vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

420 επισκέπτες, 1 χρήστης
maraki1308

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Aspire Nautilus Mini

Αποσυνδεδεμένος pit69

• **
  • 123
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Aspire Nautilus Mini
« Απάντηση #675 στις: Απρ 10, 2015, 13:52 »
Θέλει το παίδεμα του....με τη μία είναι κομματι δυσκολο να την πετύχεις .
Εγω καταφερα να φτιάξω μια αντισταση 1,5 και να την περυτιληξω μεμια λωρίδα  οργανικο βαβμακι .
Αφου την εβρεξα με υγρο , μετα απο 3-4 ρουφηξιες , μου βγαζε καμενο .
Για να χει καλη τροφοδοσια , πρεπει να βαλεις , αρκετη λωριδα γυρω-γυρω , ετσι ωστε να εφαπτεται , με τα εντοιχισμενα κοματια βαμβακιου , που ειναι κολλημενα πανω στα εσωτερικα τοιχώματα των BVC , πραγμα που δεν εκανα εγω με τη πρώτη , αλα τα καταφερα με τη δευτερη....
Βεβαια παίζει και το αλλο....και που εχω αναφερει πιο πανω εδω στο νημα ,
το θεμα οτι μεχρι τωρα αυτες οι κεφαλες , φτιαχνωνταν με τη λωριδα που περιγραφω , απο ενα < ειδικο υλικο >πυριμαχο , που τις εκανε πιστευω να κρατανε ...υπεραρκετα , απο δω και περα , θα βγαινουν μονο με οργανικο βαμβακι .
Πιστευω αξιζαν τα λεφτα τους ...εστω στα 3.50 ευρω ...εκτος και αν επεφτες σε ελατωματικη...που δεν μου εχει τυχει εμενα προσωπικα .

Αποσυνδεδεμένος mimis

• 1321
  • Λατρεύω τις δίχρονες γαλέρες
    • Webcam - Κέρκυρα
« Απάντηση #676 στις: Απρ 10, 2015, 14:19 »
Σε εμένα κρατανε 5 μερες και πιστευω ότι ειναι καλά να τις αλλάζω κάπου εκεί, στα 30-35 ml περίπου, εκτός και αντιληφθω ότι θελει πιο σύντομα.
Αυτό σημαίνει ότι θα χρειάζομαι 6 κάθε μηνα, δλδ περίπου 22-25 ευρώ. Συν τα υγρα, που αν υποθεσουμε ότι ειναι έτοιμα χαμηλού κοστους, ακομα ενα 50άρικο, συνολικά περίπου 80 ευρώ. Ειναι πολλά κατα τη γνώμη μου.
Για να το μειώσω σε λιγότερα από 5-6 ml την ημέρα, δυσκολο το βλέπω.

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #677 στις: Απρ 10, 2015, 15:17 »
Παιδες ειπαμε ο Ναυτιλος μινι (φανταζομαι και ο κανονικος) ειναι ενας πολυ αξιολογος εργοστασιακος ατμοποιητης που δινει καλη γευση και καλο ντουμανι ιδιως με VV/VW μπαταριες. Ομως μην τα μηδενιζουμε ολα...το γεγονος οτι εχεις να παιξεις με 1,2 αντε 3 διαφορετικους τυπους αντιστασεων αποτελει εναν περιορισμο σε σχεση με επισκευασιμους οπου μπορεις να παιξεις με πολλους παραγοντες για να παρεις καλη γευση και ντουμανια. Τον ειχα τον Ναυτιλακο (και μπορω να πω οτι μετανιωσα κιολας που τον εδωσα) αλλα τα ντουμανια και τη γευση του KLP ΔΕΝ την πιανει, ιδιως αν ο τελευταιος στηθει σωστα (και μαλιστα και ο KLP δεν θεωρειται και η επιτομη της γευσης). Τα ιδια αρωματαπου ατμιζα με Ναυτιλο ηταν τελειως διαφορετικα στον επισκευασιμο. Φανταζομαι αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν και οι περισσοτεροι που εχουν δοκιμασει ΣΩΣΤΑ και του 2...

Αποσυνδεδεμένος Manos_SKG

• **
  • 107
« Απάντηση #678 στις: Απρ 10, 2015, 17:15 »
Επειδή δεν είναι εδώ το σωστό θέμα, αν θέλεις στείλε μου ένα πμ με το στήσιμο του klp που θεωρείς ότι δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από τον ναυτιλο γιατί όπως σου είπα δεν υπάρχουν και πολλά στησιματα που δεν έχω δοκιμάσει και ακόμα θεωρώ ότι ο ναυτιλος υπερτερεί.

