Ουάου.... Τι να απαντήσω..;;
Για αρχή, μπορώ να ζητήσω αυτό το νήμα να μη γίνει η συζήτηση για τον ταπεινό exispathi αλλά για το θέμα του που αναφέρετεται στον τίτλο; Το αν θα υπάρχει η λέξη παρουσίαση λίγο με νοιάζει.
Γιατί δεν πήγα από το κατάστημα. Για αρχή καθώς δε με γνωρίζει ο κόσμος, αν πήγαινα και το φτιάχνανε, απλά θα έκανα το ίδιο βιντεάκι. Και τότε θα με λέγανε κακό επειδή πρώτα πας να στο φτιάξουν καλά καλά και μετά τους θάβεις, το οποίο θα με απασχολούσε όσο θα με απασχολήσουν αντίστοιχα σχόλια τώρα.
Το βιντεάκι το έκανα για παρουσίαση, καθώς δεν υπήρχε νήμα ακόμα για το προϊόν, κι ήθελα να πω την εμπερία μου. Το αν θα φτιαχτεί ή όχι αφορά το σέρβις, το προϊόν όμως σε κάποια σημεία απέτυχε, κι αυτό αν δεν το έλεγα δε θα ένιωθα εγώ καλά με τον εαυτό μου. Δεν κάνω βιντεάκια για να γίνω reviewer στη θέση του reviewer (γιατί τότε θα τους αγαπούσα όλους) αλλά για να βοηθηθούν πιθανοί αγοραστές.
Το ότι η παρουσίαση δεν έλεγε πληροφορίες δεν το δέχομαι απόλυτα. Απλά έλεγε μόνο πληροφορίες που εγώ αποκόμισα από αυτό. Το να πω το πόσα Watt πιάνει το λέει το manual. Λέω ότι έχει το DNA 30, όπως σε πολλές μπαταριοθήκες. Τα υλικά απ'όσο μου είπαν στο μαγαζί δεν είναι μόνο αλουμίνιο, αλλά εγώ δεν αποκόμισα αυτό, εγώ είδα ένα καπάκι που ξεφλούδιζε, κάτι που το Vamo, Provari, SVD, Lavatube, Lambo και egos δεν έχουν κάνει. Το αν το σφάλμα της οθόνης είναι της evolv.. Δηλαδή αν στον πρώτο που έπαιρνε provari καιγόταν το τσιπάκι θα έπρεπε να πει ο αντίστοιχος νηματοκατασκευαστής "ναι μεν δε δουλεύει, αλλά σε αυτό δε φταίει βέβαια η provape αλλά αυτός που της προμηθεύει το τσιπάκι"; Εγώ δεν το αγόρασα από την evolv, δεν πήρα ξέχωρα μπαταριοθήκη και τσιπάκι.
Για τα δυσφήμιση και λοιπά περί κακοβουλίας έχω να πω δύο πράγματα. Πρώτον, από χθες το βράδυ που ανέβασα το βιντεάκι μέχρι τώρα το είχα μαζί μου, άρα χλωμό να έχετε άποψη για το αν συνέβησαν όσα είπα. Ή συμφωνούμε ότι γίνανε και θεωρούμε κακόβουλο το να το πω; Χώρια ότι, το πολύ βολικό κουμπί, η αίσθηση του βάρους που σου δίνει, ή αίσθηση του πλαστικού (που όπως είπατε δεν είναι, αλλά δεν είμαι επιστήμονας υλικών, αυτό κατάλαβα, κι αυτό πιθανόν να καταλάβει και κάποιος άλλος αγοραστής!) ήταν όλα θετικά.
Πάμε τώρα και στις ερωτήσεις..
Μπαταρίες πράσινες πανασόνικ αν λέμε τις γνωστές άπειρης χωρητικότητας, δεν πιάνει τα Watt που θέλω. Χρήση γινόταν (συμπτωματικά) μόνο με efest μωβ των 35Α.
Πράγματι τα ελατήρια ζεσταίνονται, για αυτό πιστεύω πως σε μία μπαταριοθήκη των 30 Watt θα ηταν ίσως καλύτερα ελάσματα, ή ακόμα καλύτερα συμπαγές καπάκι, μιας και έτσι κι αλλιώς μπαίνει χωνευτό μέσα στο μοντ. Όπως και ο πόλος προφανώς, πιστεύω πως ήταν σοφότερο να είχε γίνει με ανάποδο σπείρωμα.
Ατμοπιητές έχω χρησιμοποιήσει κι άλλους, keyfun clone, trident clone, spheroid και Olympus, αλλά στο δεκάλεπτο τους άλλαζα, ήταν για την δοκιμή. Το κέντρο βάρους του είναι στη μέση από το πλάτος της μπαταριοθήκης, αλλά έτσι κι αλλιώς λόγω βάρους ακόμα και με τους τανκάτους δύσκολα πέφτει.
Πράγματι το δουλεύω στα 30Watt, για αυτό διαφημίζεται. Μάλιστα δυσκολεύεται περισσότερο να πιάσει τα 7 παρά τα 30 όπως πολλοί ξέρουμε. Οι αντιστάσεις που χρησιμοποιώ είναι κατά βάση 1,2 με 1,5, ένα διήμερο μόνο είχα μία 1,0, κι άλλη μια μέρα είχε ανέβει μία μέχρι το 1,6.
Το πήγα και μου είπαν θα αλλάξουν την οθόνη, ή αν δουν άλλο πρόβλημα. Άσχετο. Παντελώς. Και όχι, αν είχα πρόβλημα δεν θα έγραφα στο νήμα του κατασκευαστή, για ποιο λόγο, να του το παίξω αντράκι του φόρουμ; Θα πήγαινα από εκεί, ή στη χειρότερη, θα έστελνα ένα πμ..
Λυπάμαι αν ξέχασα κάποια ερώτηση, παρακαλώ επαναλάβετέ την καθώς έχετε γράψει πάρα πολλά!! Spectrum, μπορώ να σου πω πως τις καλύτερες αντιστάσεις τις φτιάχνεις όταν σε 10 λεπτά φεύγει το τραίνο, αν έχεις χρόνο να κάτσεις να στήσεις τότε είναι που το χαλάς. Κι εκείνη τη μέρα με είχες πετύχει στο τηλέφωνο με μία μόλις ξεβιδωμένη αντίσταση!