vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

354 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, Ηρακλης, tasos1976, manoslykos

Wattage Wars (Ο πόλεμος των βατ)

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • Φύλο: Άντρας
  • ~Box Mods~
Wattage Wars (Ο πόλεμος των βατ)
« στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 23:32 »
Είναι μια λαμπρή στιγμή αυτή που ζούμε τώρα, μερικοί μάλιστα την αποκαλούν "Άγρια Δύση" του ατμίσματος.
Είμαστε στο τέλος αυτής της εποχής ωστόσο, καθώς υπάρχουν καποιοι κανονισμοί που έρχονται σιγά σιγά για καλύτερα ή χειρότερα.

Αλλά ενώ μία εποχή σιγοπεθαίνει, μια άλλη μας έλκει σε καθημερινή βάση. Τα ηλεκτρονικά mods φαίνεται να είναι το μέλλον του χόμπι μας και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην αυγή μιας χρυσής εποχής για αυτά, μια εποχή που έχω βαπτίσει "Ο πόλεμος των ισχύων" (Wattage Wars).

Ωστόσο, σε καθημερινή βάση φαίνεται να είναι περισσότερο κάτι σαν τον πολέμο των muscle cars της δεκαετίας του 1960, με σχεδόν καθημερινές ανακοινώσεις της αυξημένης παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που θα καταστεί διαθέσιμη.

Κάθε μέρα φαίνεται κι ένας ακόμη κατασκευαστής να ρίχνει το καπέλο του στο ρινγκ και το one-upping δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα. Το όλο θέμα ξεκίνησε με το Δαρβίνο (Darwin) από την Evolv, ένα mod ικανό να μπορεί να ρυθμίσει μέχρι 12,7 watts. Κι άλλοι εισήλθαν στο ρινγκ, με ρυθμίσεις οπουδήποτε από 11 έως 15 watts. Στη συνέχεια η Evolv τους "καβάλησε" με το DNA 20, ακολουθούμενο από το DNA 30. Ενώ είχαμε σταματήσει εκεί για λίγο, οι τελευταίοι μήνες ήταν μια αναβίωση των επικών διαστάσεων. Το χρονοδιάγραμμα είναι σχεδόν αδύνατο να τηρηθεί πάντα. Η Yihi, η Sigelei και πολλοί άλλοι αρχίζουν να εμπλέκονται σε αυτό το ψυχρό πόλεμο των ειδών. Η Yihi ανακοίνωσε ότι μερικά από τα τσιπ τους, έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν μέσω λογισμικού, έτσι ώστε να επιτρέψει υψηλότερες αποδόσεις. Περίπου την ίδια εποχή κι άλλοι άρχισαν ανακοινώνοντας mods των 50 watt. Τότε τα άλματα έγιναν ακόμα πιο τρελά. 60 watts, 100 watts, 150 watts, 180 watts μόλις πρόσφατα. 200 watts μπορεί να ανακοινωθούν σε κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Περιμένετε ... περιμένετε... περιμένετε...

Ναι, να το κι αυτό http://www.vapescores.com/the-beast-200-watt-box-mod/

Το πράγμα έχει ως εξής: από τη στιγμή που ένα νέο mod βγει στην αγορά, ο διάδοχος αυτού έχει ήδη ανακοινωθεί και βρίσκεται στο στάδιο της εξόδου στην αγορά. Ακούω τους ανθρώπους που ρωτούν όλη την ώρα, θα πρέπει να αγοράσω το Χ τώρα, ή να περιμένω για το X2 από την επόμενη εβδομάδα; Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση για να απαντήσει κανείς, επειδή συχνά υπάρχουν διάφορες καθυστερήσεις. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι μερικοί άνθρωποι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με ένα mod των 30 watt. Κάποιος που χρησιμοποιεί ένα Kayfun όλη μέρα κάθε μέρα θα είναι ευχαριστημένος. Αλλά εδώ υπάρχει ένα άλλο τρυπάκι. Πολλά από τα νεότερα mods χρησιμοποιούν πολλαπλές μπαταρίες. Αυτό επιτρέπει τις υψηλότερες μέγιστες εξόδους(outputs) ισχύος, καθώς και κατά πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε χαμηλότερες τιμές ισχύος. Έτσι, και πάλι, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσει κανείς;

