vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

313 επισκέπτες, 7 χρήστες
manoslykos, Tem, camber, azzazel, billythekid, Milarepa, Ducati.Jimakos

Aspire Nautilus Mini

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Φύλο: Άντρας
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
Απ: Aspire Nautilus Mini
« Απάντηση #300 στις: Δεκεμβρίου 27, 2014, 15:26 »
Στο συρτάρι,έχει καταλήξει φίλτατε και ένα κλωνάκι nemesis ss μαζί παρεϊτσα με ένα GUS G22 Telescopic μηχανικό.
Δεν ξέρω γιατί,αλλά φοβάμαι πολύ σύντομα θα καταλήξω σαν τον Ρένο,μόνο ηλεκτρονικό μοντ μαζί με 1-2 επισκευάσιμους
αλλά σίγουρα με άλλους 1-2 dripping για το σπίτι ή άλλες καταστάσεις.Πόσο δίκιο να έχει κατ'εμέ αυτός ο άνθρωπος.

Συγνώμη για τα Offtopic αλλά λίγο πολύ στο μήνυμα μου εκφράζω ότι δεν μου αρέσει ο ναυτίλος :)

@mindtrapper ο ναυτίλος έχει νορμάλ προς το πολύ κατανάλωση υγρού,ανάλογα και τα Watt που ατμίζεις και με τι το συγκρίνεις.
Σε σχέση με επισκευάσιμο ας πούμε kayfun έχει αρκετά λιγότερη,σε σχέση με έναν Protank 3 που τυχαίνει να έχω,έχει
περισσότερη.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #301 στις: Δεκεμβρίου 27, 2014, 15:39 »
ο ρενος ειναι συκρατημενος και σωστος ειδικα σε οτι αφορα την ασφαλεια και αποτρεπει οσο αυτο ειναι δυνατον απο υπερβολες που δεν οδηγουν πουθενα σωστος ο chris συμπληρωνω

Αποσυνδεδεμένος NIKKAPS

• **
  • 189
« Απάντηση #302 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 02:41 »
● No comments οσο αναφορά τον Ρένο (αν λέμε για τον youtuber) 25 λεπτά παρουσίαση βίντεο δεν είναι παρουσίαση αλλά ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης...Επίσης όταν βλέπω παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε πρώην καπνιστές θεωρώ επιεικώς απαράδεκτες συμβουλές του τύπου "μην κάνετε υπερβολές" ή "προσέχετε την υγεία σας"...ο άλλος κάπνιζε 20 χρόνια από 3 πακέτα την μέρα και πήγε στο ηλεκτρονικό μπας και σωθεί ο άνθρωπος και του λες ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΟΥ;;;εγώ κοντεύω τα 15ml ημερησίως,κάθε μου τζούρα στο ηλεκτρονικό διαρκεί όσο μια κλήρωση ΚΙΝΟ,κοντεύω να αποκτήσω ότι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάλι κρατιέμαι να μην ανάψω τσιγάρο και μου λες "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ" αυτό που κάνω δεν το καλύπτει η λέξη Υπερβολή φίλε Ρένο και αν δεν το κάνω θα ανάψω τσιγάρο. Τέλος αν ήθελα συμβουλή θα πήγαινα στην μάνα μου όχι στον Ρένο.

Τώρα σχετικά με τον nautilo παρατήρησα πως όντως μερικά αρώματα δεν τα αποδίδει σωστά...σε γενικές γραμμές όμως για μένα σε εργοστασιακό είναι ότι καλύτερο,δεν τον συγκρίνω με τον magma σε καμία περίπτωση αλλά και ο nautilus βγάζει αρκετά ντουμάνια,έχει πολύ καλή γεύση και μην ξεχνάμε ότι είναι ένας εργοστασιακός ατμοποιητής δηλαδή βάζεις πάνω την αντίσταση και τέλος χωρίς πολλά πολλά...ίσως χάνεις σε γεύση αλλά κερδίζεις σε ευκολία.

