vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

643 επισκέπτες, 7 χρήστες
trollga, Tem, Buliwyf, maprix, camber, ΨΗΛΟΣ, nikpepa

Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Provari P3 by Provape (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #285 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 14:52 »
Στην αναμενόμενη κυκλοφορία του P3 ,to chip θα έχει και ελεγκτή θερμοκρασίας?

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• **
  • 296
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
« Απάντηση #286 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 15:08 »
συμφωνα με το site,  :nope:

http://www.provape.com/category-s/62.htm

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #287 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 15:42 »
Στην αναμενόμενη κυκλοφορία του P3 ,to chip θα έχει και ελεγκτή θερμοκρασίας?
Εδω μετα απο 2 χρονια "έδωσαν" τα watt που ζηταγε ολος ο κοσμος, λογικα μετά απο άλλα 2 θα ξαναδούμε αναβάθμιση πλακέτας... (προσωπικα οχι οτι με καίει κιόλας για την θερμοκρασια, αλλα λεμε τώρα...)

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #288 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 15:48 »
Mετα απο δυο χρονια που θα βαλουν θερμοκρασια οι αλλοι θα εχουν

φθασει στην σεληνη :)) :)) :)) :))  αν και προσωπικα με αφηνει αδιαφορο

η καινουργια εκδοση εχω το παλιο και βελαζει μια χαρα :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 790
« Απάντηση #289 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 16:32 »
Προς το παρον δεν εχω καμια ενδειξη οτι ο ελεγχος της θερμοκρασιας σε ενα mod. αναβαθμιζει την ατμιστικη εμπειρια η τον ελεγχο των οποιων βλαβερων επιπτωσεων του η.τ.
Περιμενω... Ουτως η' αλλοιως καλυπτομαι με  αυτα που εχω. 
Αν αποδειχθει παντως πως ο ελεγχος της θερμοκρασιας ειναι σημαντικος, και οχι παροδικη φουσκα, εγω δεν ικανοποιουμαι με τις υπαρχουσες λυσεις που σε περιοριζουν στην επιλογη συρματος (τα ποια δεν ειναι και στις προτιμησεις μου).   Θα υπαρξουν πολλες καινουργες πλακετες.
Ποτε δεν μου αρεσε να ειμαι Β-tester, και μαλιστα να πληρωνω κι'ολας. Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #290 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 17:49 »
Εγω ενα εχω να πω επιασε το hype με τις θερμοκρασιες στους νεους ατμιστες.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #291 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 18:20 »
Οταν ξέρεις οτι λιγο -πολύ εως ορισμένο όριο v/w den παραγεις σε υψηλο ποσοστό τοξικές ουσίες , φυσικα δεν υπάρχει λογος να ξοδεύεσαι και να παροπλίσης τις συσκευές σου.

Αν ομως ειναι  διαφορετικά και δεν μπορείς να υπολογίσεις τι παράγεται και στα πόσα v/w?
Αν βέβαια συμβαίνει κατι και δεν πας γυρεύοντας... :confused1:

« Απάντηση #292 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 18:50 »
Η θερμοκρασία ως τρόπος ρύθμισης θα είναι ένα βήμα εμπρός.
Ότι με βάση τα γραφόμενα του Dr Farsalinos:

Το θέμα είναι το temperature control. Αυτό αποτελεί επανάσταση. Ο λόγος είναι απλός: σχεδόν ότι τοξικό βγαίνει από το ηλεκτρονικό τσιγάρο προέρχεται από θερμική αποδόμηση των βασικών συστατικών του υγρού. Το συνολικό θερμικό φορτίο και η μέγιστη θερμοκρασία παίζουν σημαντικότατο ρόλο σε αυτό. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε η δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας, φαίνεται όμως πως τώρα αυτό επιτυγχάνεται.
Φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να διαπιστωθούν στην πράξη, με μετρήσεις σε εργαστήριο. Κι όταν λέω μετρήσεις εννοώ τόσο μετρήσεις θερμοκρασίας όσο και μετρήσεις έκλυσης τοξικών ουσιών.

