Τοποθέτησα 2 στις αντικριστες τρύπες και φυσικά θέλει και λίγο περιορισμό στον αέρα από το δαχτυλίδι
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ !!! Θα το δοκιμάσω

Θα δοκιμάσω και πιο "στενό" drip-tip μαζί με αυτό.
Εγώ ποτέ δεν τις κατάλαβα αυτές τις αλχημείες. Ή σ' αρέσει όπως δουλεύει το εργαλείο από τον κατασκευαστή ή δεν σου αρέσει και ψάχνεις κάτι άλλο. Απλά τα πράγματα. Τι οδοντογλυφίδες και ιστορίες ψάχνετε ρε παιδιά? 
Αν δεν κάναμε τις αλχημείες, οι μισοι -μην πω οι περισσότεροι- από εδω μέσα θα λείπαμε, και όσοι ατμιστές βρίσκονταν στο φορουμ θα είχαν ego μπαταρίες και έτοιμους με ανταλλακτικές αντιστάσεις. Με τις "αλχημείες" είμαστε εδώ που είμαστε και τις δοκιμές.

Καταλαβαίνω τι λές, ότι είναι πολύ καλός και δεν χρειάζεται πείραγμα αλλά τι να κάνω ? Θέλω να τον φέρω στα μέτρα μου και όχι να τον παρατήσω.
Φυσικά η οδοντογλυφίδα είναι ένας γρήγορος και εύκολος τροπος να διαπιστώσεις στο ποσο σφιχτή τζούρα θα χρειαστείς απο την άλλοι εγώ θα έφτιαχνα μια ροδέλα όπως αυτή που έχει ο μαχος αλλά θα την εκανα στην διάμετρο όσο η κάτω μεριά του husing με μια η δυο μικρές τρύπες ετσι νομίζω θα ηταν ποιο αποτελεσματικός τροπος σε όσους χρειάζονται ποιο σφιχτή τζούρα
Έχω δοκιμάσει να κλείσω με 2 μικρά αυτοκόλλητα στο δαχτυλίδι του αέρα για να σφίξει, και σφίγγει αλλά είναι κάπως "περίεργα", σαν να είναι σφιχτο-ανοιχτός ένα πράμα, δεν μπορώ να το εξηγήσω.... θέλω να σφίξει πιο κοντά στην αντίσταση νομίζω, σαν να θέλω να χτυπά ο αέρας με μαγαλύτερη ταχύτητα πάνω στην αντίσταση χωρίς να είναι πολύς, ίσως βάλω και πιο στενό drip-tip από το αυθεντικό που έχω. Κάποιος άλλος θα τον είχε παρατήσει αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό, το παλεύω να τον φέρω στα μέτρα μου. Γιατί; Γιατί κατα την γνώμη μου είναι ο καλύτερος που υπάρχει όχι μόνο σαν γεύση και χτύπημα αλλά και σαν συσκευή.