@mindtrapper απ την στιγμή που έχεις κανονική κεφαλή πάνω δεν παίζει ρόλο στην κατανάλωση ότι είναι κλώνος.Γενικά ο nautilus έχει μεγάλη κατανάλωση γι αυτό και έχει και αυτά τα ντουμάνια.Τώρα σχετικά με το σφύριγμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι...πάντως πάνω κάτω σε όλους τους κλώνους παρατηρούνται σφυρίγματα...Αν ήταν υγρό που το δημιουργούσε θα έφευγε μετά από λίγο,για το βαμβάκι που λες δεν νομίζω γιατί ή θα το έβλεπες ή και αυτό κάποια στιγμή παίζοντας με το airflow πάλι θα έφευγε...οπότε κατασκευαστικό είναι το θέμα μάλλον.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2014, 03:06 από NIKKAPS »

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #303 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 03:32 »
Το μελέτησα λίγο από τη μέρα που μου ήρθε και δεν είναι σφύριγμα ακριβώς. Απλά ακούγεται πιο sharp/οξύς ο ήχος σε σχέση με τις άλλες τρύπες. Και με αργή τζούρα εξαφανίζεται, ακούγεται σε μέτριες προς γρήγορες τζούρες.

Ξαναείδα το video από RIPTrippers ή πως τον λένε τον τρελό στο YouTube και όταν κάνει πνευμονική στην μεγαλύτερη τρύπα ακούγεται από το PC μου μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας (αν και λίγο λιγότερο οξύς ήχος από τον κλώνο μου). :) Οπότε για τα 7.5€ που έδωσα λίγο περισσότερος θόρυβος στην πιο ανοιχτή τρύπα και όχι γυαλισμένο φινίρισμα αρκούν για να πω: close enough!

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #304 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 09:17 »
● No comments οσο αναφορά τον Ρένο (αν λέμε για τον youtuber) 25 λεπτά παρουσίαση βίντεο δεν είναι παρουσίαση αλλά ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης...Επίσης όταν βλέπω παρουσίαση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνεσαι σε πρώην καπνιστές θεωρώ επιεικώς απαράδεκτες συμβουλές του τύπου "μην κάνετε υπερβολές" ή "προσέχετε την υγεία σας"...ο άλλος κάπνιζε 20 χρόνια από 3 πακέτα την μέρα και πήγε στο ηλεκτρονικό μπας και σωθεί ο άνθρωπος και του λες ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΣΟΥ;;;εγώ κοντεύω τα 15ml ημερησίως,κάθε μου τζούρα στο ηλεκτρονικό διαρκεί όσο μια κλήρωση ΚΙΝΟ,κοντεύω να αποκτήσω ότι κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικό τσιγάρο και πάλι κρατιέμαι να μην ανάψω τσιγάρο και μου λες "ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ" αυτό που κάνω δεν το καλύπτει η λέξη Υπερβολή φίλε Ρένο και αν δεν το κάνω θα ανάψω τσιγάρο. Τέλος αν ήθελα συμβουλή θα πήγαινα στην μάνα μου όχι στον Ρένο.

Τώρα σχετικά με τον nautilo παρατήρησα πως όντως μερικά αρώματα δεν τα αποδίδει σωστά...σε γενικές γραμμές όμως για μένα σε εργοστασιακό είναι ότι καλύτερο,δεν τον συγκρίνω με τον magma σε καμία περίπτωση αλλά και ο nautilus βγάζει αρκετά ντουμάνια,έχει πολύ καλή γεύση και μην ξεχνάμε ότι είναι ένας εργοστασιακός ατμοποιητής δηλαδή βάζεις πάνω την αντίσταση και τέλος χωρίς πολλά πολλά...ίσως χάνεις σε γεύση αλλά κερδίζεις σε ευκολία.

@mindtrapper απ την στιγμή που έχεις κανονική κεφαλή πάνω δεν παίζει ρόλο στην κατανάλωση ότι είναι κλώνος.Γενικά ο nautilus έχει μεγάλη κατανάλωση γι αυτό και έχει και αυτά τα ντουμάνια.Τώρα σχετικά με το σφύριγμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι...πάντως πάνω κάτω σε όλους τους κλώνους παρατηρούνται σφυρίγματα...Αν ήταν υγρό που το δημιουργούσε θα έφευγε μετά από λίγο,για το βαμβάκι που λες δεν νομίζω γιατί ή θα το έβλεπες ή και αυτό κάποια στιγμή παίζοντας με το airflow πάλι θα έφευγε...οπότε κατασκευαστικό είναι το θέμα μάλλον.

