● No comments οσο αναφορά τον Ρένο (αν λέμε για τον youtuber) 25 λεπτά παρουσίαση βίντεο δεν είναι παρουσίαση αλλά ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης...Επίσης όταν βλέπω παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε πρώην καπνιστές θεωρώ επιεικώς απαράδεκτες συμβουλές του τύπου "μην κάνετε υπερβολές" ή "προσέχετε την υγεία σας"...ο άλλος κάπνιζε 20 χρόνια από 3 πακέτα την μέρα και πήγε στο ηλεκτρονικό μπας και σωθεί ο άνθρωπος και του λες ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΟΥ;;;εγώ κοντεύω τα 15ml ημερησίως,κάθε μου τζούρα στο ηλεκτρονικό διαρκεί όσο μια κλήρωση ΚΙΝΟ,κοντεύω να αποκτήσω ότι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάλι κρατιέμαι να μην ανάψω τσιγάρο και μου λες "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ" αυτό που κάνω δεν το καλύπτει η λέξη Υπερβολή φίλε Ρένο και αν δεν το κάνω θα ανάψω τσιγάρο. Τέλος αν ήθελα συμβουλή θα πήγαινα στην μάνα μου όχι στον Ρένο.
● Τώρα σχετικά με τον nautilo παρατήρησα πως όντως μερικά αρώματα δεν τα αποδίδει σωστά...σε γενικές γραμμές όμως για μένα σε εργοστασιακό είναι ότι καλύτερο,δεν τον συγκρίνω με τον magma σε καμία περίπτωση αλλά και ο nautilus βγάζει αρκετά ντουμάνια,έχει πολύ καλή γεύση και μην ξεχνάμε ότι είναι ένας εργοστασιακός ατμοποιητής δηλαδή βάζεις πάνω την αντίσταση και τέλος χωρίς πολλά πολλά...ίσως χάνεις σε γεύση αλλά κερδίζεις σε ευκολία.
● @mindtrapper απ την στιγμή που έχεις κανονική κεφαλή πάνω δεν παίζει ρόλο στην κατανάλωση ότι είναι κλώνος.Γενικά ο nautilus έχει μεγάλη κατανάλωση γι αυτό και έχει και αυτά τα ντουμάνια.Τώρα σχετικά με το σφύριγμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι...πάντως πάνω κάτω σε όλους τους κλώνους παρατηρούνται σφυρίγματα...Αν ήταν υγρό που το δημιουργούσε θα έφευγε μετά από λίγο,για το βαμβάκι που λες δεν νομίζω γιατί ή θα το έβλεπες ή και αυτό κάποια στιγμή παίζοντας με το airflow πάλι θα έφευγε...οπότε κατασκευαστικό είναι το θέμα μάλλον.
Συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει η μάνα σου όπως αναφέρεις,μιας και δεν γνωρίζει
καθόλου περι δοσολογίας και χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντίθεση με τον Ρένο και με τον κάθε Ρένο που έχει τόση εμπειρία
πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.Τα 25' είτε 35' είτε 15' δεν αφορούν μόνο έμπειρους ατμιστές αλλά
και αυτούς που τώρα εισέρχονται στον χώρο,προσπαθεί να καλύψει τους πάντες .Απο την άλλη
δεν υποχρέωσε
ΚΑΝΕΝΑΝ να κάτσει και να τον παρακολουθήσει,αν εσένα προσωπικά δεν σου άρεσε,απλά μην τον παρακολουθείς,το να βγαίνεις όμως
και να κατακρίνεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον που αφιλοκερδώς κάνει αυτό που κάνει,δεν είναι καθόλου σωστό.
Αν τώρα εσύ κάνεις 15ml υγρού την ημέρα λόγω ότι κάπνιζες 3 πακέτα την ημέρα και πάλι με το ζόρι κρατιέσαι μην ανάψεις τσιγάρο,
ίσως το ηλεκτρονικό τσιγάρο να μην κάνει για σένα και αυτό που κάνεις να θεωρείται υπερβολή και κατάχρηση
.