Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο στο πως θα αποδώσει τη γεύση ένας ατμοποιητής...
Ας ξεφύγουμε από το θέμα σετάπ...
Την γεύση μπορεί να την επηρεάσει ο χώρος ατμοποίησης (ο όγκος του), το πως είναι κατασκευασμένο το ταβάνι της καμπάνας, η διάμετρος της καμινάδας, το μήκος της καμινάδας και ναι... Το ντριπ τιπ
EDIT:Ξέχασα να αναφέρω τον αέρα από κάτω από την αντίσταση!!!
Στην συγκεκριμένη έκδοση του ατμοποιητή, έχουμε να κάνουμε με ένα ντριπ τιπ το οποίο από οτι έχω καταλάβει είναι κώνος εσωτερικά... Αυτό (σε συνδιασμό με την μικρή οπή στο πάνω μέρος) βοηθά ώστε να στροβιλιστεί αλλά και να πυκνώσει ο ατμός με τέτοιο τρόπο αλλά και με το σωστό τρόπο (μιας και έχουμε έναν πολύ έμπειρο κατασκευαστή απέναντί μας) ώστε να βελτιωθεί η γεύση...
Τί εννοώ... Παραπάνω συμπύκνωση θα δημιουργούσε σταγονίδια πχ τα οποία θα ήταν πρόβλημα, αλλά και συσμπύκνωση πάνω από κάποιο όριο πιστεύω οτι κάνει τη γεύση πιο "μουντή".
Πάντως κι εγώ παλαιότερα είχα παρατηρήσει ότι σε όποιον ατμοποιητή έβαζα το παρακάτω ντριπ τιπ... (Από KL τον απλό)

Κατευθείαν έπαιρνε πάνω ένα κλικ η γεύση...