Συμβουλές για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν νομίζω να μπορεί να σου δώσει η μάνα σου όπως αναφέρεις,μιας και δεν γνωρίζει
καθόλου περι δοσολογίας και χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αντίθεση με τον Ρένο και με τον κάθε Ρένο που έχει τόση εμπειρία
πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι.Τα 25' είτε 35' είτε 15' δεν αφορούν μόνο έμπειρους ατμιστές αλλά
και αυτούς που τώρα εισέρχονται στον χώρο,προσπαθεί να καλύψει τους πάντες .Απο την άλλη δεν υποχρέωσε
ΚΑΝΕΝΑΝ να κάτσει και να τον παρακολουθήσει,αν εσένα προσωπικά δεν σου άρεσε,απλά μην τον παρακολουθείς,το να βγαίνεις όμως
και να κατακρίνεις με αυτόν τον τρόπο κάποιον που αφιλοκερδώς κάνει αυτό που κάνει,δεν είναι καθόλου σωστό.
Αν τώρα εσύ κάνεις 15ml υγρού την ημέρα λόγω ότι κάπνιζες 3 πακέτα την ημέρα και πάλι με το ζόρι κρατιέσαι μην ανάψεις τσιγάρο,
ίσως το ηλεκτρονικό τσιγάρο να μην κάνει για σένα και αυτό που κάνεις να θεωρείται υπερβολή και κατάχρηση.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #305 στις: Δεκεμβρίου 30, 2014, 09:42 »
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνει για όλους τους πρώην καπνιστές, τουλάχιστον με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι σήμερα, με εξαίρεση φυσικά τις περιπτώσεις για τις οποίες υπάρχει τεκμηριωμένη ιατρική απαγόρευση. Όπως και να έχει, άλλο είναι το θέμα μας εδώ: Ο Ναυτίλος μίνι. Ας επιστρέψουμε λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #306 στις: Δεκεμβρίου 31, 2014, 01:59 »
Είναι η 4η φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γίνεται παραβίαση του ίδιου κανονισμού. Σας το σημειώνω με πράσινο στην παράθεση. Δυστυχώς, την επόμενη φορά - αν υπάρξει - θα έχουμε αποκλεισμούς

Οι συντονιστές είναι μέλη του φόρουμ τα οποία εθελοντικά και αφιλοκερδώς έχουν αναλάβει την εποπτεία κάποιων πινάκων ή κατηγοριών στο φόρουμ φροντίζοντας για την τήρηση των κανονισμών του και την εύρυθμη λειτουργία του. Συμμετέχουν σαν κανονικά μέλη στις συζητήσεις, μπορούν να γράφουν τη γνώμη τους ως κανονικά μέλη, αλλά όπου και όταν χρειάζεται αναλαμβάνουν και συντονιστικό ρόλο.Όταν οι συντονιστές ή μέλη της ομάδας e-kapnisma team ή της mod team απευθύνονται προς ένα ή περισσότερα μέλη μέσα σε ένα θέμα με την ιδιότητα του συντονιστή τότε το μήνυμά τους έχει διαφορετικό χρώμα για να ξεχωρίζει η αλλαγή του ρόλου τους.

Σε περίπτωση που δείτε ένα τέτοιο μήνυμα - υπόδειξη, το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε είναι να συμμορφωθείτε αμέσως με τις υποδείξεις και να μην επαναλάβετε το ίδιο παράπτωμα.

.............................................................

Επίσης:

Ο διαχειριστής και οι συντονιστές δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνουν οι σκουπιδιάρηδες του φόρουμ ε
πειδή μερικοί θέλουν να κάνουν χαβαλέ για να περνάει η ώρα, επειδή βαριούνται να κάνουν ένα κλικ παραπέρα για να δημοσιεύσουν την ερώτηση ή την απάντησή τους στο σωστό θέμα ή επειδή τους αρέσει να καυγαδίζουν με άλλους διαταράσσοντας την ηρεμία του φόρουμ.Πρακτικές του στιλ "Ας κάνουμε λίγο χαβαλέ στο θέμα και θα έρθει ο διαχειριστής να τα σβήσει" ή "Ας συνεχίσουμε το off topic και θα τα σβήσουν οι συντονιστές" θα πρέπει να ξεχαστούν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η πρακτική αυτή ενθάρρυνε μερικούς να συνεχίζουν το βιολί τους βασιζόμενοι ως τώρα στην ατιμωρησία. Στο εξής όμως θα υπάρχουν ποινές για όσους δεν συμμορφώνονται.

