χμ .. τι με έχει κουράσει ?
Οι ξερόλες του ηλεκτρονικού τσιγάρου, οι ειδήμονες και οι καραγκιόζηδες, αυτοί που στη μία τσέπη έχουν την μόντα και στην άλλη το πακέτο με τα τσιγάρα και δε χάνουν ευκαιρία για ρητορία και αμπελοφιλοσοφία περί η.τ
Με έχουν κουράσει αυτοί που προσπαθούν να μου το κάνουν θρησκεία, αυτοί που που πουλάνε οπαδηλίκι και αυτοί που με κοιτάνε στα χέρια και όχι στα μάτια. Δεν με έχουν κουράσει αυτοί που θέλουν να μου τα αρπάξουν, τη δουλειά τους κάνουν. Θα αρχίσουν όμως και αυτοί να με κουράζουν όταν το κάνουν με ανήθικο τρόπο
Θα συμφωνήσω με αυτά που λέει από πάνω ο ArXoS.
Να προσθέσω, εάν μου επιτρέπει ο συντάκτης της παράθεσης, ότι με έχουν κουράσει επίσης οι αυτόκλητοι, αυτοί που δεν έχουν τπτ να ατμίσουν και ξέρουν τα πάντα.
Με έχουν κουράσει οι τσακωμοί για το ποιος την έχει πιο μεγάλη την τζούρα ή ποιος το έχει πιο μακρύ το μοντάκι του.
Κύριοι και κυρίες, πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι όλα όσα είναι γύρο από το η.τ., είναι υποκειμενικά;; Αυτό που λέμε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα;;
Αυτό που αρέσει σε εμένα, δύσκολα θα αρέσει, ακριβώς το ίδιο, στον διπλανό μου. Η VG ή η PG, η ένταση που βγάζει το μοντ, η θερμότητα του ατμού, ο όγκος του ατμού, η γεύση κλπ. είναι όλα υποκειμενικά. Γιαυτό υπάρχουν και τόσα διαφορετικά σεταρίσματα, τόσοι (διαφορετικής ωμικής αντίστασης) ατμοποιητές, τόσες διαφορετικές γεύσης, σε διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης και διαφορετικής ατμιστικής βάσης υγρά κλπ.
Εάν αυτό μπορέσετε να το καταλάβετε, θα ξεκουραστείτε και μαζί σας -μας, θα ξεκουραστεί πάρα πολύ κόσμος που μας - σας διαβάζει και το μόνο που κάνει είναι να αδιαφορεί και να σταματά να ενημερώνεται.
Κατα τα άλλα, το η.τ. αυτο καθε αυτό δε με έχει κουράσει καθόλου .. τα γύρω του φαλτσάρουν
Και σε αυτό είμαι κάθετα σύμφωνος!!!!!!!!!