Από την εμπειρία μου με τον συγκεκριμένο ατμοποιητή έχω την άποψη ότι αν και πρόκειται για πολύ μέτριο ατμοποιητή εντούτοις δουλεύει. Αυτά που αναφέρεις είναι χαρακτηριστικά υπερτροφοδοσίας οπότε βεβαιώσου ότι:
- Έχεις γεμίσει το τανκ πάνω από τη μέση
- έχεις βιδώσει σωστά και καλά την κεφαλή
- Άμα έχεις βρέξει τη φυτιλοαντίσταση θέλει λίγο χρόνο παραπάνω για να στεγνώσει, οπότε στις πρώτες τζούρες θα παίρνεις άτονο ατμό μέχρι να φύγει το νερό.
- Δεν ρουφάς με δύναμη και απανωτά σαν καλαμάκι.
Αν δεν διορθωθεί με τα παραπάνω τότε μάλλον είναι ελαττωματική η κεφαλή οπότε δοκίμασε άλλη.
Αγαπητέ alexis 36,
Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την συμβολή σου.
Η κατάσταση βελτιώθηκε με αλλαγή κεφαλής. Αν και την άφησα περί τα 20 λεπτά για εμποτισμό, στην αρχή έπαιρνα καμένο, πράγμα που βελτιώνεται με την ώρα.
Παρά ταύτα μάλλον έχεις δίκαιο ότι πρόκειται περί ενός πολύ μέτριου ατμοποιητή.
Φίλε nikoshek, μπορεί να μην φταίει ο ατμοποιητής σου αλλά το μοντ. Το συγκεκριμένο δίνει σταθερά 8,5W τα οποία για dual coil ατμοποιητές δεν τα θεωρώ επαρκή. Συνήθως οι dual ατμοποιητές βασίζονται στην υπερτροφοδοσία, άρα θες λίγο παραπάνω δύναμη για να ατμοποιήσει το παρεχόμενο υγρό. Αν συνεχίσεις με αυτό το μοντ, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις κάποια πιο παχύρρευστα υγρά ώστε να μετριάσεις την υπερτροφοδοσία. Προσοχή μην το παρακάνεις όμως γιατί θα πάς στο άλλο άκρο και θα φας "καμμένο".
Αγαπητέ Τρύφωνα
Σ'ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σου.
Υποτίθεται ότι αυτό το σετ πουλιέται μαζί και μπορεί κάποιος αδαής σαν εμένα να υποθέσει ότι το ένα φτιάχθηκε για το άλλο.
Τέλος πάντων όπως φαντάζομαι διάβασες και στην απάντησή μου προς τον alexis 36, με την αλλαγή της κεφαλής η κατάσταση βελτιώθηκε.
Υπ' όψιν ότι η αντίσταση της κεφαλής είναι στα 2.1 ωμ. Και εδώ προκύπτουν κάποια ερωτήματα.
1. Η αλλαγή στα 1,8 ωμ θα βελτιώσει την κατάσταση?
2. Επειδή έχω στην κατοχή μου και ένα πολυβολτικό μοντάκι (mini lambo της lrider) με δυνατότητα ρύθμισης από 3.0 στα 6.0 Volt, στα πόσα volt θα ήταν η παραπάνω δύναμη ικανή να ατμοποιήσει το παρεχόμενο υγρό.
3. Όσον αφορά το θέμα με τα πιο παχύρρευστα υγρά νομίζω ότι ένα είδος προσομοίωσης προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται προς το τελείωμα του υγρού στον ατμοποιητή, όπου το υγρό μοιάζει με μέλι. Ακόμη και έτσι ο ατμοποιητής δεν ήταν συνεργάσιμος.
Συγχώρα με αν γίνομαι κουραστικός σαν αρχάριος.
Από το συντoνισμό: Συγχώνευση συνεχόμενων μυνημάτων.
Όχι συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη, κάντε τροποποίηση του μηνύματός σας