Σημερα ξεθαψα τον 510-Τ που ειχα παρει παλιοτερα απο HG και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ακομα. Γεμισα λοιπον την αμπουλα με Torque56 και τον βιδωσα πανω στην ατμοπιπα. Η τζουρα σε σχεση με τον 901ΟPW πολυ πιο σφιχτη και το χτυπημα υποδεεστερο. Αυτο που παρατηρησα και παλι ομως ειναι η γευση πλαστικιλας που αλλοιώνει κατα πολυ τη γευση του υγρου. Τελικα ξενερωσα και επεστρεψα παλι στον αγαπημενο μου 901 και λεω, ας μην το πεταξω τοσο υγρο απ την αμπουλα, ας κανω μια μεταγγιση με συριγγα πισω στο μπουκαλακι. Ευτυχως ειχα μολις μισο ml μεσα στο μπουκαλακι και το αναμιξα με αυτο απ' την αμπουλα. Βαζω 4 σταγονες στον 901 και γεμιζω και το φιλτρακι μου, τα βαζω επανω και μετα απο καμποσες τζουρες κατι δεν πηγαινε καλα.. Διαπιστωνω λοιπον πως η πλαστικιλα συνεχιζει να υφισταται! Αμεσως αδιαζω το φιλτρακι, πλενω τον ατμοποιητη, τον φυσαω, τον σκουπιζω και γεμιζω απευθειας απ' το γυαλινο μπουκαλι της Halo. Το αποτελεσμα φυσικα ιδιο με πριν, χωρις πλαστικιλα και καθαρη γευση οπως θα πρεπε να ειναι..
Συμπερασμα? Η αμπουλα ειναι φτιαγμενη απο μαλακο πλαστικο και αντιδρα με τα υγρα, με αποτελεσμα να δινει γευση πλαστικου στο υγρο.
Σημειωση: ειχα παλι το ιδιο προβλημα με το maxboro της FA στην πρωτη μου δοκιμη πριν απο καιρο, οποτε το κανει με ολα τα υγρα λογικα.