Να ζηλέψεις κι εσύ τώρα!!!

0,22 σύρμα... Solid Mesh...
Το λάθος του σετάπ είναι πασιφανές... Οι σπείρες έπρεπε να γίνουν πιο κοντά η μια στην άλλη... Η γευστική απόδοση βέβαια δεν νομίζω οτι αλλάζει. Αυξάνεται προφανώς το χτύπημα, και μειώνεται ο ατμός ...

Το σύρμα μπήκε στο πλέγμα εκτός ατμοποιητή και με τον τρόπο αυτό που δείχνω στη φωτό, μπορεί κάποιος να κανει πιο εύκολα τις όποιες δοκιμές στα σετάπ του... Με το επισκευάσιμο τμήμα εκτός της "φωλιάς"...

Εδώ είναι το πλέγμα στη θέση του... Εκεί που ήταν να μπει το σύρμα, δώθηκε οβάλ σχήμα στο πλέγμα με πίεση... Αυτό είναι μια τεχνοτροπία που βοηθάει εξαιρετικά στο σετάρισμα πλέγματος... Και δεν νομίζω να την είδα πουθενά... Δεν εξηγώ περισσότερα...

Εδώ χρησιμοποίησα τη βάση ανάποδα, οπότε με αυτό τον τρόπο μπορείς να έχεις μια "βάση" η οποία βολεύει για το σετάρισμα του ατμοποιητή...

Κόψιμο του πλέγματος...
Φρόντισα επίτηδες να "βρίσκει" το πλέγμα στην καμπάνα... Με αυτό τον τρόπο, 1-2 φορές που έβγαλε Ε το πρόβατο, και κουνώντας την καμπάνα, κουνιέται και το πλέγμα οπότε και το σύρμα... Τα Ε εξαφανίστηκαν χωρίς καν να ανοίξω τον ατμοποιητή!!!

Στην επόμενη αλλαγή σύρματος φυσικά θα κλείσω κι άλλο τις σπείρες...

Συγχωρήστε τα τυχών λάθη μου...
Εδω ένα βίντεο ... Σε αυτό το βίντεο, δεν έχω κάνει καμμία δοκιμή πιο πριν, και δείχνει το πρώτο πάτημα (σε χαμηλά βολτ) χωρίς να έχω πυρώσει καθόλου το σύρμα!!! Τα 1-2 Ε που μου έβγαλε ανεβάζοντας τα Volts αντιμετωπίστηκαν με την μικρή κίνηση της καμπάνας δεξια αριστερά...