Αυτό είναι τελικά μια απόφαση που το κάθε άτομο έχει να λάβει ξεχωριστά, διότι ο καθένας από μας ατμίζει διαφορετικά. Αν θέλετε ένα mod με διπλές 18650 , απλά για να ατμίζετε με έναν Kayfun στα 25 watts, περιμένετε μέχρι κάποιο να είναι διαθέσιμο και πάρτε το, γιατί η μέγιστη απόδοση δεν πρόκειται να σας επηρεάσει. Ωστόσο, αν έχετε κάποια εμμονή και η δύναμη είναι τα πάντα για σας, τότε είστε καταδικασμένοι. Θα έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε το ουράνιο τόξο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θα ξοδέψετε πολλά χρήματα προσπαθώντας να συμβαδίσετε με την εξέλιξη αυτή.

Ενα άρθρο που πέτυχα σήμερα, το οποίο βρήκα αρκετά ενδιαφέρον & επίκαιρο. Είχα όρεξη κ το μετέφρασα για να διευκολύνω μερικούς.
(ΠΗΓΗ:http://www.vapescores.com/wattage-wars/)

Αλλαγή τίτλου
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2014, 13:53 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Wattage Wars
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2014, 23:56 »
Αν πρόκειται για πόλεμο, πολύ απλά πσραδίνομαι! Κερδίσατε και αφήστε με να ατμίζω με την ησυχία μου κάτω από τα 15W!!!

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 00:00 »
Έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι τι κάνω λάθος και είμαι υπερ ευχαριστιμενος με τα 9w και τον kayfun μου και τα 12w με τον magma, μήπως χανω τρελή απόλαυση και δεν το έχω πάρει χαμπαρι?

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 00:15 »
Το η.τ. είναι κάτι σαν το κινητό τηλέφωνο. Μια προσωπική συσκευή που δένεσαι μαζί της. Παλαιότερα (ίσως και τώρα), γινόταν πανζουρλισμός με τα megapixel που φορούσε το εκάστοτε κινητό. Στο η.τ. η «μούρλα» έχει εστιάσει προς το παρόν στα watt. Παιδικές ασθένειες...

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 00:20 »
To Darwin ήταν το 1ο VW mod, όχι το πρώτο mod που πήγαινε στα 12W. Το Provari είχε εμφανιστεί πιο μπροστά και ανέβαινε πιο ψηλά αλλά ήταν VV. Και νομίζω πριν το provari υπήρχε το Buzz που δεν ξέρω αν έφθασε ποτέ Ελλάδα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν ξέρω πολλούς με Kayfun που ατμίζουν στα 25 watt. Η πλειονότητα κυμαίνεται στα 10-12 άντε 15W. H μόδα απαιτεί βατ αλλά εγώ είμαι παλαιομοδίτης  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 01:19 »
Το άρθρο φτιάχνει κλίμα...
Λαμπρή στιγμή; Χρυσή εποχή; Muscle cars του '60;  :tongue_smilie:

Κάποιοι τα παίρνουν από κατασκευαστές για να πουσάρουν σε νεαρούς, άντρες ατμιστές άχρηστες κατασκευές που δεν μπορούν να "βγάλουν στο δρόμο" την δύναμη που κουβαλάνε. Κατασκευές που η χρησιμότητά τους δεν βρίσκεται στα όρια του ανθρώπινα ανεκτού και έχει μόνο τον ρόλο του "ποιός το έχει μεγαλύτερο".
Ο -στην ουσία μοναδικός- σχολιαστής της ανάρτησης, αφού του έμειναν στο χέρι 2 μοντ (με DNA30 και IPV2) μέσα σε ένα μήνα (το οποίο μάλλον δεν δείχνει και πολύ γάτο ατμιστή) θέλει να περιμένει κανα δίμηνο για να πάρει αυτό που θα "κυριαρχεί". Σε τι; Δεν νομίζω πως ξέρει.

Όσοι ξέρουν την ταινία Spinal Tap θα θυμούνται τον σούπερ ενιχυτή κιθάρας που η ένταση πάει στο... 11!  ;)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 02:38 »
                                             ( Γλωσσα πεζοδρομιου )

Τι λετε ρεεεε........   Εγω θα φτιαξω αντ/ση 0.01 Ωμ και θα το βαλω στα 200 Watts , να φτασω 2000 C , για να απολαυσω την ακρολεϊνη και οτι αλλο παραγεται απο την πυροληση.........