Αποσυνδεδεμένος Ronnie

• *
  • 40
« Απάντηση #679 στις: Απρ 10, 2015, 19:15 »
Ολα καλά με τον Ναυτιλάκο, αλλά πρέπει να μάθουμε να επισκευάζουμε τα coil. Θεωρώ το κόστος τους εξωφρενικό σε νορμάλ αλλαγές.
Σε μία προσπάθεια να επισκευασω έναν , απέτυχα παταγωδώς και με πήρε από κάτω ψυχολογικά. Πως περνανε το βαμβάκι εκει μεσα ειναι κατι μαγικό.
Θα μου πείτε "τράβα σε επισκευάσιμο τσιφούταρε". Σωστό κι αυτό, θα μάθω με εναν τετοιο και μετα θα ξαναπροσπαθήσω. Εχει κάνει κανεις απο εσας που έχετε και την πείρα, αυτη την επιχείρηση με επιτυχία;
φιλε μου,τιποτα δεν ειναι δυσκολο!!απλα πρεπει να "αρχισει να δουλευει" το χερι σου!η αποψη μου ειναι οτι "εφοσον καποιος αλλος το εφτιαξε πριν απο εμενα...τοτε μπορω και εγω!"!!και εγω στις αρχες ειχα αποτυχημενες προσπαθειες αλλα πλεον κανω μια αντισταση σε 5 λεπτα!!δες το βιντεο του rip trippers,αρχισε να δουλευεις,να πισμωνεις οταν αποτυχεις και θα τα καταφερεις!ετσι ξεκινησα και πλεον ο τροπος που φτιαχνω τις αντιστασεις ειναι λιγο διαφορετικος απο τον τροπο του rip...
αποψη μου ειναι οτι καλυτερα να δοκιμασεις να στριψεις συρμα με 0,25mm ή 0,28mm.

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 180
« Απάντηση #680 στις: Απρ 11, 2015, 12:38 »
@akpe
Φίλε μου (μην το πάρεις σαν επίθεση, απλά περιέργεια) μπορείς να μου πεις στα watt που ατμίζεις τι σου προσφέρει που δεν το έχεις στα 9-10; Ρωτάω γιατί εκεί που λες παίρνεις λίγο περισσότερο ντουμάνι αλλά η γεύση μου μειώνεται σε λιγότερο από το μισό (να αναφέρω ότι είμαι λίγο flavor junkie), ενώ ο ατμός χάνει αυτή τη βελούδινη χροιά του και γίνεται πολύ πιο ξηρός και τραχύς. Επίσης κάνεις πνευμονικές ή mouth to lungs;

Να πω επίσης ότι σε προηγούμενο post μου είχα πει ότι η κάθε κεφαλή βγάζει καμμιά 40ριά ml. Εννοούσα τις BDC. Οι BVC βγάζουν με το ζόρι 20 (και όταν λέω με το ζόρι εννοώ να μη χρησιμοποιώ σκουρόχρωμα υγρά). Όχι ότι δεν ατμίζουν, αλλά η γεύση έχει μειωθεί σε υπερβολικό βαθμό και συνεχώς ακούω μπουρμπουλήθρες που μου σπάει τα νεύρα.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
« Απάντηση #681 στις: Απρ 11, 2015, 16:00 »

@TasMan για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει επιλογή να κάνω παράθεση :(

Δεν υπάρχει θέμα επίθεσης :) Είναι ακριβώς αυτό που είπες, αυτή η ξηράδα και το πιο έντονο χτύπημα μου αρέσει, τουλάχιστον στην πλειονότητα των περιπτώσεων, μου θυμίζει την «εμπειρία» του κ.τ. χωρίς να χάνω πολλά. Η γεύση στο υγρό μου (FA Virginia, 9mg/ml) δεν νοιώθω να μειώνεται τόσο πολύ, δεν είναι η ίδια με τα 10-11 δηλαδή απλά δεν πέφτει τόσο ώστε να με ξενερώσει. Ο ατμός δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Απλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να μειώνω τα Watt σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που ας πούμε δεν «αντέχω» το έντονο χτύπημα (πρωϊνά, μετά από άσκηση) ή όταν θέλω πιο πολλή γεύση (μετά από φαϊ, καφέ κ.λπ.). Πνευμονικές σπάνια κάνω με τον μίνι (νέος στο συγκεκριμένο άθλημα γαρ) αλλά όταν θέλω να κάνω πάλι κατεβαίνω στα 10.

Όσο για τις κεφαλές, όσο κυκλοθυμικός στο άτμισμα είμαι άλλο τόσο picky είμαι :D Με το που καταλάβω την παραμικρή αλλοίωση σε γεύση, πάπαλα. Και για αυτό συνήθως προγραμμάτιζα αλλαγή σε κεφαλές «προληπτικά» κάθε 5 ή 7 ημέρες. Με αυτές του μίνι δεν μπορώ να καταλάβω... τις BDC δεν τις είχα δοκιμάσει καν. Οι πρώτες BVC μου κρατούσαν γύρω στην εβδομάδα με πάνω-κάτω 4-5ml την ημέρα, κάτι που για εμένα αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη (μόνο στον τζέμινι μίνι μου κρατούσαν τόσο). Στις οργανικές τώρα, η πρώτη με το ζόρι κράτησε 20ml μέχρι να μου βγάλει πλαστικίλα, και αυτή ανεπαίσθητα. Μάλλον όμως ήταν τυχαίο αφού η δεύτερη που έβαλα πάνω έφτασε τα 30 χωρίς καμία αλλοίωση και απλά την άλλαξα προληπτικά.

