vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

677 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, manoslykos

Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • Φύλο: Άντρας
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
Απ: Mods με την πλακετα SX απο YiHieCigars
« Απάντηση #135 στις: Μαρτίου 18, 2015, 23:07 »

δεν μπορώ να με φανταστώ με ένα τόσο μεγάλο mod
καλο μεν και σε πολύ καλή τιμή αλλα εγώ ατμίζω έως 15 watt και μια 18650 μου βγάζει άνετα μια μέρα οποτε αυτό δεν είναι για μένα

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #136 στις: Μαρτίου 20, 2015, 15:08 »
[youtube]odBIoLCWZaY[/youtube]

Και το μενου που αλλάζει με τα κουμπιά όπως και με τον αισθητήρα βαρύτητας.

[youtube]ebdkGPYbKAg[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #137 στις: Μαρτίου 21, 2015, 10:52 »
Το απλό SX350 ,που είναι ενα εξαιρετικό 60αρι μοντάκι γιατί είναι σε έλλειψη ;
Μου φαίνεται αδιανόητο να μην το βρίσκεις  :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος panagosg

• **
  • 255
  • Γιώργος

• 685
« Απάντηση #139 στις: Μαρτίου 21, 2015, 14:54 »
Το απλό SX350 ,που είναι ενα εξαιρετικό 60αρι μοντάκι γιατί είναι σε έλλειψη ;
Μου φαίνεται αδιανόητο να μην το βρίσκεις  :angry_orange:

λογικά γιατί λίγοι θα θέλουν να το αγοράσουν αφού βγαίνει νεό με 20 ευρώ παραπάνω σε λίγες μέρες.

Και να μη σε νοιάζει η ρύθμιση θερμοκρασίας έχει αρκετές βελτιώσεις και εργονομία.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 21, 2015, 15:42 »
[youtube]odBIoLCWZaY[/youtube]

Και το μενου που αλλάζει με τα κουμπιά όπως και με τον αισθητήρα βαρύτητας.

[youtube]ebdkGPYbKAg[/youtube]
θα ηταν ευχαριστο αν μπορουσαμε να απενεργοποιουμε τον αισθητηρα..Απο τη στιγμη που δεν μπορουμε,τοτε...ΔΕΝ... :nope:

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 580
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 21, 2015, 20:57 »

λογικά γιατί λίγοι θα θέλουν να το αγοράσουν αφού βγαίνει νεό με 20 ευρώ παραπάνω σε λίγες μέρες.

Και να μη σε νοιάζει η ρύθμιση θερμοκρασίας έχει αρκετές βελτιώσεις και εργονομία.
Επειδή δεν το έχω και πολύ με τα αγγλικά, εκτός δηλ της επιλογής της θερμοκρασίας και των δυο έξτρα  χρωμάτων,τη παραπανω έχει το καινούργιο απο το παλίο :hmmm:.Ρωταω γιατί θα δώσω που θα δώσω 20€ παραπάνω για το χρώμα (ασπρόμαυρο),και η θερμοκρασία της αντίστασης δεν με νοιάζει  και πολύ, τουλαχιστον να ξέρω εαν προσφέρει και κάτι άλλο, που δεν έπεσε στην αντίληψή μου;Ευχαριστώ!!

• 685
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 21, 2015, 21:14 »
από τα λίγα που ξέρουμε 2 βελτιώσεις : στρογγυλεμένες άκρες στο μπροστινό τμήμα όπως και στο κουμπί και αλλαγή των ρυθμίσεων του μενου με τα κουμπιά και με τον αισθητηρα βαρύτητα

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
θα ηταν ευχαριστο αν μπορουσαμε να απενεργοποιουμε τον αισθητηρα..Απο τη στιγμη που δεν μπορουμε,τοτε...ΔΕΝ... :nope:

απενεργοποιείται εντελώς εάν θέλεις , έτσι έγραψαν τουλαχιστον στο Youtube ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2015, 02:10 από globalzero »

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 23, 2015, 12:10 »
Πως είμαστε τόσο βέβαιοι ότι είναι θέμα ημερών η κυκλοφορία του νέου  sx mini ?

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 23, 2015, 12:39 »
δεν μπορώ να με φανταστώ με ένα τόσο μεγάλο mod
καλο μεν και σε πολύ καλή τιμή αλλα εγώ ατμίζω έως 15 watt και μια 18650 μου βγάζει άνετα μια μέρα οποτε αυτό δεν είναι για μένα
Δεν έχει να κάνει με τα W μόνο, αλλά και τα πόσα ml ατμίζεις. Εγώ στα ίδια W (με τον ναυτίλο) αν ατμίζω μόνο αυτόν όλη τη μέρα, θέλω 2 χ 18650 2500ma.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 23, 2015, 12:48 »

αυτό λέω φιλε μου

εμενα μου πάει μια μέρα 4-5ml (βαριά βαριά) δεν μίλησα γενικά ότι πάει μια μέρα για τον οποιοδήποτε

Πως είμαστε τόσο βέβαιοι ότι είναι θέμα ημερών η κυκλοφορία του νέου  sx mini ?

