Πωωωωωωω οτι το ποστ μου εφερε τοση αναστατωση και εβγαλε τετοια επιθετικοτητα απο καποιους.... φτανει στα ορια της "ψυχαγωγιας" !

Ηρεμηστε παιδια και σταματηστε να αισθανεστε ενοχικα για το η.τ σας!
Το καπνισμα απαγορευτηκε σε δημοσιους κλειστους χωρους λογω των κακων και ανθυγιεινων ουσιων που υπαρχουν στην εκπομπη του καπνου του!
Το η.τ μας βγαζει ατμο αβλαβη για της υγεια την δικη μας και των γυρω μας( αν δεν το γνωριζετε....

) οποτε σε κανεναν δεν κανουμε κακο οταν ατμιζουμε ειτε το κανουμε στο δρομο ειτε σε ενα κλειστο χωρο.
Αν atmos απαγορευτει το ατμισμα δημοσια αυτο θα σημαινει οτι τελικα υπαρχουν βλαβερες ουσιες που επιβαρυνουν και εμας και τους γυρω μας και το η.τ καθε αλλο παρα καλο μας κανει σε σχεση με κ.τ οποτε ποιο το νοημα να συνεχιζετε να ατμιζετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Dark angel δεν καταλαβαινω προς τι αυτη η επιθεση! Αν ο παππους δεν γνωριζει δεν ειμαι εγω υπευθηνη για αυτο! Ουτε και ειμαι υποχρεωμενη να δινω διαλεξη πρωινιατικα μεσα στον προαστικο. Ναι;
Γιατι κανενας αλλος δεν μιλησε παρα μονο ο παππους εκει μεσα;;; Γιατι ξυπνησε μανουριασμενος και ειχε ορεξη για καβγα κατι που εγω δεν ειχα, τουλαχιστον εκεινη την στιγμη. Ναι;
Πως γινεται κανενας ποτε να μην μου την "πει" οταν ατμιζω σε χωρους που απαγορευεται το καπνισμα παρα μονο ο στριμενος γερος;; Που απλα ειχε ορεξη μονο να κανει καβγα για να περασει πιο δημιουργηκα η ωρα του το πρωι και να εχει κατι να λεει στους φιλους του μετα στο καφενειο;; Ναι;
Ελπιζω να εγινα κατανοητη! Ναι;
Εν κατακλειδι : η ελευθερια του αλλου σταματαει εκει που αρχιζει η δικη σου.
Οταν η πραξη μου δεν επιβαρυνει ουσιαστικα τον συνανθρωπο μου εχω καθε διακαιωμα να την διατηρησω και δεν διαπραγματευομαι κατι διαφορετικο.
Αλλοιμονο αν αρχισουν να απαγορευονται πραγματα επειδη σε καποιους μπορει να μην αρεσουν σαν εικονα η΄σαν μυρωδια.
Αν μπει καποιος στο μετρο που το αρωμα του δεν σας αρεσει τι θα κανετε; Θα του πειτε να βγει εξω και να μην ξαναφορεσει τετοιο αρωμα δημοσια γιατι μπορει καποιους να τους ενοχλει;;;
Σταματηστε να παραλογιζεστε και να νιωθετε ενοχικα για το ατμισμα.
Δεν επιβαρυνουμε την υγεια κανενος! Ακομα κι αν σε καποιον παππου δεν αρεσει η εικονα στον προαστιακο ας αλλαξει θεση στην τελικη.
Ειναι δικαιωμα μου να ατμιζω δημοσια και δεν αφηνω κανεναν να μου το απαγορευσει!!!