Καλησπερα συφορουμιτες και ατμιστες.Σαν πολυ νεος και εγω και κατοχος 7 ημερων ovale ego-C ειχα δωρο το μπουκαλακι 30 ml, 9μλ/mg νικοτινη, γευσης virginia εταιρειας natura, φυτικης γλυκερινης.Οφειλω να ομολογησω οτι πραγματι εχει πολυ ωραια γευση,καπνιζα virginia 25ari σε 2 μερες οποτε ναι!!!
Απο κει και περα ομως μεχρι να μαθω να τραβαω τζουρες αργα και μακροσυρτα οπως μου ειχανε πει περιπου σαν τον αργυλε στηνν αρχη εβηχα ρουφωντας σαν κανονικο τσιγαρο.Μετα σαν αργυλε τα πραγματα ητανε αρκετα καλυτερα.Το θεμα ειναι ομως οτι σχεδον το ειχα κανει πιπιλα, και ηθελα τρομαγμενος την γνωμη σας μιας και γνωριζετε περισσοτερα απο εμενα.
Στην χρηση των 3 πρωτων ημερων αλλα και μεχρι σημερα νιωθω ζαλισμενος ολη τη μερα....Και με αγχωνει αυτο!!!
Ρωταω απο κει που το αγορασα και μου λεει θα το συνηθισεις....οχι να ριξω την περιεκτικοτητα!
Ελπιζω να ειμαι στο σωστο topic μιας και θα ηθελα να ακουσω τις σεβαστες γνωμες σας και για αυτα τα υγρα αλλα και για αυτο το οποιο παρατηρησα.Την συνεχη ζαλαδα....
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα και τους υπευθηνους και το foroum.