Τι θα παιζουμε τωρα δηλαδη ;;;

Ή καπνιζουμε  ή   δεν καπνιζουμε......  Επιδη σταματησα  το τσιγαρο , θα πρεπει να κοψω και το καπνισμα ;;;;;;;

Εεεε.........οχι ..............!!!!!!!!!

Νομιζω οτι αυτο θα ειναι το αποτελεσμα αυτης της Wattιτιδας , που μας εχει κατακλυσει....
Μακαρι βεβαια να κανω λαθος.
Οι μετρισεις ομως του κ. Φαρσαλινου και μαλιστα σε ανοικτο ατμ/τη , εδειξαν οτι οι αντ/σεις φτανουν σε επικινδυνα σημεια οταν ειναι φτιαγμενες με........''κακα'' Ωμ.....

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 04:25 »
Εγω ευτυχως εχω δοκιμασει καλο dripper στα 30 watts και δε το πολυγουσταρω... Ο ζεστος ατμος δεν ειναι του γουστου μου και τετοιες υπερβολες στα watt με αφηνουν αδιαφορο. Αλλα και να μη με αφηναν, σαν τεραστιος τσιγκουνης που ειμαι δε θα μου αρεσε να dripαρω ενα μπουκαλακι καθε μερα...

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 08:57 »
ξεκίνησα στα 3.3 volt το πρώτο ηλεκτρονικό και όντως ήταν λίγο.Με τα mod ατμίζω το πολύ στα 4-4.2 volt και συνήθως είμαι στα 3.9.
Για εμένα όλη αυτή η τρέλα δε με ενοχλεί αρκεί να μην επηρεάσει προς το αρνητικό τις εξελίξεις για το ηλεκτρονικό κάπνισμα..

Πάντως ειλικρινά εάν δω σε κλειστό χώρο κανένα να βγάζει τρελό ντουμάνι ώστε να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του  θα του την πω άσχημα διότι θα πηγαίνουμε σε λίγο εμείς με τις διακριτικές συσκευές και θα μας αντιμετωπίζουν σαν καπνιστές συμβατικούς. :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 09:54 »
Η άνοδος των volts / watts είναι νομίζω αναμενόμενη στη διάρκεια της ατμιστικής μας ζωής.
Ξεκίνησα και εγώ με το κλασσικό ego, πήγα στο vamo και πρόσφατα σε dna30.
Χρησιμοποιώ 30W? όχι, ούτε καν τα 15 του vamo. Ατμίζω στα 12 τώρα με τον kayfun και 8.5-9 τον leo dripper.
Αργότερα δεν ξέρω αν θα χρειαστώ παραπάνω W. Πήρα όμως το dna γιατί μου αρέσει να έχω σταθερή τζούρα ασχέτως κατάστασης μπαταρίας και θέλω να πειραματιστώ με και αντιστάσεις χαμηλών Ω κάτι που στο vamo δεν γίνεται.
Πάντα θα υπάρχει ένας λόγος να πας σε καινούργιο κουτί, το οποίο πιθανώς θα έχει και περισσότερα W από τα άλλα. Ο λόγος μπορεί να μην είναι τα W αλλά πχ η ωραία oled με screen saver, η εξαγωγή στατιστικών στο pc, τα καλά ρεύματα εξόδου, κτλ κτλ.

Τώρα για το τρελλό ντουμάνι σε κλειστούς χώρους, και εγώ δεν συμφωνώ, αλλά από την άλλη ποιός είναι αυτός που θα ορίσει ποιό ντουμάνι είναι οκ και ποιό είναι υπερβολικό? Τα γούστα είναι διαφορετικά στον καθένα μας. Κάποιος θεωρεί οτι με ένα ego έχει νέφος, ενώ άλλος ανοίγει με τρυπάνι την εισαγωγή αέρα στον kayfun γιατί δεν του φτάνει το χτύπημα και το ντουμάνι.

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 228
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 10:13 »
Οτι αρεσει και κραταει τον καθενα. Αλλωστε ειμαστε διαφορετικοι ο ενας απο τον αλλον και εκεινο που εμενα με ευχαριστει αλλον δεν τον καλυπτει ουτε για πλακα. Εγω προσωπικα την εχω καταβρει με το DNA20 και ατμιζω ειτε τον EXpromizer ειτε τον ΙΑΤΤΥ
απο 8-10W με τασεις υπερβολης στα 12 οταν πινω κανενα τσιπουρακι. Εκει ειμαι και οι κοντρες των subohmers για watt ή kwatt (προσεχως οπως πανε) με αφηνουν αδιαφορο.

