μου ήρθαν, αλλά δε μπορώ να πω οτι με ενθουσίασαν

δίπλα σε έναν LR510, είναι 2 χιλιοστά μακρύτερος

Δίπλα σε έναν ego-T με 650αρες μπαταρίες
Γενικές εντυπώσεις :Θερμοκρασία : αδιάφορη, μάλλον ψυχρή. Ίδια κατηγορία με ego-T
Χτύπημα : Χαμηλότερο από ego-T, σχεδόν ανύπαρκτο. Ακόμα και μετά από δοκιμή 1 μέρας για στρώσιμο με 5-6 αμπούλες άλλαγμα, δεν είδα κάποια βελτίωση
Γεύση: Πολύ καλύτερη από ego-T, 510, 510LR. Καταλαβαίνεις τα πάντα, σταθερά χωρίς διακυμάνσεις. Το μόνο που με εντυπωσίασε πάνω του
Αυτονομία: Όπως βλέπετε πήρα τις μεγάλες αμπούλες. Περίπου ίδια με ego-T η διάρκειά του, καθώς οι ego-t φαίνονται πιο φαγανοί στα υγρά
Διαρροές: Καμία, ακόμα και μετά από σκόπιμο τίναγμα και χτύπημα (κάτι που δε συμβαίνει στον ego-T, αν σου πέσει για παράδειγμα κάτω κατά λάθος). Δεν καταλαβαίνει τίποτε.
Γενική αίσθηση: Στο στόμα μάλλον ξενερώνει μετά από πολύ καιρό με πλακέ επιστόμιο του ego_T. Μου φαίνεται και λίγο πιο άγριο στα κοψίματά του, σε 2-3 φιλτάκια που δοκίμασα. Μάλλον δεν είναι για πιπίλα
Όλα τα παραπάνω βέβαια, είναι δικιά μου αίσθηση και εκτίμηση. Δεν θα το έλεγα και επιτυχημένη αγορά, δεν απογοητεύτηκα όμως γιατί έκανα τις δοκιμές στα φιλτράκια σύμφωνα με αυτά που είχα δοκιμάσει στον ego mega atomizer (
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1982.msg53385.html#msg53385), ξε-γεφύρωμα δηλαδή ενός 510 (και LR), εφαρμογή φυτιλιού carto στην αμπούλα και έχεις Τ έναν μαμάτο 510. Με τη συγκεκριμένη μάλιστα moda έβγαλα όλες τις δικοπές του Πασχα και μπορώ να πω οτι ήταν οι πιο απροβλημάτιστες και απολαυστικές μέρες της 5μηνης ατμιστικής μου ζωής