Τον έχω στα χέρια μου λίγες ημέρες, και έχω καταναλώσει περίπου 10 ml DIY υγρά (70% PG - 30% VG). Οι διαφορές στην όψη (αισθητά μεγαλύτερο μήκος) και στο βάρος (δεξαμενή pyrex - ss drip tip), χαρακτηρίζουν την πρώτη επαφή μαζί του. Το αφαιρούμενο drip tip είναι, μάλλον, από τα ελάχιστα που κουμπώνουν στο σώμα του ατμοποιητή (το μόνο άλλο drip tip που κατάφερα να εφαρμόσω καλά, ήταν το ss από τον Mini Protank II). Και οι δύο κεφαλές που χρησιμοποίησα ήταν οι εργοστασιακές 1,8 Ohm.
Οι πρώτες ατμιστικές εντυπώσεις ήταν θετικές. Ζωηρή γεύση από την πρώτη τζούρα, χωρίς καθόλου γεύση από φυτίλι. Χτύπημα αναμενόμενο από dual coil κεφαλή. Ντουμάνι ικανοποιητικότατο γιά 70% PG. Γενικά, μιά χαρούλα. Μέχρι την μέση του τάνκ....
Και ξαφνικά μπουρμπουλήθρες και υπερτροφοδοσία! Άσχημη αίσθηση από έναν ατμοποιητή που σχεδόν σε έχει κερδίσει. Στην μάχη γιά την καταπολέμηση του φαινομένου (ύστερα από φυσήματα, σκουπίσματα, αλλαγή κεφαλής κτλ.), δύο λύσεις δούλεψαν σε εμένα:
1. Γέμισμα του τάνκ στα μισά (κουραστικό έως και εκνευριστικό γιά τόσο μικρής χωρητικότητας τανκ).
2. Αλλαγή της κεφαλής με μία απλή μονή τύπου EVOD (λειτουργεί κανονικά, αλλά οι δικές του δεν κάνουν γιά τον EVOD). Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση συμπεριφέρεται σαν τον προκάτοχό του - απλώς κερδίζουμε το pyrex τανκ και το ss drip tip.
Βέβαια, το κόστος του είναι μικρό και ο καθένας μπορεί να κάνει την προσωπική του δοκιμή. Εύχομαι να έπεσα σε κακή παρτίδα κεφαλών, και να αντικαταστήσει (αν γιά αυτό τον λόγο κυκλοφόρησε) επάξια τον προκάτοχό του. Αυτά, και χρόνια πολλά!
Ενσωματωση εικονας