Όποιος δεν συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των συντονιστών ή ακόμα πουλάει πνεύμα, κριτικάρει δημόσια τις ενέργειές τους, τους αμφισβητεί, προσπαθεί να υποβαθμίσει το ρόλο τους ή αγνοεί προκλητικά τις υποδείξεις τους θα αποκλείεται από το φόρουμ. Ο αποκλεισμός του μπορεί να διαρκέσει μία μέρα, τρεις μέρες, μια βδομάδα, ένα μήνα ή και να είναι δια παντός, ανάλογα με το μέγεθος του παραπτώματος ή την προκλητικότητά του, χωρίς να αποκλείεται ο δια παντός αποκλεισμός σαν πρώτη και τελευταία ποινή σε βαριές περιπτώσεις

.....................................

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #307 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:02 »
καλησπέρα σ όλους,

Θα ήθελα ν αναφέρω κ απο προσωπική εμπειρία πλέον οτι η αγορά του ναυτίλου ήταν ότι χειρότερο έχω αγοράσει ποτέ στην ζωή μου,δεν ξέρω πώς έγινε αλλα η αντίσταση έχει κολλήσει πάνω στην καμπάνα,ακόμα και το tank αναγκάστηκα να σπάσω για να την ξεβιδώσω με πένσα αλλα και πάλι δεν γίνετε τίποτα,έχει κανείς καμιά ιδέα?

• 3449
« Απάντηση #308 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:08 »
κρατα με πενσα την αντισταση και με πανι και μια αλλη πενσα μεγαλυτερη την βαση αποκλειεται να μην ξεβιδωσει

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #309 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:11 »
την έβγαλα την αντίσταση,τώρα τι προτείνεται να κάνω?να πάω να πάρω το holy grace το τανκ που έχει την αντίσταση ενσωματωμένη πάνω ή να δώ για κάποιον άλλο ατμοποιητή?

http://www.vapeclub.gr/?product=mini-nautilus-replacement-tank-with-hollowed-out-sleeve   αυτό εδώ εννοώ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:17 από paul22 »

• 3449
« Απάντηση #310 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:17 »
αν εμεινες ευχαριστημενος απο αποδοση ναι παρε το tank το μεταλλικο που αντεχει σε κρουσεις,μην επηρεαστεις απο μενα,εγω τον παρατησα γιατι ειχα αλλα θεματα..
ξερω το ειχα κι εγω τον εδωσα σε φιλο

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #311 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:19 »
δεν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα,είναι ατμοποιητής που κάνει 30 ευρώ,είναι δυνατόν να έχει θέματα που δεν έχουν αυτοί τον 5?φοβάμαι να επενδύσω στον ναυτίλο γιατί αμα γίνει πάλι το ίδιο τι θα κάνω?κάποιοι ανέφεραν οτι με τα μεταλικά τα τανκ δεν είχαν το θέμα με το σφίξιμο αλλα και πάλι δεν ξέρω,αν πάω σε άλλο ατμοποιητή θα πάω σε επισκευάσιμο

• 3449
« Απάντηση #312 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:24 »
κοιτα αν και γνωριζω να στησω δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να στησω και δεν μπορω να σου δωσω γνωμη...ναι ειναι θεμα τοσο ακριβος και να παρουσιαζει προβλημα και τον tank ειναι ακριβο,με το tank ηταν λιγο καλυτερα για μενα με το σφιξιμο (το εχει αυτο ο ναυτιλος) καποιοι λενε μην το σφιγγεις τερμα..εγω τον αφησα γιατι ειχα πολλα σκασιματα-υγρα και επινε πολυ υγρο σε συντομο χρονο πηγα σε αλλον αντιστοιχης κλασης εργοστασιακο με πιο φθηνες κεφαλες διπλες και ειναι πολυ καλος

Αποσυνδεδεμένος paul22

• **
  • 108
« Απάντηση #313 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:29 »
ποιόν πήρες?ρε συ είναι δυνατόν 11 η ώρα το βράδυ να μένω απο ατμοποιητή?απο της 22:30 το παλεύω,δηλαδή έλεος

• 3449
« Απάντηση #314 στις: Ιανουαρίου 03, 2015, 00:32 »
χαλαρωσε εχω παθει κι εγω τετοια σε καταλαβαινω,για μενα δυνατα μοντελα ειναι αυτα της kangertech εγω εχω αυτον

http://www.kangeronline.com/products/aerotank-clearomizer-v2
και μου αρεσει γιατι μεσα δινει και το μεταλλικο tank

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114304 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110789 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328342 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99963 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F