• 9074
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 11:03 »
Στην τελική, παίζει ρόλο και το τι ψάχνει ο καθένας.

Ντουμάνια: πάρε έναν RDA με οπές της μίας ίντσας, ρίξε ένα quad coil από triple twisted bakero, βάλε και 100% vg χωρίς αραίωση σε μορφή τζελ και κάνε το δράκο.

Χτύπημα: Σκέτη PG με νικοτίνη αρεσκείας σου, ψηλά την αντίσταση και με τις υγείες σας!

Γεύση: Ατμοποιητή με κεραμικό (όχι προσωπική μου επιλογή), μέτριες αντιστάσεις, καλή τροφοδοσία, φυσιολογικά βαττ και είσαι άρχοντας.

Συνδυασμός και των τριών: βρες τη χρυσή τομή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στο μέγιστο.

Η προσωπική μου επιλογή όταν ατμίζω σκέτη βάση, είναι να νιώθω πυκνό τον ατμό. Και το πετυχαίνω μια χαρά με αντιστάσεις του 1,6-1,7Ω στα 4.2-4.5v. Όταν όμως δοκιμάζω μια καινούρια γεύση, θέλω να καταλαβαίνω ότι έχει να μου δώσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, στρίβω μεγάλα σε μήκος MC που φτάνουν και τα 2.5Ω. Ηλεκτρονικό έχω, λίγο με νοιάζει. Δεν ψήνω το υγρό. Τι διαόλο, με κάτι ego-c 2.2Ω ξεκινήσαμε και ήμασταν μια χαρά!!! Και λέγαμε LR τις αντιστάσεις 1.8Ω!!! Το να έχεις ένα φανταστικό υγρό και να το ρίχνεις στο φούρνο των 30W νομίζω ότι είναι σαν να μένεις στη Σαντορίνη και να οδηγάς McLaren MP4-12C. Δεν θα απολαύσεις κανένα από τα δύο όπως πρέπει!

Υπάρχει βέβαια και η άποψη "επειδή έχω μοντάκι που βαράει 200, δε σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσω κιόλας". Δεκτόν. Και εγώ έχω στα σχέδια ένα DNA30 αλλά δεν έχω σκοπό να ατμίζω στα 30. Μόνο μια φορά ευχαριστήθηκα γεύση από subohm αντίσταση, και αυτό με μια Ιθάκη dual coil 0.75 σε μηχανικό. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει, δεν.

Οι πιο παλιοί, που κατά κανόνα είναι αυτοί που ασχολούνται με τέτοια σπορ, καλό είναι να θυμόμαστε που και που ότι αφού η πλειοψηφία μας έχει ξεπεράσει την εξάρτηση και πλέον αναζητεί την απόλαυση, τέτοια νούμερα μας κόβουν ευχαρίστηση. Εξελισσόμαστε, αναβαθμιζόμαστε, μαθαίνουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάνουμε ότι έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 11:16 »
για μενα ενα μεγα λαθος που γινεται,ειναι οτι πλεον το ατμισμα το βλεπουμε πιο πολυ σαν χομπι και οπως ολα τα χομπι πολλες φορες γινονται υπερβολες και καγκουριες.

ας μην ξεχναμε γιατι κοψαμε το καπνισμα και ας μην καταντησουμε το ατμισμα πιο βλαβερο.

υ,γ 3.7 βολτ με 2.0-2.1 αντισταση  και το ατμισμα ειναι απολαυση.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 11:33 »
Υπάρχει μία θεωρία πως οι ατμίζοντες υψηλών Watt ψήνουν το υγρό. Θα πω, με βεβαιότητα, πως αυτό θα ήταν εφικτό και στα λίγα Watt αν έκανες διαφορετικά τα στησίματά σου, και δεν είναι κάτι το απαραίτητο στα υψηλά. Γύρνα 3 χρόνια πίσω, βάλε έναν ego c σε ένα Vamo με 12 Watt και θα καταλάβεις.

Για αρχή λοιπόν, όντας στα 30Watt εδώ και κάποιους μήνες, να ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Πρώτον, ο λόγος που κόλλησα με το άτμισμα είναι πως από το τσιγάρο ακόμα, ήμουν κυνηγός της γεύσης, δε θα τη θυσίαζα για να αλλάξω γούστα. Δεύτερον, επίσης είμαι λάτρης του δροσερού ατμού, σε μεγάλο βαθμό γιατί αναδύει τη γεύση, και το χτύπημα (που ανεβάζει ο ζεστός) δε με πολυαπασχολεί.

