουν τι λεω , ριχνουν μια ματια στα ακριβως προηγουμενα post και θα καταλαβουν αμεσως..για οσους γνωριζουν (οπως π.χ jeke04 , cooKieR ) μπαινω κατ ευθειαν στο "ζουμι" της υποθεσης , απλα και κατανοητα..
-το γνωστο προβλημα με το 'μπουκωμα-μπουρμπουληθρες" επανηλθε δριμυτερο απο χθες το πρωι -δυστυχως- μου εσπασε τα νευρα
προσπαθησα τα παντα χωρις αποτελεσμα!....οπως εγραψα στις 11/10 σε post μου , αρχισα να υποπτευομαι εκτος απο τις αντιστασεις και τις μπαταριες (smokeLess)...το θεμα αρχισε να επειγει για τα καλα , και ετσι αποφασισα σημερα το πρωι , να επισπευσω την επισκεψη μου στην Αθηνα , και συγκεκριμενα στο καταστημα της Κανιγγος (zerobacco αν δεν κανω λαθος) που μου προτεινε ο φιλος jeke04..
-Εκει , ειπα φυσικα το προβλημα μου , με ακουσαν προσεκτικα και ειδα και κυριως εμαθα αρκετα πραγματα , που θα ελεγα πως ειναι πολυ σημαντικα για ενα νεο ατμιστη ...Δεν θα ηθελα τωρα να σας κουρασω με λεπτομερειες (αν και οποιος θελει ας μην διστασει να μου το ζητησει και θα απαντησω αμεσα) ..η ουσια του θεματος , και τα συμπερασματα της ειναι σε απλες γραμμες τα ακολουθα...
1) το "προβλημα" μου επικεντρωνεται βασικα σε αντιστασεις , μπαταριες , και ατμοποιητη ισως (το τελευταιο , θα δειξει..)
2) σε αντικατασταση των ανωτερω , βρεθηκα να εχω αγορασει νεο ατμοποιητη ( mini Protank 3 Dual-coil ) της KangerTech Resistance 1,5Ω 3,2-4,8V ( H συσκευασια περιεχει 2 αντιστασεις)
3) Νεα μπαταρια Spinner II απο Vision , ρυθμιζομενα volt απο 3,3v-4,8v.....θα την προτιμουσα να ηταν μικροτερη σε μεγεθος και ελαφρυτερη σε βαρος , αλλα ηταν η μικροτερη και ελαφρυτερη στο ειδος της.. συμφωνα με οσα μου ειπαν , ξεκιναω να ατμιζω στα 3,3v και οταν μειωθει το υγρο λιγο κατω απο την μεση στο tank , αρχιζω και ανεβαζω σταδιακα εως του σημειου που ατμιζω ανετα..αυτη ειναι η λογικη ...τωρα δεν θυμαμε καθε ποτε θα θελει "γεμισμα" αλλα φανταζομαι πως η διαρκεια της θα ειναι μεγαλυτερη απο αυτες που ειχα ...αν ξερει κανεις παρακαλω ..
4) μου ειπωθηκαν και ορισμενα tip -σημαντικωτατα- αν θελετε τα συζηταμε και αυτα , για να μην σας κουραζω τωρα περισσοτερο..
5) και τελευταιο νομιζω -αν δεν ξεχασα κατι αλλο- καταλαβα απολυτα κατι που λιγο - πολυ υποψιαστηκα απο τις πρωτες μερες που το ξεκινησα....οτι δηλαδη , ΔΕΝ ειναι καθολου ευκολη υποθεση για ενα αρχαριο να ξεκινησει το ηλεκτρονικο τσιγαρο , γιατι ολες αυτες οι λεπτομερειες , και σε πολλες περιπτωσεις ΜΗ ΣΩΣΤΗ πληροφορηση και ελλειπης η και ανυπαρκτη ενημερωση , ολα αυτα τα αξεσουαρ που θα πρεπει σχεδον να εχεις γνωσεις ηλεκτρολογιας κλπ κλπ ΔΡΟΥΝ
αποτρεπτικα σε εναν ανθρωπο , απλο καπνιστη που εχει μαθει για χρονια να "φουμαρει" το τσιγαρακι του απλα και ευκολα με κανα-δυο απλες , μηχανικες κινησεις...ποσο μαλλον για καπνιστες μιας καποιας ηλικιας ..
6) Ξεκινησα με τα νεα μου "εργαλεια"
ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ , συνεχιζω να ατμιζω και να παρατηρω ...θα ηθελα να πανε ολα καλα και να μην γυρισω πισω...
ναστε ολοι καλα Αντωνης