Καλησπερα!ήθελα να ρωτήσω γενικά για ενα τέτοιο μοντακι.σε τι χρήστες απευθύνεται..όταν ξεκίνησα το ατμισμα με ένα starter kit και ego,μετά απο 1 μήνα πηρα το πρωτο μηχανικό..σιγα σιγα γινανε 4 μηχανικα.δεν ασχοληθηκα ποτε με τετοιου είδους μοντάκια(προβάρι,evic κλπ).Τα προβληματα των μηχανικών είναι γνωστά αλλα πες οτι τα ξεπερναμε και εχουμε ενα τελειο μηχανικό χωρις kick παρα μονο να ειναι ποιοτικο και σε άριστη κατάσταση,με λιγα λογια θελει μερακι.στήνεις μια ιθάκη κεραμείκο διπλή με bakero στα 0,5 με μία μπαταρία sony konion 30A.Δεν το έχεις πιπίλα γιατι δε σε παίρνει ειδικά αν με αυτη την αντίσταση κάνεις 12 mg νικοτίνη και ασ πούμε 8έλεις 2 18650 όλη μέρα.μπορείς να κάνεις και διαλείματα και να βάλεις εναν αλλο ατμοποιητή με 1,5 Ω για ποιο οικονομία στην μπαταρία.που θέλω να καταλήξω..Η αγορά αυτου του mod sx mini έχει να κάνει με την δύναμη?γιατί στο μηχανικό και το παραπάνω στήσιμο 0,5Ω σου τριζουν τα σαγόνια..έχει να κάνει με την διαχείριση της δύναμης ή της μπαταριας ?ή του ότι δίνει τα μεγιστα μέχρι την αποφόρτιση?..προσφερει καλυτερο ατμισμα?δεν ασχολείσαι τόσο με το καθάρισμα?και τέλος ειναι θέμα γουστου..Θα με βοηθήσει ένα τετοιο μοντάκι..Ρωτάω για να μαθαίνω γιατι ποτε δε ζήτησα watt volt κλπ..Ήμουνα και είμαι ικανοποιημένος με μηχανικό και μου αρέσει και κανω με χαρα και το καθάρισμα καθε κυριακη.Υπαρχει αλλη απόλαυση στο sx?ανεβαίνω σκαλοπάτι?Χρειάζεται να υπάρχει και αυτό?Απ'οτι καταλαβαίνεται το ψήνω γι'αυτο κούρασα..