Αποσυνδεδεμένος TasMan

• **
  • 180
« Απάντηση #682 στις: Απρ 11, 2015, 22:16 »
Είμαι σίγουρος από τις πριτιμήσεις σου που μου αναναφέρεις ότι θα σου αρέσουν πολύ οι BDC. Κρατάνε πολύ περισσότερο από τις BVC δίνουν λίγο πιο ξηρό ατμό και "περισσότερο" αλλά όχι πιο έντονο χτύπημα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Τις οργανικές δεν τις έχω δοκιμδοκιμάσει καν γιατί πήρα μεγάλο στοκ από BDC και BVC και έχω για μήνες ακόμα. Απλά η διαφορά μάλλον είναι ότι εγώ κάνω αποκλειστικά γλυκά-φρουτένια υγρά που συμπεριφέρονται διαφορετικά από τα καπνικά.

Αποσυνδεδεμένος chris03

• **
  • 405
« Απάντηση #683 στις: Απρ 11, 2015, 23:51 »
Αγορασα κ γω μια καινουργια κεφαλη κ θα γραψω εντυπωσεις σε λιγες μερες,παντως την 1.6 που παιρνω στα9.5w με τα 2 μηλα της λικουα εχω λιωσει στο ρουφηγμα...

Αποσυνδεδεμένος RennOs

• **
  • 118
« Απάντηση #684 στις: Απρ 18, 2015, 02:53 »
Έχει προσέξει κανεις πως οι 1.8 με λίγο πιο μεγάλες τρύπες και λίγο διαφορετικό υλικό είναι χειρότερες σε γεύση και χρονο  απο τις παλιές με μικρή τρύπα που τις βρίσκω μονο 1.6 :? ( 30 ακόμα ...)

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #685 στις: Απρ 18, 2015, 03:35 »
Ισως εσενα δεν σου αρεσει η γευση που δινουν οι νεες με το οργανικο βαμβακι..Προφανως προτιμας τις παλιες που ειναι με το silica :o Ισως εισαι και απο τους ελαχιστους ::)

Αποσυνδεδεμένος RennOs

• **
  • 118
« Απάντηση #686 στις: Απρ 18, 2015, 13:27 »
Δεν έχει ακριβώς οργανικό βαμβάκι , αποτελείται απο πολλά  φυλλα απο βαμβάκι , φαίνεται πολύ σκληρό απο τον προκάτοχό του οργανικό δεν είναι εκτός και αν τα καταστήματα που μου το πουλούσαν δεν ήξεραν πράγμα απίθανο και απ' ότι ξέρω δεν έχουν φτασει ακόμα .

Αποσυνδεδεμένος dimcore81

• *
  • 37
  • Το ατμισμα είναι απόλαυση!!
« Απάντηση #687 στις: Απρ 18, 2015, 16:01 »
αμα την διαβρεξεις με δεκα σταγονιτσες πριν την κουμπωσεις στον nautilus δεν θα εχεις κανενα προβλημα!θα εχει πολυ καλυτερη γευση και διαρκεια!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος RennOs

• **
  • 118
« Απάντηση #688 στις: Απρ 18, 2015, 20:52 »
Και 20 σταγόνες το υλικό που έχουν τώρα δίνουν χειρότερη γεύση και αμα έχει και κανεις ιστικ ακόμα και το ratlesnake ο ήχος δεν ακούγεται ... Τεσπα οι αρχικές δίνουν καλύτερη γεύση και διάρκεια απο αυτές που κυκλοφορούν εδω και κάτι μηνες .

Αποσυνδεδεμένος jrvs_cocker

• *
  • 6
« Απάντηση #689 στις: Απρ 18, 2015, 23:45 »
Πάντως, ούτε η ίδια η Aspire δε μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το υλικό που έχουν οι κεφαλές τους:

Παράθεση από: Επίσημη απάντηση στο Aspire support forum στις 27/02/2015
Aspire R&D team has been researching to use the organic cotton which is widely accepted by people instead of our present material,after testing,we found that the flavor is more better just like customers suggested.We done running change soon.
Now all the Nautilus BVC coils and Atlantis coils are shipped out to be full organic cotton.
Πηγή: http://forum.aspirecig.com/viewtopic.php?f=15&t=16958&start=40#p27972

Παράθεση από: Επίσημη απάντηση στο Aspire support forum στις 18/03/2015
We think it will come out soon.
If any information,our marketing department will post on our website,please pay attention to our website and forum.
Πηγή: http://forum.aspirecig.com/viewtopic.php?f=15&t=24821#p29123

Η τελευταία ανακοίνωση στο website σχετικά με τις BVC κεφαλές είναι αυτή:
http://www.aspirecig.com/news/news182.html

Συμπέρασμα  :confused1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 363787 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20502 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 239 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 355 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1242 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879136 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468931 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915551 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523417 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1672 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377548 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704190 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