υπάρχει ήδη για προπαραγκελιες
http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=804

Αποσυνδεδεμένος porfyras

• **
  • 105
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 23, 2015, 14:55 »
Ωραία απάντηση .... ;D
Μήπως εκτός από την ΠΡΟπαραγγελία να προβώ και στην ΠΡΟπληρωμή ?
Κάνα στοιχείο, καμιά ανακοίνωση έχουμε, ή 'να χαμε να λέγαμε ...?
Ειδάλλως  καλά ξηγήθηκε το παλικάρι και πήρε το S class http://www.yihisxmini.com/SXmini-1.html

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 23, 2015, 14:58 »
Καλησπερα!ήθελα να ρωτήσω γενικά για ενα τέτοιο μοντακι.σε τι χρήστες απευθύνεται..όταν ξεκίνησα το ατμισμα με ένα starter kit και ego,μετά απο 1 μήνα πηρα το πρωτο μηχανικό..σιγα σιγα γινανε 4 μηχανικα.δεν ασχοληθηκα ποτε με τετοιου είδους μοντάκια(προβάρι,evic κλπ).Τα προβληματα των μηχανικών είναι γνωστά αλλα πες οτι τα ξεπερναμε και εχουμε ενα τελειο μηχανικό χωρις kick παρα μονο να ειναι ποιοτικο και σε άριστη κατάσταση,με λιγα λογια θελει μερακι.στήνεις μια ιθάκη κεραμείκο διπλή με bakero στα 0,5 με μία μπαταρία sony konion 30A.Δεν το έχεις πιπίλα γιατι δε σε παίρνει ειδικά αν με αυτη την αντίσταση κάνεις 12 mg νικοτίνη και ασ πούμε 8έλεις 2 18650 όλη μέρα.μπορείς να κάνεις και διαλείματα και να βάλεις εναν αλλο ατμοποιητή με 1,5 Ω για ποιο οικονομία στην μπαταρία.που θέλω να καταλήξω..Η αγορά αυτου του mod sx mini έχει να κάνει με την δύναμη?γιατί στο μηχανικό και το παραπάνω στήσιμο 0,5Ω σου τριζουν τα σαγόνια..έχει να κάνει με την διαχείριση της δύναμης ή της μπαταριας ?ή του ότι δίνει τα μεγιστα μέχρι την αποφόρτιση?..προσφερει καλυτερο ατμισμα?δεν ασχολείσαι τόσο με το καθάρισμα?και τέλος ειναι θέμα γουστου..Θα με βοηθήσει ένα τετοιο μοντάκι..Ρωτάω για να μαθαίνω γιατι ποτε δε ζήτησα watt volt κλπ..Ήμουνα και είμαι ικανοποιημένος με μηχανικό και μου αρέσει και κανω με χαρα και το καθάρισμα καθε κυριακη.Υπαρχει αλλη απόλαυση στο sx?ανεβαίνω σκαλοπάτι?Χρειάζεται να υπάρχει και αυτό?Απ'οτι καταλαβαίνεται το ψήνω γι'αυτο κούρασα..

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 23, 2015, 15:00 »
Μπορεις αν θες ή αν δεν πιστευεις να επικοινωνήσεις ο ιδιος με το καταστημα για να παρεις απαντηση. Εγω αυτο εκανα και γιαυτο το προπαρηγγειλα(χωρις να προπληρωσω) :)

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 23, 2015, 17:04 »
Ωραία απάντηση .... ;D
Μήπως εκτός από την ΠΡΟπαραγγελία να προβώ και στην ΠΡΟπληρωμή ?
Κάνα στοιχείο, καμιά ανακοίνωση έχουμε, ή 'να χαμε να λέγαμε ...?
Ειδάλλως  καλά ξηγήθηκε το παλικάρι και πήρε το S class http://www.yihisxmini.com/SXmini-1.html
Τα καταστήματα που κάνουν προπαραγγελίες, προφανώς μίλησαν με την μαμά εταιρία και κάτι ξέρουν. Τώρα εάν η μαμά εταιρεία πέσει έξω τότε και το κατάστημα θα παίσει έξω (στην ημερομηνία). Οι αποφασεις δικές σου και η ευθύνη δικία σου φυσικά.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374929 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328223 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6442 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F