Το θέμα είχε ξανασυζητηθεί και παλαιότερα όμως αφενός είναι κλειδωμένο και αφετέρου είναι πάρα πολύ σοβαρό για να μείνει στα αζήτητα...
Άλλωστε γιαυτό είναι τα forum, για να συζητάμε και να βοηθάμε ο καθένας όσο μπορεί...
Όταν πληρώνεις κάτι για γνήσιο ζητάς να σου προσφέρει εκτός από την απόδοση ΚΑΙ ασφάλεια.
Οι επιτήδειοι όμως μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα και σου πουλάνε κάτι που είναι μαϊμού σαν γνήσιο !
Το θέμα φυσικά έχει μεγάλες διαστάσεις και ο καθένας μπορεί να κινηθεί νομικά αλλά αυτό είναι μεγάλη και άλλη κουβέντα...
Πάμε λοιπόν στο θέμα μας...
Οι μπαταρίες AW που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, για να μην πω στην πλειοψηφία τους είναι μαϊμού !
Ευτυχώς εγώ είμαι ένας από αυτούς που δεν την πάτησα, και θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω και τους υπολοίπους.
Σε επικοινωνία μου με τον κατασκευαστή των μπαταριών AW τον κύριο Andrew Wan σας παραθέτω την απάντηση του σε ερώτημα μου για το ποιοι είναι οι επίσημοι dealers στην Ελλάδα:
Hi Neofitos,
AW dealers in Greece:
www.e-smokers.grwww.e-smokeguru.grwww.replacesmoke.comwww.fabvape.grwww.vapeland.grwww.alterego.grRegards,
Andrew Wan
Εγώ προτίμησα το κατάστημα vapeland στην Βουλιαγμένης όπου τα παιδιά ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικά κάνοντας μου και την έκπτωση 10% του forum. (Το κατάστημα της Καλλιθέας μου είπε πως δεν ισχύει η έκπτωση για τις συγκεκριμένες μπαταρίες).
Εδώ μπορείτε να δείτε εάν οι μπαταρίες που έχετε αγοράσει είναι γνήσιες...
http://www.ecigarette-politics.com/aw-batteries-authorised-dealers.htmlΕλπίζω να πρόλαβα μερικούς...