Φαντάσου τώρα να δίνει κάποιος 270 € και να μην το χει το mod ενώ άλλα με λιγότερα όπως DNA 40 των λίγων € ή το VIR ή και άλλες πλακέτες που έρχονται να το χουν από τώρα και να περιμένουμε το V3.5 μήπως και ............. εδώ περιμέναμε 2 χρόνια τη ρύθμιση των Watt και Flat καπάκι  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #293 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 20:50 »
 :dontknow:
εγω το βλεπω σαν ενα εξτρα μεσο ασφαλειας αυτο με την θερμοκρασια..
για κατι που μας λεει η θεωρια οτι μπορει και να συμβαινει.. να παραγονται, δηλαδη, ουσιες πανω απο μια θερμοκρασια που δεν θελουμε.
Το σε ποση ποσοτητα ειναι αυτες και αν υπαρχει πραγματικος λογος ανησυχιας ΘΑ μετρηθει στο εργαστηριο.

Δεν θα με εξεπλητε καθολου τα αποτελεσματα αυτα να ειναι οπως με τα βαρεα μεταλλα που βρηκαν οι αλλοι, που υπαρχουν μεν καποια αλλα σε ποσοτητες οσο του κανονικου τσιγαρου ή του εξωτερικου αερα... οποτε και που υπαρχουν δεν παιζουν ουσιαστικο ρολο

Βεβαια, αυτα ειναι υποθεσεις.. οπως υποθεση/θεωρια παραμενει και η πραγματικη αξια του ελεγχου θερμοτητας

Το πως περιμενετε ενα μοντ να βγαινει στην αγορα τωρα.. με την πρακτικη μελετη - μετρησεις της λειτουργιας αυτης να ειναι να γινουν στο μελλον, δεν το καταλαβαινω. Ναι, θα μου πειτε.. αλλα το DNA, το VIR βγαλανε ελεγχο θερμοκρασιας και πριν τις εργαστηριακες μετρησεις..

ε, η provape ποτε δεν εκανε βηματα χωρις να ειναι σιγουρη που επενδυει, σε τι τεχνολογια και σε τι λειτουργιες.

Και παντα στο νου πρεπει να εχουμε οτι το provari δεν ειναι πλακετα, εχει πλακετα.. ειναι μοντ, ενα ολοκληρωμενο εργαλειο.
Οποτε σε συγκριση με το VIR πχ πρεπει να βαλεις το ποσο κανει το GG+ποσο κανει να σου βαλει την πλακετα μεσα και μετα να συγκρινεις τιμες/δυνατοτητες/αντοχες κλπ
Το ιδιο και σε μοντ με DNA.

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #294 στις: Οκτωβρίου 24, 2014, 21:48 »
Για όσους το βιάζονται...
Απο Ιρλανδία, διαθέσιμο στα 265€ το μάυρο και το polished, και 255€ το satin silver, με δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα...

http://www.e-smokeireland.eu/product-p/p3silver.htm

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #295 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 00:03 »
Καλά τι παραπάνω έχει η Ιρλανδία και το έχει διαθέσιμο και δεν το έχει η Ελλάδα? Μάλλον έχει να κάνει με την κρίση... Πρώτα έσκασε στην Ιρλανδία και μετά στην Ελλάδα  ;D

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
« Απάντηση #296 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 13:48 »
Ή μάλλον που εκεί έχουν σοβαρή φορολογία για επιχειρήσεις που αποσκοπεί στην οικονομική ανάπτυξη, οπότε οι μισές επιχειρήσεις τις ευρώπης είναι εκεί και οι άλλες μισές στο Λουξεμβούργο. Πιο γρήγορες λοιπόν και οι προμήθειες.