Κάθε αντίσταση λοιπόν έχει τις ανάγκες τις. Σου λέει κάποιος πως ατμίζει στα 30, έχεις (γιατί για χόπμι αγόρασες) ή δοκιμάζεις από φίλο ένα DNA 30 και δοκιμάζεις τον ατμοποιητή σου. Καυτό πράγμα, δε νιώθεις τίποτα παρά ζέστη. Ωραία τα ντουμάνια, αλλά... Ε, δεν είναι πάντα έτσι!

Ξέρω ότι πολλοί ξέρουν πως τα Watt μόνα τους δε λένε τίποτα, αλλά συχνά το ξεχνάνε.

1)Θυμάστε όταν πρωτοβγήκε το Darwin λοιπόν, που είχαν βγει κάποιοι reviewers και λέγανε πως έχει πολύ δύναμη για τα πάντα, με εξαίρεση τα dual coil cartomizer; Αυτό φυσικά οφειλόταν κατά βάση στο dual coil.
2) Σε kayfun κλώνο που έχω, ότι στήσιμο και να κάνω (για παράδειγμα τα parallel που ουσιαστικά έιναι διπλή αντίσταση σε μία) δεν μπορώ να τον ανεβάσω πάνω από 20 Watt, κι αυτά με το ζόρι. Αλλά (πέραν του ότι ήδη εκεί παραψήνεται το υγρό) δε με καλύπτει στο στόμα το ντουμάνι (και άλλα, θα καταλήξω).
3) Θα πεις τώρα, γιατί δεν κάνεις λοιπόν τα "άλλα" στησίματα, να ατμίζεις με λιγότερα Watt. Αυτήν την ερώτηση μου την είχε κάνει ένας μη ατμιστής φίλος μου, που του έλεγα ότι τον τάδε τον χρησιμοποιώ σε 10 και τον τάδε σε 30 Watt. Μα δεν είναι το ίδιο άτμισμα! Μου αρέσουν και οι μελιτζάνες, μου αρέσει και το τσιγαρισμένο λουκάνικο. Μπορεί το ένα να είναι πιο υγειηνό, αλλά δε σημαίνει πως θα τρώμε μόνο ... λουκάνικο!

Τέλος, όντας κυνηγός γεύσης, όταν ατμίζεις σε διπλά πηνίο χοντρών συρμάτων, και βγάζεις ντουμάνια, μειώνεις την αναλογία νικοτίνης, ώστε να εξατμίζεις (τελικώς, και στο περίπου) την ίδια ποσότητα. Άρωμα όμως, εξατμίζεις περισσότερο. Ναι, παίρνω σαφέστατα και χωρίς καμία αμφιβολία περισσότερη γεύση από 30 Watt με διπλό, παρά με 15 με μονό.

Το γιατί οι κατασκευαστές τα φτιάχνουν, γιατί υπάρχει η αγορά. Αν θεωρώ τα 100 υπερβολή; Ναι, αλλά με την σημαντική επιφύλαξη πως δεν τα έχω δοκιμάσει.  Αν δεν τα αγοράσει κανείς και όλοι πάνε σε κάτι άλλο, θα φτιάξουν το κάτι άλλο. Οι ατμιστές δηιουργούν την αγορά. Θα το έπαιρνα εγώ; Ναι, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να μείνεις χαμηλά, όπως και να ανέβεις ψηλά σε Watt. Όσο για τις MacLaren, δηλαδή ξέρει κανείς τι είναι το θηρίο Lava που ατμίζεις, για να εντπωσιαστεί περισσότερο από το boxάκι των 200Watt; Για την πάρτυ σου τα παίρνεις όλα..

• 9074
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2014, 11:49 »
Κατά κανόνα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα σταθώ βέβαια στην τελευταία σου πρόταση γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητή η ατάκα μου περί McLaren. Δεν ήθελα να πω κάτι περί στάτους. Παρομοιάζω τη Σαντορίνη, ένα υπέροχο μέρος, με ένα φανταστικό υγρό το Grandmaster λόγου χάριν. Και παρομοιάζω τo αμάξι με το μοντ των 200w. Αν τα συνδυάσεις, χάνεις απόλαυση. Όπως και δεν μπορείς να οδηγήσεις τέτοιο αμάξι σε ένα νησί.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114422 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450875 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375556 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328565 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1099 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6476 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100007 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F