Απο το λιγο μυαλο που μου χει μεινει, γιατι με το η.τ. και τα κουσουρια του χανεις το μπουσουλα, εχω να πω τα εξης για τα υγρα της janty (αναφερομε σε αυτα που πηρα απο janty france):
Καταρχην το 1ο που παρατηρησα και ειμαι σχεδον βεβαιος ειναι οτι εχουν υγρα 'παλιας' και 'νεας' σοδειας. Το tobaco και coffe πρεπει να ειναι της 'παλιας' σοδειας. Οπως εχω πει, η ετικετα τους δεν αναγραφει σχεδον τπτ. Ειναι πιο..πηχτα και εχουν πολυ εντονο αρωμα. Αντιθετα τα 'νεας' σοδειας capuccino, βανιλια, cherry και σοκολατα, εχουν ετικετα σχεδον ιδια με αυτη του funstore, ειναι πολυ πιο νερουλα και χωρις ιδαιτερη οσμη.
Tα coffe και tobbaco ειναι πραγματικα παρα πολυ καλα. Το tobbaco high ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει εδω και παρα πολυ καιρο. Γνησια τσιγαρισια γευση, που ακομα και τουλουμπα να χεις φαει πριν, την νιωθεις να σε 'πνιγει' ευχαριστα, ειδικα η 1η τζουρα που εκανα ηταν σαν να πρωτοδοκιμαζα κ.τ.

Το coffee αν και low, ειναι παρα πολυ καλο, ισως η πιο...αυθεντικη γευση καφε που εχω δοκιμασει.
Τα υπολοιποα υγρα τωρα ειναι για....πεταμα. Νεροζουμια του κιλου, στυλ hg, ισως και χειροτερα.
Αναρωτιεμαι ποιο μπορει να ειναι το αντιστοιχο tobbaco στο funstore?
Τωρα πως γινεται janty το ενα, janty και το αλλο, και να υπαρχει τοση διαφορα, ενας θεος το ξερει (π.χ. το capuccino του funstore, ειναι 100 φορες καλυτερο σε σχεση με αυτο του janty shop)
Σκεφτομαι να παραγγειλω μονο coffee και tobbaco αλλα δεν παιρνω και ορκο οτι θα ειναι σαν κι αυτα που εχω τωρα.
Αν εχει κανεις δοκιμασει, θα θελα να ακουσω καμια γνωμη