Καλησπέρα σας ,
έχω κάποιες απορίες και αν είναι εύκολο θα ήθελα κάποιος να μου δώσει τα φώτα του .
έχω έναν 510 LR ( με γέφυρα ) και εναν 510-Τ LR ( Joyetech με καρφί )
ο 510 LR έχει 2 οπές στη βάση για να αερίζεται σε αντίθεση με τον 510-Τ LR που έχει μία οπή .
Ο βασικός μου σκοπός και για τους 2 είναι το driping .
στον μεν 510 LR με 3 σταγόνες τρέχει απο τίς οπές μετά από 2-3 τζούρες , και η τζούρα ειναι αεράτη , πολύ καλός αλλά στάζει .
Τα προβλήματα στον 510-Τ LR είναι
λόγω του καρφιού που έχει ( δεν ξέρω αν Και αυτή η μέθοδος ειναι driping ) παρόλα αυτά όμως στάζω 2-3 , πάνω στο καρφί , βάζω driptip και ξεκινάω , η τζούρα είναι πάρα μα πάρα πολύ σφικτή , στο cutoff δεν έχω προλάβει να πάρω τον ατμό που θέλω .΄
το άλλο πρόβλημα είναι ότι στις 3 τζούρες παιδιά δεν μπορώ να ακουμπήσω πάνω στον ατμο , ζεματάει σε σημείο που το δάχτυλό μου δεν μένει πάνω από 2" , .
Μπορείτε σας παρακαλώ να με κατατοπίσετε , κάνω κάτι λάθος , αν βγάλω το καρφί στον -Τ από κάτω έχει πλέγμα όπως ο 510 LR για να γίνει πιο αεράτη η τζούρα ? , φταίει η μπαταρία που ειναι ego-t 1000 , δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι . Τα φώτα σας please .
και κάτι ακόμα , τους μετρησα και τους 2 με πολύμετρο και είναι 1.7 ο 510-Τ LR και 1.8 ο 510 LR . από ποια μέχρι ποια τάση πρέπει να δουλεύουν ? ( βλέπετε περιμένω το lava , αν καίνε στην EGO στο Lava τι θα γίνει

προκαταβολικά συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα , και επίσης για το offtopic του lava .
ευχαριστώ εκ των προτέρων .
φιλικά Γιάννης .