Εκείνο που μου αρέσει πάρα πολυ στο νεο update είναι η χρηστικότητα και η πρακτικότητα ενος τετοιου εγχειρήματος, ιδιαιτερα για κοσμο που για τον Α ή Β λόγο (πχ φτιαξιμο,αλλαγή αντιστασης) δεν ήθελε, ή δε μπορουσε να μπει στον κοσμο των επισκευάσιμων. Εκεινο που δε μου αρεσει ειναι που διαδικασιες που μεχρι τώρα ειχα εγω σα χομπιστας χρηστης στη "δικαιωδοσια" μου (πχ φτιαξιμο,αλλαγή αντιστασης) τωρα δε τις εχω.
Τι συμπεραινω από το παραπάνω που μονο ενα παράδειγμα είναι και σα τετοιο το χρησιμοποιώ στο σκεπτικό μου?
Προφανώς το νεο update δεν ειναι για όλους (με την ενοια πως δε θα αρεσει σε ολους)
Ομως, ο κατασκευαστής με το νεο update δινει τη δυνατότητα σε περισσοτερο κοσμο που αλλοιως δε θα μπορουσαν ή δε θα ήθελαν, να μπουν τελικά στο χώρο των επισκευάσιμων και μαλιστα με μια κορυφαία προταση οπως ειναι ο Τηλεμαχος. Από την άλλη αν καποιος ειναι σα κι εμενα που δε με νοιαζει πχ να καθαρισω αντισταση γιατι απλα την πεταω και φτιαζω αλλη, και συναμα παιζω και με οτι ωμ θελω εχοντας μια Α μικρη ή μεγαλη εμπειρια, τοτε ο κατασκευαστης μου δινει τη δυνατοτητα του παλιου ντεκ που καλυπτει ολα αυτα και με το παραπάνω. Θεμα επιλογης δικης μου ως χρηστης ειναι δλδ τι με βολευει/αρεσει περισσοτερο και διαλεγω. Μεγαλο πραμα το δικαιωμα επιλογης χωρις αποκλεισμους με λιγα λογια.
Εκεινο ομως που πιστευω πως ειναι και το σημαντικοτερο ολων ειναι πως βλεπουμε ενα κατασκευαστή και μαλιστα συντοπιτη μας που κανει την υπερβαση και προσπαθει να σπασει τα καθιερωμενα, σπρωχνοντας τα όρια στη σχεδιαση των ατμο οπως τους γνωριζουμε μεχρι σημερα μη αναγνωριζοντας τα παντα ως δεδομενα. Αυτό και απο μονο του αξιζει τον επαινο ειτε ειμαστε απο αυτους που θα τους ταιριαξει το update ειτε οχι. Αυτό στα ματια μου και στη σκεψη μου είναι ο ορισμός της δημιουργίας και της εξελιξης. Μπραβο στα παιδια λοιπον απο εμενα κι ας ειμαι απο τους δευτερους.