Οριστε και το δευτερο πακετο που παρελαβα με τα υγρα κατα σειρα προτιμησης
Οσον αφορα τις ερωτησεις σας
Απολυτα ευχαριστημενος δεν ειμαι αλλα τους εχω δωσει 1-2 μηνες παραταση επειδη εκανα μια αλλαγη στο βαπιστικο προφιλ μου οποτε ισως να βραχυκυκλωσαν
Αλλες παρατηρησεις ειναι οτι αρεσκονται κυριως στα γλυκα και γκουρμε υγρα και λιγοτερο στα καπνικα . Να φανταστειτε γραφτηκα αρχικα για να δοκιμασω καποια γλυκα υγρα η υγρα με φρουτωδη γευση κλπ αλλα απο τη πολυ ζαχαρη που μου εστειλαν απο το πρωτο κουτι και μετα αλλαξα το προφιλ μου σε μεντα και καπνο .
Απ οτι βλεπω στο σαϊτ τους δουλευουν μια εκδοση beta με περισσοτερες (9) κατηγοριες υγρων ωστε να μη πεφτουν πολυ εξω με τις προτιμησεις του εκαστοτε πελατη η οποια απ οτι λενε θα δουλευει τον επομενο μηνα .
Το θεμα ειναι οτι και να διαλεξεις καπνικα η μεντα αυτοι θα σου στειλουν και κανα δυο μπουκαλακια με γλυκα ωστε να εχεις ποικιλια
Απ οτι βλεπω στην ομαδα τους στο μουτσουνοβιβλιο υπαρχουν καποια παραπονα για τις επιλογες τους αλλα κυριως επειδη μαζι με τα γλυκά τους στέλνουν και καποια που περιεχουν ιχνος καπνου , κυριως gustard οπως τα λενε αυτοι .
Απ οτι εχω καταλαβει οι Αμερικανοι τρελαινονται κυριως για γλυκα υγρα , οποτε αν τους στειλουν ενα ολοκληρο εργοστασιο ζαχαρης γινονται πολυ ευτυχισμενοι .
Ορισμενα απο τα γλυκα μπουκαλακια τυπου φραουλας καπνιστου ροδακινου κλπ δε κρυβω οτι μου αρεσαν για ντριπινγκ περισσοτερο απο το τανκιασμα .
Καποια απο αυτα τα αναμειγνυω με καπνικα και αλλα τα χαριζω . Μεχρι στιγμης κι αν δεν αλλαξει κατι στο επομενο πακετο νομιζω οτι τελικα υστερουν στα καπνικα υγρα κι αυτο απ οτι λενε πανε να το διορθωσουν .
Στην παραπανω φωτο αυτο που εχω πρωτο το (apple jax Της cyber liquids) το θεωρω ενα απο τα καλυτερα υγρα που εχω ατμιζει γενικως μεχρι στιγμης αφου εχει πολυ ωραια γευση για τα γουστα μου και σε ποσοστο 70-30 % εβγαζε αρκετο ντουμανι , κριμα γιατι το ξεκανα γρηγορα . Τους εστειλα ενα μεϊλ ομως οτι το θελω καθε μηνα στο κουτι μου , αν εισακουστω θα σας ενημερωσω ...
Το καλο ειναι οτι βλεπουν τους πελατες σαν οικογενεια και οτι προσπαθουν για το καλυτερο απ οτι τουλαχιστον φαινεται . Στο πρωτο μεϊλ που τους εστειλα κανοντας παραπονα για το πρωτο πακετο αφου και τα 6 μπουκαλακια ειχαν παραπλησιες γευσεις , ανταπαντησαν ευγενικα λεγοντας μου να διαλεξω αναμεσα απο μια μπλουζα η ενα υγρο alpha prime Των 30ml ωστε να επανορθωσουν για την αστοχια τους . Τελικα διαλεξα το υγρο το οποιο το κρινω συμπαθητικο προς το καλο και μου το απεστειλαν ξεχωριστα απο το δευτερο κουτι .
Αλλο παλι που ειναι αξιοσειμηωτο ειναι το οτι καποια μπουκαλακια δεν αναγραφουν ημερομηνια ληξης και καποια αλλα εχουν τοσο μικρα γραμματα τα οποια χρειαζεσαι μικροσκοπιο για να τα διαβασεις ..
Να σημειωσω επισης οτι τα υγρα δε φαινεται να ειναι του πεταμου οταν τα ατμιζεις αφου βγαζουν καποια εμφανη ποιοτητα απλα οι τυποι στην Αμερικη μαλλον το παρακανουν με τη ζαχαρη .
Προσωπικα δε ψαχνω την ευτυχια μεσα απο το ζαμπλμποξ και δε το συστηνω σε κανεναν απλα το ανοιξα ως θεμα για την ιδεα του ολου προτζεκτ . Βασικα λεω να παραμεινω κανα δυο μηνες ακομη επειδη το εξοδο δεν ειναι και τοσο δισβασταχτο .
Συνηθως τα υγρα τους ειναι 70Vg - 30pg γιατι οι περισσοτεροι πελατες τους ειναι κυριως ντριπερς
Απο τη μερα που πληρωσεις κανα δυο μερες μετα σου στελνουν τα υγρα τα οποια κανουν να φτασουν γυρω στις 12-15 ημερες
Η συσκευασια του κουτιου που παραλαμβανεις ειναι εξαιρετικη και μαζι σου στελνουν καποια εκπτωτικα κουπονια για υγρα, αν το επιθυμεις .. Αυτο επαναλαμβανεται καθε μηνα στις ιδιες περιπου ημερομηνιες
Αν εχετε αλλες αποριες στη διαθεση σας ..