Ρε παιδιά, το ξέρετε ότι τα έτοιμα mods με DNA40 θα έχουν όσα το provari και θα είναι και χειροποίητα. Γιατί να μην πάρει ο άλλος το πρόβατο που έχει μια φήμη; Ειδικά ο κάθε τσέλιγκας.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #297 στις: Οκτωβρίου 25, 2014, 16:02 »
Νομίζω ότι το κάθε mod έχει την τιμή που του αξίζει, πάντα με βάση τις αρχαίες ρήσεις "ό τι δίνεις πάιρνεις" και "το ακριβότερο έρχεται και φθηνότερα", για όσους ενδιαφέρονται φυσικά..  :laugh1:

Επίσης, με δεδομένη την προηγούμενα τιθέμενη τιμή του (220-240 παρέα με τα exte/ρυθμιστές αέρα/δαχτυλίδια κλπ), εαν τώρα υπολογίσουμε το αντίστοιχο επιπλέον κόστος για τα παραπάνω parts που τώρα έρχονται πακέτο, + αν υπολογίσουμε και το επιπλέον κόστος κατασκευής της νέας πλακέτας, η τιμή δεν μπορεί παρά να είναι ανάλογη. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν είχε, όπως θα θέλαμε, την ίδια τιμή με το v2.5 ..

Περί θερμοκρασίας, θα συμφωνήσω με τους παλαιότερους. Οι μελέτες και η ουσία είναι που μας ενδιαφέρει, και όχι το αν το πρόβατο θα έχει την ανάλογη μέτρηση. Προσπαθώντας να εξηγήσω τη σκέψη μου κάπως καλύτερα, το επόμενο μου ηλεκτρονικό κύκλωμα θα ήθελα να έχει μεν ρύθμιση θερμοκρασίας, ώστε να πάρω μια ιδέα των τιμών που προκύπτουν, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τις έρευνες πάνω στα εκλυόμενα της ατμοποίησης. Αλλα αυτό δε, θα με οδηγήσει, στο να γνωρίζω αυτά που θα εφαρμόσω σε οποιοδήποτε άλλο mod που δεν θα έχει μέτρηση θερμοκρασίας. Πάντα με την ίδια λογική που μετράω τις αντιστάσεις μου με το πολύμετρο, είτε βάζω στο calculator volts/oHms ώστε να βρω τα watts, χωρίς να απορίπτω τη χρησιμότητα των μηχανικών μου, χωρίς να απορίπτω τη χρησιμότητα του V2.5 Provari μου, που παρεμπιπτόντως εργάζεται ακριβώς όπως την πρώτη στιγμή που το έβαλα μπρος ..

Επίσης, μια σκέψη ακόμη, ποιός ξέρει πόσες ακόμη παραμέτρους, όπως πχ τα γνωστά μας Volts/Watts/έλεγχος θερμοκρασίας, θα ερευνήσουν οι συνπαρατρεχάμενοι του ητ στο μέλλον ..
Όμως, αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο οι πλακέτες να παρέχουν όλες αυτές τις ενδείξεις; Ο χρόνος θα δείξει (marketing βοηθούντος) ..  :dontknow:

Αναπόφευκτα, το P3 προχώρησε τεχνολογικά, όπως πάντα με συγκρατημένα σταθερή πρόοδο και θα λάβει το μερίδιο της αγοράς που του αναλογεί, το οποίο κατά τις ενδείξεις δεν είναι αμελητέο, αλλά για μας ως ατμιστές δεν είναι αυτό το ζητούμενο, νομίζω ..

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #299 στις: Οκτωβρίου 29, 2014, 14:41 »
Και να πω οτι δεν τα λεγες!!! ;D

...........
Οσο για την τιμη του γνωριζω ακριβως ποσο θα κοστιζει το καθε χρωμα :yes:

250 Satin Silver

270 Black

270 Polished

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359830 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F